7566
  • Lazarus
    Szarunk beléd bazzeg!

Na van már GTA3? :)
  • D3t0nat0r
    Hurrá.

Ezek után nem tudom hogy merjek szóba állni egy konzolossal, annyival magasabb szinten állnak mint egy PC-s, hiszen egy játék következő része konzolra fog előbb megjelenni!!! Woa! És ez még csak véletlenül sem azért van, mert a PS2-ben nagyobb a biznisz, hanem azért, mert a Ps2-től nincs jobb gép a földön! Minden PC-s boruljon térdre minden reggel és imádkozzon Japán irányába!

Komolyra fordítva a szót: Szánalmas vagy. Legalább a nevedet vállalnád.
  • FREAK
    azt nem tudom, de abban legalább jólesne....
  • hiba
    Mafia-ba se lesz multi ? (gondolom)
  • Lacc
    Nem lesz benne. De én egyszerűen nem értem hogy miért kell egyáltalán védelmet rakni egy játékra manapság, úgyis feltörik! :D Hát nem? :))
  • FREAK
    ez van, ha konzolra jön ki először......... nekünk már csak egy gagyi konzolátirat lesz.....
  • hiba
    Ez oreg hiba :((((((((
  • FREAK
    denemám..........
  • hiba
    Nem lesz multi benne????
  • hiba
    "gta3 uses the new safedisk 3 software and deviance is having some fucking horrible times trying to figure out a way to crack it"
  • Dikkma
    De ez csak a sajtócd. Szal adtak volna egy cd-t ha újságíró vagyok mondjuk az e3on, és ha kijön a release, megnézik kinek az id-je van benn hát nem a dikkmáé vaz? de, kirúgjuk.
    De a játékra nehézkes lenne mágnes id-t rakni :))
  • hiba
    GTA 3 PC Deutsch 24.5.2002
    GTA 3 PC US 21.5.2002
    GTA 3 Xbox ende Mai (Gerücht)
    GTA 3 GameBoy Advance 18.10.2002
  • hiba
    "this is why the hacking groups didn't hack the press realese of gta3!!!::: rockstar put a special magnetic ID on each press realese cd so if some one was hacking it they could know who is it!!!@@@#### and now the hacking groups has to hack the protection on the cd!!!@@@ so f-u-c-k-i-n-g wait!!!!!!!!"
  • hiba
    igaz a szoveg nem tul ertheto:
    "mä puhun suomea ka, mutta ei ihan niin sujuvasti"

was?
  • hiba
    mar egyre turelmetlenebbul varja a nep a megjelentest, a minap talaltam egy irc csatit - a nvet ki lehet talalni :) a szerver meg legyen meglepetes :) - eleg kevesen csak 350en voltak fent...
  • Dikkma
    De imageből már játszhatnánk, amíg ki nem jön a törés...
  • ubi
    ja ja !!!! csak olyan cd-iro is kene, ami tamogatja ezeket a sub-os irasokat!!!
  • Dikkma
    Egyébként ha clonecd imaget adnának ki, nem kéne a töréssel szenvedni.
  • hiba
    gyorsan gyorsan valaki uljon repulore es...
  • Dikkma
    Ehh, már megijedtem. 5 percenként frissítem nforce.nl-t, aztán megyek át isonewsra, és azt hittem tényleg van.
  • ubi
    www.nforce.nl szerint mar van SOF2 final ISO!
  • Dikkma
    Morrowindet tudom megint csak felhozni, 16:20-kor jelent meg nforce.nl -en :) az 2 óra 20... DE, a gta3-al lehet tényleg leülnek játszani a krekkerek, akkor késnek kicsit :)
  • skorpio7
    Óra indul ... most veszik le a polcokról az első vásárlók a game-t .Csak siessenek , mert türelmetlen vagyok(unk) már ...
  • skorpio7
    Hmmm ... a 6 órás eltolódás az igaz , de szerintem adjunk a csapatoknak egy bő 6 órát még a feltöréséhez .
    Szerintem este 20:00 körül már tölthető lesz le az ISO ... legalább is remélem(jük) .
    Általában úgyis kb. ilyen időben "jelennek meg" a játékok .
  • hiba
    ja bejelentik, hogy megse :)
  • Dikkma
    6 óra az időeltolódás, nem? Nemsokára nyitnak a boltok, csak lesz már vmi :o)
  • Dikkma
    Az semmi, de ha meglesz, akkor meg semmit ... micsoda kilátások
  • Dikkma
    Elvileg mi időnk szerinti 14 órakor nyitnak usaban a boltok, két óra meg kell... 16:20-kor lesz release :)
  • FREAK
    mit ér az élet multi nélkül????

remélem, az autókat lehet kormánnyal küldeni!
  • Rincewind
    Jó legyen ma!
  • Dikkma
    Hát a morrowind is a megjelenés napján került netre, 16:20 körül. Akkor pedig este már lesz link :o)
  • skorpio7
    Homaly !

Itt egy kis "világosság" , hogy kb. mikor is lesz letölthető állapotú GTA3 a neten ( bár mindannyian tisztában vagyunk vele , hogy ez mennyire csúnya egy dolog :))) .
    Szóval 99,9% , hogy MA !

HARDWIRED
    2002.05.20

GTA 3 a boltokban!
    Birdy, 20:51 - Játék: Akció - (8 komment)

(GameSpy) A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerű Grand Theft Auto 3 című játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat :).
  • Dikkma
    Csak az amazon.com nem tud 30-a előtt szállítani. Ezért, mivel mindenki más 21-én szállít, ez nagy veszteség lesz nekik. Miért lenne nekem az lehangoló, hogy az amazon.com nak vesztesége (illetve hát bevételkiesése) lesz?
    Ma jelenik meg elvileg, jeee!
  • Lacc
    Nem baj, hátha felkerül valahogy a netre :))
  • Homaly
    en nem akarok lehangolo lenni, de most olvastam ezt:

Amazon.com are reporting that GTA3 for the PC in the US won't be available until the 30th of may. This release date is 9 days behind all leading competitors, which will no doubt cost Amazon greatly in lost sales. Consider this a warning to anyone who has pre-ordered the game from Amazon.com, expecting it to arrive shortly.
  • Dikkma
    :)))))))
  • Lacc
    Szerintem játszanak vele :))))
  • Borg
    ne konzolokrol irogassatok mar, hanem letöltési helyet mondjatok! izé, megvásárlásit na:)
  • verti.go
    szvsz két eset lehetséges :)

1. épp játszanak vele a krekkerek
    2. nehéz feltörni
  • Nark
    A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerű Grand Theft Auto 3 című játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat :).
    Copy:Hardvired

Már régen a neten kéne lennie!!!!