7566
  • Dikkma
    Gondolok itt a beszúrt képen látható 469-es hozzászólására.
  • Efreet
    keresd ki tsotso topikját a felhasználóiban az SVCD-kröl... az a nemsemmi...
  • Dikkma
    Kérdezd sztem marlowét, ha neki megy duronon gf2-vel akkor nem nekem kell bizonyítanom hogy igazam van, hanem neked, hogy nem vagy béna.
  • Dikkma
    Az a 788 mega kb. 670 mega felírva.
  • Dikkma

Ez a nem semmi bazzeg, atee hozzászólása...
  • Lacc
    Na hát akkor mondj egy dolgot amit el lehet baszni ha még a legújabb detonatort is felraktam.
  • Borg
    Ezt a hogynet most ironikusan értsem, vagy sikeresen fel tudom irni rá?:)))
  • Dikkma
    Pörgök, mint Lukács bácsi a répamezőn. Kár hogy már másfél órája lejárt a munkaidőm :D
  • Dikkma
    Hogyan bírnám? Idegbeteg vagyok eleve.
  • Dikkma
    Hogyne?
  • Efreet
    Dikkma :) látom te se bírod a végtelenségig... :))
  • Borg
    788as ISO rámegy a 80perces CDre???
  • Dikkma
    Ott vmit te basztál el, mert másnak 800-as celeronnal gf2-n megy 800x600-ban.
  • Dikkma
    Sértődj meg! Csak Két nap alatt 15x elmondani a GTA3 MINDEN EGYES porblémás részét (patch, kocka, fagyás, clonecd is már) fárasztó. 14x még elmondja az ember, de amikor olyan van, hogy 2 (KETTŐ) hozzászólással alatta van a válasz, és nem képes vki visszaolvasni, dühítő!
    Pl. én még életemben nem kértem serialt itt játékhoz, de nem azért mert félisten vagyok, hanem mert visszaolvasok. Ha most mohaa kéne, akkor bemennék a topicba és megnézném a 600-adik hozzászólás körül.
    Ezt át kéne gondolni! VAGY csinálok majd egy GTA3 FAQ lámáknak topicot.
  • Lacc
    Valamit valahol nagyon elbasztak, mert P4 1.4Ghz-vel, GeForce 3-al 640 RAMBUS-al JÁTSZHATATLANUL akad mind 800*600-ban, mind 1024-ben. Egyszerűen semmi ötletem nincs hogy miért mert ettől nagyságrendekkel jobb grafikájú gamék szakítanak rajta.
  • Dikkma
    Akkor qrvajó hogy pont csak a másodikat írtam fel, hátha van vmi új törés majd az elsőhöz! Jee!
  • Dikkma
    Jólvan kezd világos lenni, csak engemet félretájékoztatott pekkmen póva Majatee. Holnap szigor lesz, bántom.
  • Pharaoh
    Mért van, hogy az új crack exe-vel 5 perc játék után mindig kilép a windowsba? Van valami megoldás vagy nekem is a clone cd-s fog kelleni?
  • Pharaoh
    Éppen, hogy abból kell a clone cd-s, hiszen az van benne a gépben játék közben a cd1-et meg install után ki is lehet dobni.
  • Me Ga
    Jólvanna...csak megpróbáltam szó szerint értelmezni amit írtál.

Azért köszi mindenkinek.
  • Dikkma
    Akkor viszont fullra nem értem!
  • Dikkma
    Ja.
  • hiba
    Grand Theft Auto III *CD2* - FTFiSO - CLoneCD...
  • Dikkma
    Beleírja a binbe a ppf-fel leírt adatot, és mivel most az az adat a pffben hogy írja felül a bin crack könyvtárában a gta3.exe -t a fixben levő gta3.exe -vel EZÉRT ezt fogja csinálni!!
    Esküszöm dedó!!!!
  • hiba
    Igen! a bin file-ba beteszi az uj gt3.exe-t. es ezutan a kiirast kovetoen a cdn mar az uj exe lesz.
  • Dikkma
    A másodikból NINCSEN CLONECD-S IMAGE
  • Me Ga
    OK, de akkor mire való a ppf file?
    Mert ha elindítom ezt a ppf-o-matic.exe-t, akkor abba nem exe-t, hanem .bin-t és .ppf-et lehet betölteni.
    Akkor mégsem a gta3.exe-t cseréli?
  • hiba
    Minden bizonnyal ez volt a cel.
  • hiba
    WINDOWS XP SUCK kb ennyi :)
  • magus
    szoval ha deviancos 1es cdm van es clonecds 2es akkor menni fog kesobb a patchekkel?
  • hiba
    Nincs szukseg ra.
  • magus
    a clonecd-s verziohoz nem kell crack ha jol ertem. de akkor hol az 1es cd clonecdbpol
  • magus
    najo akkor mondja el vki értehtoen pliz hogy miert van clonecds verzio. ahhoz nem kell crack vagymi?de akkor miert csak a 2.cdből van?
  • magus
    miert jobb a clone cds gta3?
  • hiba
    Igen csak installkor kell, tehat max a telepito programban lehet erre vonatkozo vedelem, de valszeg nincs.
  • hiba
    Annyi a lenyege hogy az isoban levo tort gta3.exe-t felulirja az ujabbal, es igy azt irod ki cdre, mert regebbi hibas volt.
  • Dikkma
    Megint senki nem ért semmit. Kijött már az első cd clonecd-vel. Ezt felrakod. És kész.2. cd-ből minek clonecd?
  • hiba
    Akkor ha patch-et adnak ki szukseged lesz egy "patch-crack" -re is.
  • magus
    és a clonecd-set honnan?
  • Me Ga
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Letöltöttem a Deviance féle 2 CD-t. Az elsőn rajta van a Crack.
    Volt még mellete egy rar, amiben volt két .exe meg egy .ppf. Az egyik exe a gta3.exe, a másikba meg .ppf és .bin file-t lehet betölteni.
    Ezekkel mit és hogyan kell csinálni?
    Légyszi, segítsen aki tud. Köszi