Icy Tower
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
23204 pont
141 = Splendid
388. szint
volt még egy 107-es combo is az pedig Fantastic:)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
91x combo = Extreme
388. szint
:)
9750 pont
71x combo = Extreme
350. szintig felvittem;)
8540 pont jött össze
70x kombó = Extreme
305. szintig sikerült felvinni csak
Legjobb pontszám: 28 ezer
<#eljen>#eljen>
... got nothin to share with you...
5000-pont felett
jó mi?
UI:én a worms caraktert ajánlom nekem bejött, nagyot ugrik és gyors is legalábis nekem jól nyomta

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
amugy azé vanilyen kis pontom mert 200-nál abbahagytam az gralast mert feltem hogy leesek
LEVEL 310!!!!!!!!!!!!!!!
HÁHHHÁHHHHÁHHHHÁHHHÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
PONT 3500
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
jajj de kis ügyes gyerek vagyok. tök jó ilyen álom bigyuszokon kell majd ugralni

2400-valamenyi pot az jo?

max level 31 :D ez rossz esetben 3 kombo ugras :D
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
forum tower 1.0 :D
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
).3721 pont
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
csak mindig annyit pörög a deszkás pöcs, hogy zuhan is utána csúnyán. :)
All Your Babes Are Belong To Us