Laptop help plz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Intel Core i3-370M, 2.4 GHz processzor
4 GB DDR3, 320 GB SATA HDD
ATI Mobility Radeon™ HD 5145 VGA ?
elõre is köszönöm a segítséget!
Itt beállítod a géped adatait plusz kiválasztod az oprendszert és letudod tölteni az összes drivert.
Van egy HP NX9010 típusú laptopom és olyat csinál h amikor elindítom állandóan megjelenik a kék halál képernyõ és újraindul és ezt egész sokszor megcsinálja majd egy fél óra elteltével teljesen normálisan mûködik és nincs tovább vele semmi gond. Esetleg találkozott már valaki hasonló problémával? A segítséget elõre is köszi!:)
Esetleg nem lehet hogy rossz márkájú adapterhez szedtél le drivert?
Nem tudom hogy ezen hogyan van, de egy régebbi MSI-n volt egy dedikált gomb amivel lehetett bekapcsolni a WiFi-t meg a Bluetooth-t is. Ezen ha minden igaz az FN + egy funkciógomb lenyomásával aktiválod a WiFi-t és akkor már mûködni fog.
Pár napja vettem egy msi laptopot, ma tettem fel rá Win7-et, és minden driverét a hozzá kapott CD-rõl, de valamiért sehogy sem akar találni egy vezeték nélküli hálózatot sem. Pedig egész biztosan több is van, épp az egyikrõl netezek most... elindítottam a hibakeresõt, és azt dobta ki hogy a vezeték nélküli szolgáltatás ki van kapcsolva. Ez szép és jó, de nem találtam sehol beállítást, ahol be lehetne kapcsolni. Hálózati kapcsolatok kezelésénél sem, és az eszközkezelõ is azt írja, hogy az eszköz megfelelõen mûködik. Még a wlan driverét is próbáltam frissíteni, elvileg a legutóbbi van most rajta, win7-hez való, de semmi... :/
Mi lehet a probléma?
Köszi elõre is a segítséget!
Azt hiszem komoly gondba vagyok a laptopommal. 64 bites Win7 alatt letöltöttem az újabb biost, telepítettem kattintgatással, majd magától újraindította a gépet.
A gép egy darabig rendesen elindul, majd nagyon rövid idõre felvillan egy kék háttér, fehér betûkkel, aztán elkezdi betölteni a win7-t (a 4 színû logót, töltés..) aztán felajánlja hogy normál modú indítás v csökkentett, normálba elindítva mindig újra indul és idejutok, míg csökkentettben elkezdi helyreállítani a rendszert, a végén persze kiírja hogy nem lehetséges. Próbáltam restore-t is az se megy:(
Kicsit félek, hogy faéket varázsoltam belõle.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
beszerzel egy sima notebook cooler-t és az majd adja a hideget neki alulról.
De mondasz egy árat és adok linket amit érdemes lenne venni.
A laptop-ban ki kellene a ventit cserélni egy újra?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Laptopom a következõ tüneteket produkálta:
Hétközben mindig Panel lakásban van, és ha bekapcsolom, akkor mûködik.
Hétvégére meg hazamegyek az albérletbõl vidéki kisvárosi kertes házba. Amikor otthon kapcsolom be, akkor a ventilátor mindig elkezd darálni olyan hangosan, hogy gyorsan inkább vissza kikapcsolom.
Van, hogy a tüzelõ helység felett felmelegítem a laptopot, fõleg a ventilátor részénél. Ekkor viszont nem darál a venti.
Ezek szerint akkor számít a hõmérséklet?, vagy miért csinálja ezt a venti?
köszi
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Esetleg ha van rá lehetõséged formatáld le a vinyót és tedd újra az op rendszert.
http://szamitogep-javitas.eu A megoldás mindenre
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Nagy problémám lenne.Most vettem egy Toshiba C660D-107 laptopot.Oprendszer nélkül.Valahogy az istenért sem tudom feltenni a wifi illesztõprogramot.Már mindennel próbálkoztam de semmi nem hat neki.A benne lévõ kártya Realtek RTL8139.Kérlek segítsetek már mindenhol megpróbáltam letölteni de sehol semmi.
Üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003