7566
-
#2068 nekem jó! -
#2067 nem kell semmilyen peccs...
pislogj sűrűbben... -
Borg #2066 Köszi.
Feltettem, minden működik is benne rendesen, király.
Csak éppen 5percenként csontra fagyasztja vele a GTA3 a gépet, XPt mindent elvisz... ha a trainer nem fut, semmi baja.. -
#2065 Ez a multiplayer nem megy!Nem lehet elindítani a játékot! -
N1 #2063 AMikor az elején az utcai versenyre hivnak az elején akkor ,milyen autoval lehet valamely esélyem?:)egyátalán ott elsönek kell lenni vagy mi a fene? -
#2061 jaja tudom hogy benne van lapban de akkor miért nem lehet elinditani?:( -
#2060 az alapjatekban is benne van mar a multiplayer csak meg nem lehet elocsalogatni egy magyar editor programmal buveszkedtem amikor meglattam ezeke a feliratokat : host game, multiplayer, join game, connection, stb :) (editor program itt van gta3.fw.hu ) -
#2059 kapok akiratol egy kuldetest hogy nyirjak ki 8 kolumbiai bodet. de csak az elsot mutajta. a tobbi hol van? -
#2058 leeht kamu, mert nem tudom elinditani a multi részt.... -
#2057 GTA3 Multiplayer!!!!!
http://www.gta3mods.net/news.php -
#2055 huhuuuuuuu, drog kapszula rulez :))))))))))))) -
#2053 Talaltam ra egy egyszerubbet :)
Meg egy ut mellette, ott van egy kis ugrato!
Sportverda ellop, es felugrat :)
En igy csinaltam vegul is meg!
Arrafele van egy gyartelep, ahol vannak nagy kemenyek! Van bent frenzy, meg meg par dolog mellette egy kupacban (kintrol lattam), oda hogy lehet bejutni?
Ott koroztem vagy 20 percet :) -
#2051 Gta Fan!
Egyszer irtad, hogy a fel vilagot atsetaltad a fenti metro sineken (1es sziget, hogy egy package-t felszedjel)
A kikoto melletti epuletnek a tetejere ugrottal? (kek-piros-feher neon van rajta). -
#2050 Ja már látom, a Cheffz. -
#2049 Van már új pecs a játékhoz?? -
#2048 tab plus k -
#2047 http://gta3.mm2.gamigo.de/heyho/downloads/upload/GTA3_Ultimate_Trainer_v2.zip -
Borg #2046 Nem azt kérdeztem mit tegyek meg mit ne, hanem hol az a trainer?:)) -
Borg #2043 Példának okádék:)
Szal azt a trainert hol lelem? thx -
#2042 nekem csak 5000res de akkor is a folyoban kötöttem ki... -
Borg #2041 Melyik az a trainer amivel a policet teljesen ki lehet kapcsolni?
Személy szerint meguntam a missziokat, most már csak mutatványozok meg bandaháboruk-gyilkosságok ilyesmi:) jó lenne ha nem zavarnának a zsernyákok folyton... -
N1 #2040 Kinek milyen felbontásba megy a gém? -
#2037 Én szoltam már sokszor hogy vegyél rendes gépet! Főleg rendes videokártyát! Azt a szutykot meg hajitsd ki! -
#2032 danke -
#2030 OTT van ahonnan egy kurvat kellett elvinni Joeynak egy kekszinu parkolo ahol van ket telefon is es az El diablo banda jarkal arra mindig! -
#2029 tenyleg na mindegy keverem a dolgokat :) -
#2028 www.alvilag.hu/gta3 -
#2027 skacok honnan lehet leszedni azt a javitast, hogy menjen jol a game?
Lethal, out -
#2023 Sziasztok! Segítenétek először is kellenének a game térképei!
Másodszor hol lehet felszedni Joey buggy-ját? Tudom, hogy a maffiás küldetések után a 20 óra és 24 óra között valahol, de nem tom' pontosan hol! Lécci ne név szerinti helyet mondjatok hanem viszonyítsatok. Köszi! :P -
Morbias #2022 I. C. Ram : kösszép, legalábbb nem szivatott volna tovább. Nemtom miért, a 2 szigeten van, és alul newportot ír ki, meg a muksó (Kenji)is newportot emleget. De nincs jelentősége... -
Morbias #2021 ugggye mijjjel lyól írokk hejesennn? -
Morbias #2020 Jah, és Newportban az É-D irányban van egy út, ami ketté van választva elég magas füves résszel. Az út emelkedik, és felvisz a hídra, itt a két oldal között egy lyuk lesz. Visszafelé fel kell halytani a két oldal közti részre, észak felé kell menni, a füves részen kikerülni a két fát, és iszonyat nagyot lehet repülni. Szerintem ez a legjobb hely. -
Morbias #2019 Ehh, közben rájöttem egész véletlenül.
A Yardie Lobo az a nagy hajó, párducmintás üléshuzattal, és fekazenével. 2 napig szivatott...
-
#2018 koze nincs az elso szigethez (new porthoz) hanem eygszeruen a staunton szigeten (2. sziget) eszakon kinezete : piros auto sarga tetovel es parducmintas uleshuzat es rasta fekak ulnek benne mindig ja es a K betus urge = Kenji es ha mar megvan ez a yardie kocsi akkor a dudajat mindenkepp probald ki! :)) -
Morbias #2016 Hali.
Lenne egy gondom a gammával kapcsolatban amin elakadtam. A 2. szigeten vagyok, és az a K betűs ürge (a neve most nem ugrik be) adott egy melót, hogy kössek el egy Yardie Car-t. Gőzöm nincs mi lehet ez, de állítólag ha északnak megyek, Newportban találok egyet.
Szal tudja vki me a franc ez a Yardie car, és hol találom meg?
kösszép (kb én is így kerestem...) -
#2015 Tényleg jó.800 x 600 -ból lett 1024!Cool! -
#2014 en azt szeretem a legjobban amikor porgok a levegoben es megis talpra esem! ahhoz kell szerintem a legtobb szerencse es ugyesseg! -
#2013 Sztem a 2.
Én legalábbis azt töltöm. -
#2012 melyik patch az ? a beta 1, v. 2? nem tok németül
-
#2011 A Patch ISTENCSÁSZÁR!
Eddig 640x480x16 volt az egyetlen játszható, most meg 800x600x32-ben is folyik. Ahogy az elvárható TB1333, 256, Gf2TI-on.
Csak most nincs NOCD. Le van tojva.