7566
-
#328 Kérdés:
Milyen hibák vannak, melyik változatotérdemes letölteni, én mosttöltök egy Deviance verziót, de annak az első CD-je cs18 file, létezik ez? Ha lent van mit kell még rárakni, hogy normálisan ki lehessen írni, stb...? -
#327 ÁÁÁ!
És honnét szedted le a repacket? Mekkora a file mérete? -
Zerg #325 Koszi!
A Repack-ot is leszedtem, tehat az ezt save bugot javitja?
Sajna nem tudom megnezni, mivel a munkahelyemen vagyok. Reggel amikorra leert, csak konstatalni tudtam, hogy lent van, de kiprobalni nem tudtam. -
#324 Crackfix-szel. aranypok.uw.hu (bár sztem ez a sima crackfix, és nem a repack crackfix). -
Zerg #323 Azt hallottam, hogy a Deviance fele "valtozatnal" van egy kis gond a save-vel. Mit tudtok errol, hogyan lehet javitani? -
#322 Amint leért, lesz :))
Mondjuk már leért.. -
#320 nem bírom leszedni a CD1 rar-t! help! -
#319 szedd le a legujabb drivert! www.nvidia.com -
#318 Francba :( Nekem el sem indul. Se az ISO se a RIP elvilagosodik a kepernyo es annyi. W2k/gf2mx 21.81a -
#317 Első cd .rar -ja asszem crc-s, azt addig próbáld leszedni a yoohoo-ról (morpheus.hq.hu oldaláról) vagy máshonnét, amíg le nem jön. -
#316 Muhahahahah, danke ;-))) Mondjuk 2 napig az imaimba foglalom a neved. ;-) -
#315 rip patch!!!:
ftp.supergamez.hu/upload/ubi/mytgtafx.zip
iso patch!!!!!!!!!!!:
ftp.supergamez.hu/upload/ubi/devgtacf.rar
-
#314 MOndtam, 0-dayban van link... de ha lusta vagy, mint én, akkor aranypok.uw.hu -
#313 Fasza es mi az oldal cime? ;-) -
#312 Thnx !
Nemértem miért nincs az Update oldalon :o(
Na mindegy csak mennyen má a gém :o)
-
#310 aranypok oldaláról meg jön 400-al, és most is rula a szerver. 0 day ftp-ben van a link. -
#308 Freak!
Kedves, hogy tennap gondoltál rám! Ha ma megszerzed, akkor nem fog sírni a pofikám!!!!
Amúgy siess baze, mert ma cserélek VGA-t! Megveszem a Norbiét! És nem fizetek a GF2-re semmit!!!!:-))))))) -
#307 Mit sirankoztok, nekem lejott 2 ora alatt az elso file 15%-a :-((( -
Madman #306 Nah amatorok! :) Madman bacsi megkereste nektek amire faj a fogatok! Xp + nVidia megoldas:
Magyar XP hez: http://www.microsoft.com/downloads/release.asp?ReleaseID=37960&area=search&ordinal=19
Angol XP hez:
http://www.microsoft.com/downloads/release.asp?ReleaseID=37942&area=search&ordinal=50
Jaccatok bazzzzzzze :) -
#305 Á zona.hu és yoohoo is teljesen le van halva, le sem tudom tölteni. :( -
Zerg #303 Na nekem is lejott hajnalra, de sajna nem tudtam kiprobalni, mivel dolgoznom kellett jonni. A repack patch is lejott. Erdeklodni, hogy ez mire kell, mit javit?
Koszi:
Zerg -
#302 ja és mielőtt elakadnátok....igaz nem tom mi a különbség a ps2 és PC verzióban
www.gta3warehouse.com
-
#300 na viszik mint a cukrot:)be van tömve a pc-sek szája....cool:) -
#297 -
KeviN #296 valakinek nincs veletlen crackfix-repack ? -
#295 IsoNews forumbol szedtem ki, de jelneleg bekrepalt az adatbazisuk...ehhe- magyarul nem jon be a forum. -
#294 Azt hiszem rosszul van irva a link -
#293 na hat ez kiraly lesz! :)
Elsore ami feltunt: a gfx nem szokvanyos, egyfajta "elmosasi" technikat hasznal. Az allokepek elesenek mondhatoak, es viszonylag szepek is. Mozgas kozben a targyak kisse elmosodnak, de marha gyorsnak tunt elsore. (gf2&cerka8xx).
A 2.Cdn (amelyik nagyobb) helyezkedik el a zene, duma stb. Enelkul le ne toltse valaki. A zene iszonyat egy csomo radioallomas van, mind masfajta zene, vagy eppen csak dumalnak :).
Ami szinten elsore feltunt az a szabadsag (hmm Morrowind!:)) - a csako monda szaljak be a kocsiba vezessek. Hat persze hogy inkabb leugrottam (inkabb leesetem - pofara) a hidrol es a legkozebbi parkba setaltam egyet...
Ez kotelezo midnenkinek (amig be nem tiltjak - brutality) - rendhagyo lesz :)
A csako amugy 1az1 be Max Payne.
-
#292 CSak az a gáz hogy nekem ez a patch nem jön le :o( -
#291 Windows XP + nVIDIA based cards (possibly other brands):
We have found a possible problem with Windows XP that manifests itself
as graphical problems both in the game menu and also during game play.
We have traced this problem to be a Windows XP problem.
Technically this problem is solved by the use of a newer version of
d3d8.dll than is shipped on CD with Windows XP. (The version on the
Windows XP CD that has problems is 5.1.26000.0 – versions tested
without error include 5.1.2600.15 and 5.1.2600.29)
Currently the only way we know to update this dll file is to install
the Windows XP Patch: “The Computer Cannot Enter Standby or Hibernate
If a Direct3D-Based Screen Saver Is Running (Q306676)” downloadable
from the following Web Site:
http://download.microsoft.com/downl...Q306676/WXP/EN-
US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe.
This update may in the future be available as part of an official
Windows XP Service Pack, a Windows XP Compatibility Update, or possibly
a DirectX 8.1 update. -
#288 de csinálsz te magad is tűzesetet lazán... :D -
#283 az 1200-es celeron elég neki ez biztos, de egy TNT2 kártyával mit csinál az rejtély
gladiac? ez pontosan milyen kártyát takar? -
#281 hát ez a baj, alig-alig jön.. -
#280 Na ja, hiaba van ADSL-em, ha az csak 0.49k-val hajlando repeszteni. A Morrowind is 2 napig jott, mert ilyen volt a sebesseg. Na jo, picivel jobb, mert 48 ora alatt vegulis lejott, de ez valami iszonyu. -
#279 és mekorra a gépigénye? Pontosabban a videókártyára gondolok, mert nekem egy Tnt2-es kártyám van, gondolom az 1200 Celeron elég neki, de a videókártya..... -
#278 'es jottek a tuzoltok? :)) -
#275 :D -
#273 húúúúúú
ez nem jó jel.... Hát én örülök ha a rip-et le tudom tölteni!!
az iso-t meg csak megszezem valahonnan!!!
Senki se próbálta még ki?
Sekinek sincs gyors kapcsolta? -
#270 igen én is pont most olvastam.....
Van már aki játszott vele???
Mekkora lehet a radió Music? -
#269 Van az 136-is (tomoren, nfo szerint)
Nincs benne intro, es radio szoveg.
(Myth)