7566
-
#440 Van új deviance crack, nekem azzal ment :(
Ha gondolod feltehetm valahova. -
#438 Na emberek a következő a gondom: Az eredeti crack-el tudok rendesen játszani csak nem tudok MENTETT ÁLLÁST VISSZATÖLTENI. Az új crack-el meg kb. fél percig tudok játszani, de utána kilép, de legalább tudok visszatölteni. Nincs valami trükk hogy kombináljam a kettőt? :DDD -
#437 Igen, az első CD a game, a második a Hanganyag hozzá, rádiműsorok, stb.
Ja, vigyázz, mert a deviance-st fel kell paccselni!! -
#436 Melyik cd?
Mond a fileneveket amik kellenek -
Borg #435 Az elsö cd iso 262.7MB, a második 788MB igaz? Csak hogy jo legyen amit felirok.., ha már hónapok ota elöször valamire szánok 2CDt -
#434 Ne üvölts, menj a 0dayftp part3-ba :o) -
#433 1x kaptam valami insane bonuszt, mikor olyan 50 rendőr üldözött, már a harmadik rendőkocsival menekültem, meg helikopter is jött :o))
aszsem olyan 5csillagos bűnöző voltam, mikor lelőttek a mocskok :o) -
#432 VALAKI MONDJAMÁ MEG HONNAN LEHET LESZEDNI? -
#431 Ja, a második cd-n meg csak a zenék/hangok vannak coool :o)) -
#429 Hú "kipróbáltam", azaz olyan 3 órája játszottam vele egyfolytában :o))
Tessék, végre egy game aminek van hangulata :o))
Kinek mi a kedvenc rádióadója? :o)
Nekem a Flashback FM jött be a legjobban :o)) -
#428 gef3 megvan csak proci xar -
Devla #427 Mar leirtam egyszer. win98 athlonxp asus gf3 -
#426 honnan lehet leszedni? -
#422 Mid van? -
Devla #421 Hat nem, sehogy se akar mukodni. Letiltottam mindent, antialis v-sync stb. Tovabbra is csak 640ben jatszhato valamennyire. Ha valaki ezzel kapcsolatban belebotlik valami infoba plz szoljon. -
#419 Mennyivel döcög el a game? :D -
Devla #417 Most meer, a divx kodolast a proci csinalja, en meg 3d jatekkal akarok jaccani :)
Megnezek egy reinstallt... -
Borg #416 A crack NFOja annyit ir, hogy a savegame hibáját küszöböli ki, amit az 1es ISOba bele kell rakni.
Csak ennyi a gond vele? -
#415 kapcsold ki a CD írást, DIVX kódolást és warez letöltést :) -
Devla #414 Hali! Visszaolvastam jo darabot, de nem talaltam megoldast. A problemam az, hogy GF3/athlonxp 1700+ mellett a jatek 1024/32 felbontasban kb. 2 fpst produkal, 640/16ban meg ugy 15 korulit. Valakinek nincs otlete, hogy mi okozhatja? crackfixrepack fent van uj driverekkel/dx-el egyutt. -
#413 úgy vettem ki, hogy hibás a crack
igazam van? -
#412 ha jól sejtem..... -
#411 de miért?mit orvosol?anélkül nem indul el a játék?
-
#410 hogy bírjál játszani szvsz :) -
#409 midenki vmi patchet emleget. az mihez kell?
-
Borg #408 heeeeelo #397? -
Pontius #406 Vagyis Nekem is kéne -
Pontius #405 Neem is kéne -
Pontius #398 Mit kell csinálni? Valaki irja le részletessen!! Mit kell letölteni, honnan stb... Légyszi valaki!! -
Borg #397 Na, valaki mesélje el nekem plz, ha én leszedtem a deviance 2CD ISOját, és nem CRCs, nem hiányzik semmi, akkor mi a teendö vele? mert láttam hogy valami patch is van, az mire jo? -
zuzimo #396 creep......igen! -
zuzimo #395 Köszi közben megleltem:-))) -
#393 Hát ilyen nincs! Ha beülök bármilyen kocsiba, kb. 10 másodperc után egysszerűen kilép a játékból! Tud valaki megoldást mert már kurvára ideges vagyok??? -
zuzimo #392 A Cd eggyet patceld meg a kettes a játék Cd -
zuzimo #390 Sziasztok:-)))) Nekem a magyar XP alá kellene az a D3D kiegészítés mert az angolt nem fogadja el....! Ha van ötlet vagy hely írjátok meg -
#388 apollon is van... -
Pontius #385 Olvassunk 1 kicsit vissza hátha van +oldás -
Pontius #384 Na ezaz. Letöltöttem nézem és: Please Insert CD 2 -
#383 de nem muxik igy is keri a cd 2-t... -
Pontius #382 Éppen onnan töltöm