7566
-
#1028 ja.. :) -
#1027 Te firkáltál bele mi? :D
Amúgy ha már textúráknál tartunk hogyha visszajövök a 2.városból az elsőre néha szarakodik a textúrákkal és teljesen összecseréli őket :-/ -
#1026 :)) -
#1025 Mondom teljesen eredeti. A második városban van a kétsávos tengerparti úton. -
#1024 es hogy kerult bele? a gemben van vagy valami texturat felcsereltel ?:) -
#1023 Ja igen. Ez a kép nincs retusálva. Teljesen eredeti. -
#1022 No-CD exe - 2. lemez audio konyvtarat masoljatok a telepitett konyvtarba.
(persze deamon toolsal is biztos megy de igy nem kell kulon progit futtatni)
-
#1021 -
#1020 nem -
#1019 Soha nem volt még ilyen. Max akkor, ha esik az eső, de akkor meg érthető, mivel csúszik az út. -
#1017 Akinek ennek a képnek a poénja nem esik le az NAGYON szégyelje magát:
-
#1016 Nem kapcsolod be, ennyi :) -
#1015 NEm. Ez a RIP-hez van (Myth RIP) -
#1014 nem lehet átállítani 40re? -
#1012 bocs. 30 -
#1011 +lestem már FRAPS-al, 20 fps-re limitel -
#1009 Még 1 kérdés a Frame Rate Limiter háyn FPS-re limitel ? -
#1008 Köszi -
Atlasz #1006 Sziasztok
Tudtok olyan oldalt ahonnan a GAME-hez lehet plusz cuccokat leszedni.
Köszi előre is
-
#1005 Nekem már yol megy, csak véletlenül elfelejtettem a WIndows SWAP file-t beállítani 300Mb-os állandóra, nem hagyni hogy winfos kezelje ... :) (hülye vagyok) -
#999 Na szoval hogy muxik ez a visszajatszas? - lehet menteni is, az f3ra mar valahogy hozzarendeltem egyet. aki tud errol bovebb infot az ne tartsa vissza! -
#998 Gyűjtögessetek csak 100 van ... ;) -
#995 http://download.wbteam.com/warezcenter/!ripgames/Grand.Theft.Auto.3.Crackfix-MYTH/mytgtafx.zip -
#993 Ezt tudom, csak nehéz őket +találni -
#990 -
#989 Nincs a neten vhonnan letölthető minden városról térkép, ahol be vannak jelölve a Unique Jump-ok ? -
#987 Amúgy akinek 32Mb-os vagy annál kisebb kártyája van, felejtse el, hogy bekapcsolja a trails-t, ami voltaképp szimpla Motion Blur, de nem Triple (3) hanem 5 frame buffer használ hozzá, ami mondjuk 800*600*32b felbontásban 1 kicsit sok, és akkor nem beszéltünk a textúrákról ... -
#985 Szerintem a 8ball-nál nem néztál körbe, mert nem kell a járgánnyal bemenned a garázsba, hogy rányomják a bombát, hanem onnan balra van a "kék hely" ahova mész kijön a feka ! Innen már csak megy ... -
#983 Lazarus: szerintem nem arra gondolsz mint én.... én még csak nem is láttam mesterlövészpuskát, másrészt meg nincs is semmilyen feka... -
#982 Nem kell kocsiba bomba... ha arra gondolsz ahol kaptál 1 mesterlövész puskát akkor menny el ahova kell és fel a tetőre, lelövöldözöd az embereket a feka befut és megpirózza a hajót -
#981 A zúzó mellett -
#980 Akkor hogy kell megcsinálni? annyit tudok hogy kocsiba kell bomba és azzal kell felrobbantani a hajót! -
#979 hmm én taxival nyertem meg
amugy hol van az autkereskedes? -
#978 Én a szalonban lévő kocsival egykézzel megnyertem,próbáld azzal ;o)
HmudaThnx már tovább is jutottam a 2. pályára :o)
-
#977 Fasza kis game! Akinek szaggat, ott a gép egy kicsit elöregedett tán! :) Nekem 1700+ XP, GF3 és megy mint a tornádo! Ki gondolná? -
#976 Mért akarsz a hajóra kocsit rakni? -
#975 SEGÍTSÉG! Az elsö városban vagyok. salvatore megkért, hogy robbantsak fel egy hajót. ott van egy ilyen izé ami autókat rak a hajóra, de bármilyen kocsit viszek odam azt irja, hogy az a tipus nem kell! Mégis milyen kocsi kell?? -
Triniti #973 Hi itt a pach
http://www.microsoft.com/Downloads/Release.asp?ReleaseID=37942
vagy
http://www.xp-erience.org/article.php?sid=2222&mode=thread&order=0&thold=0
-
TheZsenyka #972 Van ez a négy autós verseny... sehogyan sem tudom megnyerni... (actually mindíg a negyedik vagyok ) fog ez kelleni a továbblyutáshoz? Most éppen a városban kószáló teherautokat vadászom kézigránáttal... -
#970 tudtok 1 jó ftp-t ahonnan letudom szedni a game-t?s a 2-es CloneCd-t.