9
  • TheZsenyka
    Különben kitaláltam valami eredetit. A papok válláról is levenné a terhet, ha kifejlesztenének egy gyóntató-szoftvert, pl. Gyónás 1.3 for Windows XP vagy Vezeklés for Microsoft Windows... Esetleg misét is celebrálhatna vagy hantológépeket (szintén privát fejlesztés) is vezérelhetne.
  • TheZsenyka
    -Figyelem! Egy szakadék felé tartunk! Mi az utasítás?
    -Megállni!
    (Erős kék fény világítja be a kocsi belsejét.)
    -Fatal exception..., kérem töltse le az update-et, várható letöltési idő 16 perc.
  • TheZsenyka
    Nem értem a szentháromság viccet... magyarázzátok már meg...

Elképzelem amint egy automata taxi leparkol a célállomáson és közli a fuvardíjat mire az utas felhorkan: "Menj a ge..be!" Erre a taxi elindul az első spermabank felé.

If időjárás=jó then goto Népliget else goto Haza
  • CybearBoy
    Ismeritek a viccet, mikor a Bill Geci, A Ferrari elnöke, és mondjuk :) a Shell főgóréja egy autóban uatzik? Leírom, hátha nem mindenki hallotta:
    Tehát egy autóban utaznak a fent leírt emberkék, de egyszer csak leáll az autó, majd elkezdenek tanakodni, hogy mi lehet a baj:
    A Ferrari-s: Szerintem a motorral lehet valami baj, szálljunk ki és szereljük meg.
    A Shelles: Szerintem meg kifogyott a benzin, töltsünk bele a tartalékkannánkból.
    Mire megszólal BG: Ugyan srácok. Szerintem egyszerűen csak szálljunk ki, majd aztán be, és már mehetünk is tovább.
    :)))
  • Supergamer_real
    a magyarazatot ugyan lehagytad, amugy jot szorakoztam rajta.

"Microsoft: "