GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
huhh.-...ezt szépen leírtam:) ha ezután valaki nem érti hogyankell autot betenni az lesz*phat:))))))))))))))))
CSOCSO
ULTIMATE AUTO INSTALL PART 2 (for rookies)
szoval:)...
van egy zip fileod amiban van pár dolog...
ilyen mint kuruma.dff , kuruma.txd
van benne egy kép jpg azaz az autokrol kép..
ez nem mindíg van benne de szokott benne lenni pár darab *.tga file...
és egy txt file amiben le van írva -általában németûl- hogy hogyan kell installálni...

szoval 2 progi kell az egézhez...
egy IMG Tool amivel a txd-ket és dff eket cserélgeted
és egy GTA3 Reshack amivel a tga kat cserélgeted
IMG TOOL http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/imgtool_1.0.zip

ResHack http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/GTA3ResHack_Beta3.zip

Szoval.. felteszed az IMG tool-t...
megnyitod..
elötte a zip bõl kiteszed egy mappába a filokat...
img tool ban rányomsz a file>>openra
majd a GTA3 mappában van egy olyan hogy modells és abban egy gta és egy txd file...
gta3 at megnyitod vele majd Edit>>Find...beírod azt az autot amit cserélni akarsz.. esetünkben a a kuruma ..beírod és enter.. erre talál egy kuruma txd-t vagy kuruma dff-t..mind akettõt talál..de nemtom melyik találja elöbb..ez lényegtelen.. mind a két kuruma filera jobb klikk>>rename.. és ird át kuruma-old ra...a txd-t és a dff et is...
ezután Commands>>Add
és kijelölöd az ÚJ txd és dff filet amit a zip bõl tettél be egy akármilyen mappába...majd le ok ézod vagy mittom én...
Majd megint File>>Open..megnyit img file
megenn Edit>>Find... beírod amit keresel..esetünkben kuruma majd rename.. átnevezed kuruma-old ra.. itt már csak txd fileok vannak...
majd itt is Command>>Add és csak az ÚJ txd-t tedd be...

ennyi...viszont!!!h avannak tga-filoek..
akkor megnyit Reshack zip
nyomj balrol a második gombra tehát az Open ra
megnyit gta filet ugyanott a modelsban
ha megnyitod akkor felûl 3 dolog van..
Name...Fpos...Size
rányomsz a Name alatti egyik filera majd ctrl+f ( azaz keresés)
beírod hogy kuruma ha megvan nyomj egy esc-et..

elöbb egy dff-t fog megtalálni elvileg de mindegy ha nem.. alatta van ami nekünk kell.. a txd file...azaz kuruma.txd... ebben van egy csomo file amit jobb oldalon láthatsz.. enginetop...meg perenbody meg hasonlok...
megnézed hogy a mappában az ÚJ tga filenak mi a neve...jelen esetben pl perenbodyb64.tga a file neve akkor rányomsz erre a perenbodyb64 filera a reshackban és felûl arra hogy Import>>Import textura!!!eztuán megkeresed a mappát és UGYAN AZT A FILET beteszed a régi filera,,,, tehát ha van enginetop akkor azt az enginetopra amit utolag nemtudsz javítgatni..tehát updatelás után kattints arra amit updatálni fox!!!!updatálod amik vannak és kész is...
megint Open és a txd fileban ugyan ezt csináld végig... és KÉSZ!!!!!!!!!!!!! elvileg ennyit kell csinálnod...

NETÁN... ha egy autot leszedsz...és abban nem gta3 auto neve van hanem pl Supra...akkor azt nemtom sajna pontosan.. ugy kell csinálnod hogy egy mappába kimásolod ahogy eddig is tettük a többivel.. majd a 2 filebol 4 et csinálsz (másol>>ugyanoda>>beilleszt)majd a két mást supra filet átírod arra a névre ami a readmeben megvan adva... jelen esetben Yakuza...szoval lesz két supra fileod és két yakuza fileod...
2-2txd és dff...
és az egészet ugyanígy megcsinálod annyi plusz hogy az img tollal a gta3 és az img fileba még a suprákat is beteszed...!!!
ha vannak ezenkívûl tga-k ( amit nemhiszek hogy ezek után is vannak tga-k de kitudja) akkor ugyanugy ahogy mondtam csak a supra txd-kben is cseréld a tga kat..

ENNYI!!!

CSOCSO
:)lol
Patesz
Nem értem!

Patesz
Bocs de nekem ez kínai!

Patesz
köszi megvan!

CSOCSO
nézz vissza pár oldalt az én hozzászomálsaimat keresd
Patesz
Ha letöltöttem az autók fájljait akkor azokat hova kell kitömöríteni? Részletessen kérlek!

Aquli
bocs, lehet hogy soxor volt, valaki elmondana hogy milyen a real gta mod, nameg hogy honnan lehet letolteni?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

CSOCSO
0.3as multit akaróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók
gyraph
Nem nem nyugi még nem jött ki, ez csak egy MOD gta3-hoz, de elég gagyi ...próbáld ki a REAL MOD-ot... az nagyon állat.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

The Garrett
hey most akkor már kijött a VICE CITY vagy milyen modot telepítgettek?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
hát ez a lambo sux...
nem igy nyilik az ajtaja!!!
nemtom miert igy van a képen.. jol telepítettem fel...kicseréltem amit kell..semmi különös nemvolt.. még readme-t se mellékeltek..az egész auto rendben van... real gt3asok ne cseréljék... a pojse carrera gt-t cseréli..felesleges lecserélni....
CSOCSO
cheetah ot cseréli le
CSOCSO
ööhh..szvsz ez nem ugy müxik hogy valamelyiket kicseréled..hanem azt kell amire írták..pill meglesem hogy jo-e mert még nem szedtem le amugy a gta3.net rõl lehet szedni vagy 500 kocsit
RE.
De hülye vagyok....
Vice City mod az szar.. azt akartam mondani: REAL GTA MOD nah. szal vicecitymodot verjetek ki a fejetekböl és tegyetek a helyére real gta modot :)

I.C.ram
Honnan lehet leszedni a Vice city Modot?
Verebes
csocso ez honnan van ez a kocsi??

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

pff kocsikat nem szoktam berakni, de ha mégis, akkor is inkábba telepitös változatot szeretem :) VICE CITY MOD RULZ :P . collision map? asszem ez benne van a vice city modban is, de ha tévedek, javitsátok ki.

Aquli
ok most mar nem gtazok ejjel, madj delelott megcsinalom koszi. az autos, meg a collision editoros kerdesre nincs tipped?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

nah megin' magyaráznom kell...
Szal GTA3 reinstall, az audio cd tartalmát másold be a gta3/audio mappába. Utána rá az eredeti patch. NEM kell crack! A CD maradjon a lejátszoban, csak a menü elötti ellenörzésre kell. Utána no pörgés.. ha még vmi gond van irj.

Aquli
ja es a harmadik... : a GTA Collision Map editort sehonnan se tudom letolteni. Hol van???

Aquli
Ja a masik: feltettem a lada (:)) modellt, de a models konyvtarba nekem nincsen txd.img fajl, csak gta3.img. Viszonta txd fajlok ebbe az img fajlba is megvannak, es ebbe csereltem ki oket, a lada mukodik, de nagyon szar a kormanyzasa. A handling.cfg-be is atirtam a szamokat, de az szamit, hogy melyik oszlopba kerulnek a szamok?
Elore is koszi.
Aquli

Aquli
Van egy kis gondom a gta3-mal. Letoltottem a patchet, felraktam, utana meg a cracket. De nem megy, mert kiirja hogy rakjam be a cd-t, pedig bent van. Ezutan felraktam az eredeti, 1.00-hoz valo cracket, igy megy, de nem tdom hogy kihasznalja-e a patch tudasat. tipp?

CSOCSO
:))))))))))))
Hát ilyet venni kell!
gyraph
A Hamann tuning mindig isteni volt...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
épp gondolkodtam milyen autót vegyek. Kösz, hogy megkönnyítetted a választásom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

CSOCSO
ilyen szûrnú autok mé nincsenek ebben?
nincs mit /ha épp nekem szol.:) /

[negativ] Cirek
de DF? :)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

CSOCSO
rosszul tetted fel azért fagy ki..ondolom betöltés végénél..vagy nem?
Hmm.. akkor szentem telepitsd ujra a GTA3at
szentem ebben megoldásra lelsz.

[negativ] Cirek
szmöre ez te vagy(veszprém, DF) vagy nem?

:)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

áá baz.. GTA4 = GTA3 nah :)

hova gondolsz? LOL :D
szmöre, nem hallottam még erröl..milyen hibaüzit ir ki?vagy csak ird le szépen a konfigod. mert egy idõ után, mikor feltelepitettem, 1pontnál sokáig telepitett 1 file-t, aszittem kifagyott, de aztán ment minden tovább :) Jah, szerintem türelem kell az installnál.. ha mégse megy, telepitsd ujra a GTA4-at, ha nem megy, szolj!

The Garrett
PC re?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
melyik modot? a 0.2 es multit ne pobáld ki...a 0.3as nincs kint.. a real gta3 meg ott a Nice gépén...
M@TriX
a 0.3-ba már úgy tudom már az emebereket is lehet látni majd. A 0.2-esben lehetett csak a kocsikat látni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ezt a modot mugy honnan lehet letölteni??
gyraph
Gyakorlatilag tökéletessen most se, de már várjuk a következõ multi verziót...Szerintem kicsit olvass vissza, és mindenre fény derül.

sziasztok
a gta3-mat móta lehet multiba játszani??
ha lehet engem is érdekelne.
nagyon álat lehet ugy játszani mármint multiba.
gyraph
Ha beindul szerintem lesz itt egyszerre több szerver is...mi lesz itt... :)

CSOCSO
gta3 multiban csak autokázni lehet?:) majd rendezünk rablo pandurt meg bandaháborút:) csak kéne még ..vagy 10 ember:)
gyraph
Hát sajnos arra már nem emlékszem, hogy hány szint után adott non-stop futást, de azt hiszem én csak a második szigeten mentõztem, és a kolumbiaiakat szerintem nem nehéz elkerülni és ha nem megy legyen a kezedben az AK47-es, ami rögtön csonkol, igy maximum 5 másodpercre zavarhatnak meg a missziókban /nekem bejött ez a technika/...nem úgy mint az olaszoknál az elsõ szigeten, ahol shotgunnal 1 lövés után robbanunk.

gyraph
Én igen...de más kocsikban is vannak finomságok :)

I.C.ram
forrás: hardwired.hu
I.C.ram
Na errõl beszéltem:

5. Mafia kiegészítõ infók!
Dixie Flatline, 2002. november 2. 15:06 - Játék: RTS - (21 komment)

(Tiscali) Aborg, a HW kitüntetett külföldi tudósítója finom, meleg pogácsával lepte meg olvasóinkat a Mafia kiegészítõ lemezt illetõen:
A cseh kollégák ostromolták Petra Vochozkát az Illusion Softworksból, aki annyit mondott hogy még nem közölhet semmi hivatalosat. Ekkor aztán elõvették a borítékot és az alábbi infókhoz jutottak :).

Nem hivatalos, de hiteles forrásból értesültünk, hogy az Illusion Softworks már kalapálja a kiegészítõ lemezt, melynek tartalma hozzávetõlegesen 20 küldetés. Ebbõl 15 versenypályán, városban és vidéken játszódik. A többjátékos módot sem hanyagolják, a counterstrike-ból merítettek egyes elemeket! Az egyik küldetés például a Clark Motelban játszódik, egy csapat be akar jutni, a másik pedig már bennt várja a betolakodókat :).
CSOCSO
nem de suprának nincs motorja:))))))))))
M@TriX
A Speedster csomitartójába belekukkantottatok már? :)