12
-
Power #12 Nos. Az internet, ftp stb. a mac-eken gyakran lassú ez eddig is így volt.
DE pl. az IE gyorsabb volt, mint pc-n! Böngészésre kiváló volt egy IE5 és egy mac.
És még valamit a világ egyik legjobban sikerült programja a mac-es IE. Ez komoly sokkal jobban sikerült, mint a pc-s változat. Ezt nem csak én mondom, hanem nagyon sok mac-et ismerő ember.
És egyáltalán nem vagyok sem ms sem mac fan.
A probléma valószínűleg az OS-X és az IE viszonyában lehet. Az OS-X még mostanában sem igazán stabil és gyors, pedig már majd egy éve piacon van. :-( -
#11 Szerintem attól még lehet véleményük hogy nem egy iMac csücsül elöttük az asztalon.
Egyébként lehet szidni az új iMac-et nyugodtan. Nekem konkrétan tetszik, de biztos hogy nem azt fogok venni, a G4 sokkal szimpatikusabb, és mostanság az előző széria G4 tower olcsóbb mint a low-end iMac.
Oké, nincs benne lcd. -
#9 Ms nem eloszor csinalja meg, hogy a nem MS orpendszer alatt futo szutykai belassulnak, vagy egyaltalan nem is futnak... Ez naluk mar hagyomany :)))
Ezenkivul a Mac-ra ra lehet tenni Linux-ot is, azzal nem lesz sok gondja, es meg gyors is lesz... :) -
#8 Barmi is van ezzel a geppel, de a reklama nagyon ott van :) -
Supergamer_real #7 Szerintem meg a Microsoftra.... -
#5 üssed-vágjad a mekket, ahol éred. :) -
Gabest #4 Mivel mind a kettőn (PC/MAC) ugyanaz az IE fut, ezért a MAC-re kell első körben gyanakodni :P -
Csatti #3 :) A szoftvert emlegeti a cikk is... -
#1 első lépésben nem inkább a "gyárilag telepített Internet Explorer"-t kéne megnézni?
más böngészővel nem is végeztek tesztet?