24
Tactical Ops: Assault On Terror
-
#24 Hátha eccer válaszol vki...:P olyan gondom lenne h játék közben ha leszeretném tenni tálcára akkor midnig kifagy:O h van e hozzá vmien prgi v akármi amivel ezt megtudnmám tenni?:) -
#23 Thanx!
Letöltöttem az 5 megásat... Megette... Megköszönte...:)))
Én hétfőn utazok!:(( Szombaton jövök!:)) Addigra összehozhatunk egy csapatot!:))
-
#22 Ja, innen le lehet tölteni, meg ez is egy magyar klán, elég sokat játszanak, van szerverük is! -
#21 Nszóval a 200Megás a 3.10
az 5 megás meg a 3.10 javítása 3.15-re
( a 3.10-től az AoT ) -
#20 http://www.fcsk.hu/ -
#19 Csináljak esetleg egy magyar szervert?
Mert botok ellen nekem sem nagyon jött be.
A játékról viszont:
A pályák, a hangok, a fegyver skinek nagyon jók.
A moszgások is jók ( a korábbi verziókhoz képest...) De mikor a haverjaim meglátták a mozgásokat röhögőgörcsöt kaptak....
( persze szerintem az is így futna akinek egy kalával kell célozva futnia...)
Másik bajom: Egyre inkább gyorsul a játékmenete, és veszít a realitásából a játék...
-
#18 Én ma nem, bocs :/ Sőt jövő hétig sem. -
#17 Meg kéne próbálni, hogy ketten összehozunk egy gamet... -
#16 Hmm. Lehet hogy a dobozosban található meg vmi ilyen skin? Körbe kéne nézni to.to-n. -
#15 Köszi!
Még egy kérdés!:)
Mi a francért van az,hogy sehova nem tudok bejelentkezni? Illetve mindenhol 7-8Mb "SoliderSkin-t" kezd tölteni... Persz 14.4 modem tempóval... Az ADSL-t mintha elfelejtené...:(((
UI:Csorog a nyálam 50-60 ping között van az első 20!:))) És nem tudok bemenni!:(((( -
#14 Az egyik felpatcheli a 2.2-at vagy nemtom melyik verziót 3.15-é, a másik meg full, csak UT kell hozzá. -
#13 Hi"
Mi a külömbség a 200.5Mb és az 5.5Mb patch között? A nagyságot leszámítva...:))))) -
#12 Patch már megvan, kira tényleg minden, töltöm isot is mert megéri eztet :o) -
#11 tok ingyenes -
#10 Udv!
Van ehhez valami CD kulcs, vagy simán tudok vele interneten nyomulni?
Ha van CD kulcs védelem vannak-e tört magyar szerverek?
Köszi -
#9 Grafika
-
#8 Amit leírtál teljesen korrekt, magam sem tudtam volna jobban összefoglalni :-)
Annak örülök, hogy meg sikerült végre oldani az U(T) motor alatt a modellek mozgatását, eddig kritikán aluli volt minden modban, és magában a játékokban..
Map nemtom hány van, de asszem letöltöm majd a retailt, ebből megéri. Inkább mint GO-ból isot, azzal se fogok játszani, már látom. -
#6 www.tactical-ops.to
200 mega a 3.15 full patch, ehhez csak UT 4.36 kell.
Botokkal is lehet játszani, alapból benne vannak.
Töltöm, egy próbát mindenképpen megér, csak sajna nem isdn-re tervezték :o)
www.ucsk.hu egy magyar TO klán -
#5 De az UT mod az nincs ilyen formában "kiépítve" kevesbb fegyver stb.. szóval szóljatok, ha nem így van....most szedem aztán megmondom :o) -
#2 tactcal ops?? ez ut mod.. mé van uj TO???
-
#1 Van ebben a ma megjelent gaméban single player rész is, normális missionokra gondolok ,nem pedig olyanra mint ami a global op. ban vanm hogy botok ellen kell szenvedni?