7566
  • Lazarus
    ja.. :)
  • Lazarus
    Te firkáltál bele mi? :D

Amúgy ha már textúráknál tartunk hogyha visszajövök a 2.városból az elsőre néha szarakodik a textúrákkal és teljesen összecseréli őket :-/
  • hiba
    :))
  • Hmuda
    Mondom teljesen eredeti. A második városban van a kétsávos tengerparti úton.
  • hiba
    es hogy kerult bele? a gemben van vagy valami texturat felcsereltel ?:)
  • Hmuda
    Ja igen. Ez a kép nincs retusálva. Teljesen eredeti.
  • hiba
    No-CD exe - 2. lemez audio konyvtarat masoljatok a telepitett konyvtarba.
    (persze deamon toolsal is biztos megy de igy nem kell kulon progit futtatni)
  • Bandee
  • Bandee
    nem
  • Hmuda
    Soha nem volt még ilyen. Max akkor, ha esik az eső, de akkor meg érthető, mivel csúszik az út.
  • Hmuda
    Akinek ennek a képnek a poénja nem esik le az NAGYON szégyelje magát:
  • Bandee
    Nem kapcsolod be, ennyi :)
  • Bandee
    NEm. Ez a RIP-hez van (Myth RIP)
  • Lazarus
    nem lehet átállítani 40re?
  • Bandee
    bocs. 30
  • Bandee
    +lestem már FRAPS-al, 20 fps-re limitel
  • Bandee
    Még 1 kérdés a Frame Rate Limiter háyn FPS-re limitel ?
  • Bandee
    Köszi
  • Atlasz
    Sziasztok

Tudtok olyan oldalt ahonnan a GAME-hez lehet plusz cuccokat leszedni.

Köszi előre is
  • Bandee
    Nekem már yol megy, csak véletlenül elfelejtettem a WIndows SWAP file-t beállítani 300Mb-os állandóra, nem hagyni hogy winfos kezelje ... :) (hülye vagyok)
  • hiba
    Na szoval hogy muxik ez a visszajatszas? - lehet menteni is, az f3ra mar valahogy hozzarendeltem egyet. aki tud errol bovebb infot az ne tartsa vissza!
  • Bandee
    Gyűjtögessetek csak 100 van ... ;)
  • Bandee
    http://download.wbteam.com/warezcenter/!ripgames/Grand.Theft.Auto.3.Crackfix-MYTH/mytgtafx.zip
  • Bandee
    Ezt tudom, csak nehéz őket +találni
  • Bandee
  • Bandee
    Nincs a neten vhonnan letölthető minden városról térkép, ahol be vannak jelölve a Unique Jump-ok ?
  • Bandee
    Amúgy akinek 32Mb-os vagy annál kisebb kártyája van, felejtse el, hogy bekapcsolja a trails-t, ami voltaképp szimpla Motion Blur, de nem Triple (3) hanem 5 frame buffer használ hozzá, ami mondjuk 800*600*32b felbontásban 1 kicsit sok, és akkor nem beszéltünk a textúrákról ...
  • Bandee
    Szerintem a 8ball-nál nem néztál körbe, mert nem kell a járgánnyal bemenned a garázsba, hogy rányomják a bombát, hanem onnan balra van a "kék hely" ahova mész kijön a feka ! Innen már csak megy ...
  • SecMan
    Lazarus: szerintem nem arra gondolsz mint én.... én még csak nem is láttam mesterlövészpuskát, másrészt meg nincs is semmilyen feka...
  • Lazarus
    Nem kell kocsiba bomba... ha arra gondolsz ahol kaptál 1 mesterlövész puskát akkor menny el ahova kell és fel a tetőre, lelövöldözöd az embereket a feka befut és megpirózza a hajót
  • Lazarus
    A zúzó mellett
  • SecMan
    Akkor hogy kell megcsinálni? annyit tudok hogy kocsiba kell bomba és azzal kell felrobbantani a hajót!
  • magus
    hmm én taxival nyertem meg

amugy hol van az autkereskedes?
  • llacee
    Én a szalonban lévő kocsival egykézzel megnyertem,próbáld azzal ;o)

HmudaThnx már tovább is jutottam a 2. pályára :o)
  • G. Joe
    Fasza kis game! Akinek szaggat, ott a gép egy kicsit elöregedett tán! :) Nekem 1700+ XP, GF3 és megy mint a tornádo! Ki gondolná?
  • Lazarus
    Mért akarsz a hajóra kocsit rakni?
  • SecMan
    SEGÍTSÉG! Az elsö városban vagyok. salvatore megkért, hogy robbantsak fel egy hajót. ott van egy ilyen izé ami autókat rak a hajóra, de bármilyen kocsit viszek odam azt irja, hogy az a tipus nem kell! Mégis milyen kocsi kell??
  • Triniti
    Hi itt a pach

http://www.microsoft.com/Downloads/Release.asp?ReleaseID=37942

vagy

http://www.xp-erience.org/article.php?sid=2222&mode=thread&order=0&thold=0

• TheZsenyka
    Van ez a négy autós verseny... sehogyan sem tudom megnyerni... (actually mindíg a negyedik vagyok ) fog ez kelleni a továbblyutáshoz? Most éppen a városban kószáló teherautokat vadászom kézigránáttal...
  • Ams
    tudtok 1 jó ftp-t ahonnan letudom szedni a game-t?s a 2-es CloneCd-t.