7566
-
#6873 Nézd meg ezt a hozzászólást: #6692 -
MeMs #6872 hogyan lehet az uj kocsikat benyomni -
XRV #6871 Sziasztok!
http://gta3.free-e.hu oldallal mi történt?
Ott volt egypár stunt mod és a leírása. -
Blint #6868 hali
Mivel nem akarom mindenhova ugyanazt beírni, így vessetek egy pillantást a GTA Vice City topicban lévő közleményemre is! -
#6867 jaja. bocs nem úgy értettem. Szóval jó nekem egy GTA3 multi is, ha nincs GTA3VC multi. Igen, így. :)
A VC nekem is vág! :) -
#6866 jó az a "multi nélküli! vc! :))) -
#6865 sztem ha lesz multi a sima GTA3-hoz, akkor engem mélyen érintene, hogy a VC újdonságai nincsenek benne. :) Inkább egy multi GTA3, mint egy multi nélküli VC. :) -
#6864 Csak egy baj van vele: mire már "használható" lenne, addigra bőven ott lesz a VC, és ezért látok több esélyt a VC multira, mert arra gyorsan átirják és onnan folytatják a fejlesztést. -
#6863 szerintem a MultiTheftAuto ígéretesnek látszik... -
#6862 Várni lehet, de igényeset soha nem fognak gta3-ra készíteni, és valszeg VC-re sem! Ahogy irták a készítők, nagyon nehéz, és meg sem fogja nekik érni, főleg nem gta3-ra. Majd talán VC-re. Amúgy kárérte, mert óriási meccseket lehetne játszani mint 1,2-ben. Eredetileg akartak is VC-be, de lemondtak róla. :((( -
#6861 na akkor azért lehet várni ezeket a MODokat. :) -
#6860 nem! -
#6859 azért mert a mostani verziók még nem élvezhetőek. Amúgy a VC-ben lesz multi? -
dieselG #6858 Hmm.. ez igaz. Csakhogy a multiért mostanában nemnaon van lelkesedés.. Már csak 42nap... a Vice City megjelenéséig... uristen nem lehet ezt kibirni :) Legalább a bejelentés óta a fele várakozási időt túléltük :P -
#6857 szerintem nem akad a dolog. Ebbe a topicba a GTA3 multiról mehet a vita, a VC topicba meg a Vice City-ról lehet beszélgetni... -
dieselG #6856 épp a vice citys topicot probáltam élesztgetni.. erre te :D a linked se rossz :) Amugy itt komoly dilemma van, a nép lassan most vice city körül forog, és még itt van a GTA3 topic, ami ugye nem igazán tükrözi hüen az új gamma nevét... közben meg van 1 vice citys topic is, mégis ide irnak picit többen:) Van vhol 1 megoldás? Moderátorokat lehet megkérnünk h vice cityssé tegyük a topic nevét? :P Jah, szivem szerint nyitnék inkább GTA: Vice city topicot, igy, makulátlanul, hibátlan elnevezéssel :) De ugyis törölnének :D mind1, én csak felvetettem :) -
#6855 Mielőtt még lesüllyed a topic. :)
Igaz nem nagy hír de egy hírrel gazdagabbak lettünk.
aHíR :)
-
magyar ember 2 #6854 Allitolag. :) -
#6853 amugy azhem én roxio winoncd 6 al másoltam..vagy 5 el??? mindegy.valamelyikkel -
#6852 clonecd állítólag mindent átmásol -
magyar ember 2 #6851 Nekem el se kezdi, mar 0%-nal megakad, mintha crc-s lenne a cd, es nem tudna olvasni (a filekat se lehet far-ral lemasolni, ami eleg erdekes, mert telepiteni lehet rola). -
#6850 eRRe találhatsz még infót a készülő és jelenlegi multiMODokról... -
#6849 AKKOR JÓ. :)
de inkább akkor szólj ha már működik. :)
Vagy a GTA:VC-re időzítitek? -
#6847 Nekem nyugodtan másolta. Pont ma írtam ki... -
bla #6846 elég erős védelem van rajt, többeközt ezér akadt az 1.0ás gta3 ha nemtetted fel az audio fileokat a vinyora... nero cd copy esetleg? bár nemhiszem hogy csodákra képes :) -
magyar ember 2 #6845 A GTA3 2. cd-jet (asszem az audio nevu) mivel lehet atirni? Se a clonecd, se az alkesz120% nem hajlando. Vmi ultraspecko vedelem van rajta? -
bla #6844 na írtam mailt készitnek hogy vhogy a player kocsijainak damage számolását online kéne megoldani, hátha akkor nem fagyna ennyit :)
meg volt olyan hogy egyik gyereknek berobbant kocsija, de ő kiszált, de az embermodell helyett, a roncs kocsi modellje mozgott hejette, ijenkor nem fagytam, hanem 1-2 fpsel ment a game tovább :)
-
#6843 1)) nincs mág értelmes multi
2)ha akarsz mégis valami bugos szarsággal játszani akkor menj vissza egy oldalt..és keresd meg azt a hozzászolást amiben le van írva hogy hol van a multi gamma.leszeded.. majd az oldalukon egyik ip címet ki copyzod..majd a progiba beállítod mi a neved..hol a gta3.exe.....gamma elindít majd kezd új játékot -
Joint #6842 Srácok plz valaki magyarázza el nekem , hogy hogyan tudok menni multizni. Előre is köszönöm :) -
bla #6841 na van egy handling.cfgm amibe kocsikat nemlehet széttörni, deha fejreáll igyis robban sajna :)
errefele van... -
bla #6840 hát igy elég szopás, mer a rosz netcode miatt nálam vki fejteton ment és állandoan szétrobbant, és állandoan fagytam :)
kéne aza törhetetlen kocsi mod de nagyon... -
#6839 Aztán majd várom a véleményt, hogy 2en mennyire lagzik. Nekem meló van sajna. :) -
bla #6838 nemtudom, cheat se nagyon van rá :)
imho vhol handling configba kell állitgatni.
na megyunk be 2en serverre, ha akarsz gyere :) -
#6837 létezik egyáltalán? -
bla #6836 najo ha vki megtalálta linkelje ki, www.gta3mods.de nálam cseppet tetülassú :) -
bla #6835 mindjar, kb sejtem mér fagy
szal ugye a forgalom nincs szinkronizálva, ha 2 ember versenyezik az egyik ugylátja mintha a másik átmenne a forgalomba lévő kocsikon, és ezért a damageot számolja neki, és egy idő után felrobban.... namost a másik gépen a forgalom nem arra megy, nemis robban fel valojában a kocsija...
viszont ugye az alap hogy az első playernél felrobbant kocsi nemmehetne tovább, ezért inkább kifagy....
szal nincs vmi törhetetlen kocsi mod gta3hoz? :) -
#6834 akkor josz? -
#6833 viszont most senki nincs -
bla #6832 1.0nal nemment chat, ki meg csak akkor fagy ha 2 játékos szétzuzza egymást kocsival, ijenkor általába mindenki fagy, ezér váltottam server portot mer a sok okos külföldi ezt nehezen fogta fel :) -
#6831 hja igende mostmár nekem is kifagy:((((((((((((( 1.0 nal nem fagytam sose