Simon the Sorcerer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellosztok!

Elsõ két résznek nincsen magyarítása? Vagy nem lesz valamikor?
Aha az, én is leszedtem. :)
MerlinW
Jó lett nagyon a 4. rész:)

[merlinw.org]

Shep
Júúú vajon akart lenni, á de szégyellem magam

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Valyon integrált sis-es VGA-val elindul?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

artschi
Simon The Sorcerer 4 (c) Playlogic *CLONEDVD*

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Seth
ezt most mé?????? mikori játék ez már, unatkoztak a srácok vagy mi?? ^^

PSN ID.: Beegabor

Magnumrolcsi
SIMON THE SORCERER 3D-DEViANCE

Direct Connect-et használok. Csak az 1CD jött le.:(((( Na, ma a 2CD a soros. Megnézem, hogy mellik HUB-on van és ideírom.

jön-jön. persze. mi meg elhisszük nem? persze más lenne a helyzet ha megadnád a forrást... 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Jön lefelé. nyami! :)))

Shep
Srácok ez a 90es évek elején kiadott 1-2 folytatása történetileg?

hun-ter
93-ban az lett volna az első játékom ha lett volna pc-m:)
Már látom DC-n...csak...:(((

AMIGÁN nagyon jó volt!

Crem
Én letöltöttem, de nem igazán fogott meg... 10 perc animáció után van 1 kérdés (angolul) és utánna megint animáció!
A két poén amit láttam az viszont aranyos volt...:)))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sephi
Olyan Grim fandango \ Moneky 4 stilusban megy es alitolag van benne poen is es a Discworld stilusan alapszik. Szal semmi sem logikus hanem mese szeru... En kiprobalnam de nem tok cimet :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Grafikája olyan mint a zeldának n64-en :) Nem értem, miért nem lehetett megrajzolni kézzel megint.

Nem igaz, hogy nincs egy cím? A vicc, hogy DC-n sem látom! :(((

Jó! És hol van maga a game?

3D adventure! A régi Amigás verzió folytatása?!

Sephi
Honnan tudnam letolteni eszt a uj ket CD-es gamat?
Agyon man valaki egy cimet pls
:)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"