7566
![](https://media.sg.hu/forum/posts/2014_11/1415779733.png)
-
Gondolok itt a beszúrt képen látható 469-es hozzászólására. -
keresd ki tsotso topikját a felhasználóiban az SVCD-kröl... az a nemsemmi... -
Kérdezd sztem marlowét, ha neki megy duronon gf2-vel akkor nem nekem kell bizonyítanom hogy igazam van, hanem neked, hogy nem vagy béna. -
Az a 788 mega kb. 670 mega felírva. -
Ez a nem semmi bazzeg, atee hozzászólása... -
Na hát akkor mondj egy dolgot amit el lehet baszni ha még a legújabb detonatort is felraktam. -
Borg #600 Ezt a hogynet most ironikusan értsem, vagy sikeresen fel tudom irni rá?:))) -
Pörgök, mint Lukács bácsi a répamezőn. Kár hogy már másfél órája lejárt a munkaidőm :D -
Hogyan bírnám? Idegbeteg vagyok eleve. -
Hogyne? -
Dikkma :) látom te se bírod a végtelenségig... :)) -
Borg #595 788as ISO rámegy a 80perces CDre??? -
Ott vmit te basztál el, mert másnak 800-as celeronnal gf2-n megy 800x600-ban. -
Sértődj meg! Csak Két nap alatt 15x elmondani a GTA3 MINDEN EGYES porblémás részét (patch, kocka, fagyás, clonecd is már) fárasztó. 14x még elmondja az ember, de amikor olyan van, hogy 2 (KETTŐ) hozzászólással alatta van a válasz, és nem képes vki visszaolvasni, dühítő!
Pl. én még életemben nem kértem serialt itt játékhoz, de nem azért mert félisten vagyok, hanem mert visszaolvasok. Ha most mohaa kéne, akkor bemennék a topicba és megnézném a 600-adik hozzászólás körül.
Ezt át kéne gondolni! VAGY csinálok majd egy GTA3 FAQ lámáknak topicot. -
Valamit valahol nagyon elbasztak, mert P4 1.4Ghz-vel, GeForce 3-al 640 RAMBUS-al JÁTSZHATATLANUL akad mind 800*600-ban, mind 1024-ben. Egyszerűen semmi ötletem nincs hogy miért mert ettől nagyságrendekkel jobb grafikájú gamék szakítanak rajta. -
Akkor qrvajó hogy pont csak a másodikat írtam fel, hátha van vmi új törés majd az elsőhöz! Jee! -
Jólvan kezd világos lenni, csak engemet félretájékoztatott pekkmen póva Majatee. Holnap szigor lesz, bántom. -
Mért van, hogy az új crack exe-vel 5 perc játék után mindig kilép a windowsba? Van valami megoldás vagy nekem is a clone cd-s fog kelleni? -
Éppen, hogy abból kell a clone cd-s, hiszen az van benne a gépben játék közben a cd1-et meg install után ki is lehet dobni. -
Me Ga #587 Jólvanna...csak megpróbáltam szó szerint értelmezni amit írtál.
Azért köszi mindenkinek. -
Akkor viszont fullra nem értem! -
Ja. -
Grand Theft Auto III *CD2* - FTFiSO - CLoneCD... -
Beleírja a binbe a ppf-fel leírt adatot, és mivel most az az adat a pffben hogy írja felül a bin crack könyvtárában a gta3.exe -t a fixben levő gta3.exe -vel EZÉRT ezt fogja csinálni!!
Esküszöm dedó!!!! -
Igen! a bin file-ba beteszi az uj gt3.exe-t. es ezutan a kiirast kovetoen a cdn mar az uj exe lesz. -
A másodikból NINCSEN CLONECD-S IMAGE -
Me Ga #579 OK, de akkor mire való a ppf file?
Mert ha elindítom ezt a ppf-o-matic.exe-t, akkor abba nem exe-t, hanem .bin-t és .ppf-et lehet betölteni.
Akkor mégsem a gta3.exe-t cseréli? -
Minden bizonnyal ez volt a cel. -
WINDOWS XP SUCK kb ennyi :) -
szoval ha deviancos 1es cdm van es clonecds 2es akkor menni fog kesobb a patchekkel? -
Nincs szukseg ra. -
a clonecd-s verziohoz nem kell crack ha jol ertem. de akkor hol az 1es cd clonecdbpol -
najo akkor mondja el vki értehtoen pliz hogy miert van clonecds verzio. ahhoz nem kell crack vagymi?de akkor miert csak a 2.cdből van? -
miert jobb a clone cds gta3? -
Igen csak installkor kell, tehat max a telepito programban lehet erre vonatkozo vedelem, de valszeg nincs. -
Annyi a lenyege hogy az isoban levo tort gta3.exe-t felulirja az ujabbal, es igy azt irod ki cdre, mert regebbi hibas volt. -
Megint senki nem ért semmit. Kijött már az első cd clonecd-vel. Ezt felrakod. És kész.2. cd-ből minek clonecd? -
Akkor ha patch-et adnak ki szukseged lesz egy "patch-crack" -re is. -
és a clonecd-set honnan? -
Me Ga #562 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Letöltöttem a Deviance féle 2 CD-t. Az elsőn rajta van a Crack.
Volt még mellete egy rar, amiben volt két .exe meg egy .ppf. Az egyik exe a gta3.exe, a másikba meg .ppf és .bin file-t lehet betölteni.
Ezekkel mit és hogyan kell csinálni?
Légyszi, segítsen aki tud. Köszi