13
  • Hahoocsi
    Az AMD 1000 darab rendelésére vonatkozó árat ad meg. De ha te 20 millió darabot rendelsz, a fele árért is odaadja. Ezért lehet olcsóbban kapni. Erről egyébként már jópárszor volt szó itt.
  • Supergamer_real
    Borg!

Amikor a P4 eloszor kijott a "csucsprocik ara" eleg szep magasan voltak.200.000 FT ha fellapozod pl a Chipmagazin akkori szamat.A DVD lejatszok amikor kijottek az elso toshiba 189.000 volt egy evre ra mar 50 alatt(netto 2xspeed) lehetett kapni.Ez az Ar abszolut nem magas.Varsz egy kicsit es megveszed a kezdo ar feleert.
  • TheZsenyka
    És mér' kell ilyet venni? Hammer jó.
  • Turmoil
    Hát biza nem, azért 500-600-at is elkérnek majd. De ha az AMD tartja magát a szokásos árazásához, akkor fele ennyiért kapható lesz. Néha átszámolom az árcsökkentéskor leírt árakat, és összehasonlítom az itthoni árakkal és biza annál olcsóbban adják általában, csak nem tudom hogyan:)
    Szóval a 400-as cucc, mire bejön ide, addigra 300 alatt lesz szerintem...
  • Turmoil
    Borg: miért is? Azért dobják a Duront, mert az Athlont olyan olcsón tudják eloállítani, hogy lecsúszik az olcsó kategóriába (miközben a teljesítménye tovább növekszik), és felülrol jön a komoly újdonság. Egyszeruen nem lesz értelme Duron-t csinálniuk. Eddig aki olcsó procit akart, az a Celeron vs. Duron viadal gyoztesét vette, nemsokára az Celeron vs. Athlon gyoztesét. Nekem tetszik:)
  • Ligend
    Eloszor minden ujdonsag draga, kesobb majd szepen elerhetobb szintre csokkennek a koltsegek. Ennek ellenere mostanaban is megfigyelheto ahogy eltunik az azonos szintre helyezett Intel es AMD processzorok kozotti arkulonbseg. Varhato volt, hiszen az AMD sem szeretne bukni az uzleten...

Az IHS pedig egy jo dolog, ideje volt mar atvenni.
  • Borg
    Nesze neked, ócssó AMDnek is vége ezzel..
    Amúgy honnan is oly ismerös nekem ez az IHS dolog a procin?...