7566
-
#194 Szarunk beléd bazzeg!
Na van már GTA3? :) -
#192 Hurrá.
Ezek után nem tudom hogy merjek szóba állni egy konzolossal, annyival magasabb szinten állnak mint egy PC-s, hiszen egy játék következő része konzolra fog előbb megjelenni!!! Woa! És ez még csak véletlenül sem azért van, mert a PS2-ben nagyobb a biznisz, hanem azért, mert a Ps2-től nincs jobb gép a földön! Minden PC-s boruljon térdre minden reggel és imádkozzon Japán irányába!
Komolyra fordítva a szót: Szánalmas vagy. Legalább a nevedet vállalnád. -
#189 azt nem tudom, de abban legalább jólesne.... -
#188 Mafia-ba se lesz multi ? (gondolom) -
#187 Nem lesz benne. De én egyszerűen nem értem hogy miért kell egyáltalán védelmet rakni egy játékra manapság, úgyis feltörik! :D Hát nem? :)) -
#186 ez van, ha konzolra jön ki először......... nekünk már csak egy gagyi konzolátirat lesz..... -
#185 Ez oreg hiba :((((((((
-
#184 denemám.......... -
#183 Nem lesz multi benne???? -
#182 "gta3 uses the new safedisk 3 software and deviance is having some fucking horrible times trying to figure out a way to crack it"
-
#181 De ez csak a sajtócd. Szal adtak volna egy cd-t ha újságíró vagyok mondjuk az e3on, és ha kijön a release, megnézik kinek az id-je van benn hát nem a dikkmáé vaz? de, kirúgjuk.
De a játékra nehézkes lenne mágnes id-t rakni :)) -
#180 GTA 3 PC Deutsch 24.5.2002
GTA 3 PC US 21.5.2002
GTA 3 Xbox ende Mai (Gerücht)
GTA 3 GameBoy Advance 18.10.2002 -
#179 "this is why the hacking groups didn't hack the press realese of gta3!!!::: rockstar put a special magnetic ID on each press realese cd so if some one was hacking it they could know who is it!!!@@@#### and now the hacking groups has to hack the protection on the cd!!!@@@ so f-u-c-k-i-n-g wait!!!!!!!!" -
#178 igaz a szoveg nem tul ertheto:
"mä puhun suomea ka, mutta ei ihan niin sujuvasti"
was? -
#177 mar egyre turelmetlenebbul varja a nep a megjelentest, a minap talaltam egy irc csatit - a nvet ki lehet talalni :) a szerver meg legyen meglepetes :) - eleg kevesen csak 350en voltak fent... -
#176 De imageből már játszhatnánk, amíg ki nem jön a törés... -
#175 ja ja !!!! csak olyan cd-iro is kene, ami tamogatja ezeket a sub-os irasokat!!! -
#174 Egyébként ha clonecd imaget adnának ki, nem kéne a töréssel szenvedni. -
#173 gyorsan gyorsan valaki uljon repulore es... -
#172 Ehh, már megijedtem. 5 percenként frissítem nforce.nl-t, aztán megyek át isonewsra, és azt hittem tényleg van. -
#171 www.nforce.nl szerint mar van SOF2 final ISO! -
#170 Morrowindet tudom megint csak felhozni, 16:20-kor jelent meg nforce.nl -en :) az 2 óra 20... DE, a gta3-al lehet tényleg leülnek játszani a krekkerek, akkor késnek kicsit :) -
#169 Óra indul ... most veszik le a polcokról az első vásárlók a game-t .Csak siessenek , mert türelmetlen vagyok(unk) már ... -
#167 Hmmm ... a 6 órás eltolódás az igaz , de szerintem adjunk a csapatoknak egy bő 6 órát még a feltöréséhez .
Szerintem este 20:00 körül már tölthető lesz le az ISO ... legalább is remélem(jük) .
Általában úgyis kb. ilyen időben "jelennek meg" a játékok . -
#166 ja bejelentik, hogy megse :) -
#165 6 óra az időeltolódás, nem? Nemsokára nyitnak a boltok, csak lesz már vmi :o) -
#163 Az semmi, de ha meglesz, akkor meg semmit ... micsoda kilátások -
#161 Elvileg mi időnk szerinti 14 órakor nyitnak usaban a boltok, két óra meg kell... 16:20-kor lesz release :) -
#160 mit ér az élet multi nélkül????
remélem, az autókat lehet kormánnyal küldeni! -
#159 Jó legyen ma! -
#158 Hát a morrowind is a megjelenés napján került netre, 16:20 körül. Akkor pedig este már lesz link :o) -
#156 Homaly !
Itt egy kis "világosság" , hogy kb. mikor is lesz letölthető állapotú GTA3 a neten ( bár mindannyian tisztában vagyunk vele , hogy ez mennyire csúnya egy dolog :))) .
Szóval 99,9% , hogy MA !
HARDWIRED
2002.05.20
GTA 3 a boltokban!
Birdy, 20:51 - Játék: Akció - (8 komment)
(GameSpy) A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerű Grand Theft Auto 3 című játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat :). -
#155 Csak az amazon.com nem tud 30-a előtt szállítani. Ezért, mivel mindenki más 21-én szállít, ez nagy veszteség lesz nekik. Miért lenne nekem az lehangoló, hogy az amazon.com nak vesztesége (illetve hát bevételkiesése) lesz?
Ma jelenik meg elvileg, jeee! -
#153 Nem baj, hátha felkerül valahogy a netre :)) -
Homaly #152 en nem akarok lehangolo lenni, de most olvastam ezt:
Amazon.com are reporting that GTA3 for the PC in the US won't be available until the 30th of may. This release date is 9 days behind all leading competitors, which will no doubt cost Amazon greatly in lost sales. Consider this a warning to anyone who has pre-ordered the game from Amazon.com, expecting it to arrive shortly.
-
#150 :))))))) -
#149 Szerintem játszanak vele :)))) -
Borg #148 ne konzolokrol irogassatok mar, hanem letöltési helyet mondjatok! izé, megvásárlásit na:) -
#147 szvsz két eset lehetséges :)
1. épp játszanak vele a krekkerek
2. nehéz feltörni -
Nark #146 A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerű Grand Theft Auto 3 című játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat :).
Copy:Hardvired
Már régen a neten kéne lennie!!!!