14
  • Supergamer_real
    ". Az Intel a 0,09 mikronos csíkszélességű, Prescott magos új Pentium 4-es processzorai esetében egyébként a jelenleg alkalmazott Hyper Threading technológia továbbfejlesztett változatát kívánja alkalmazni"

Mellesleg a legjobb tudomasom szerint az iNTEL eleve a legbonyolultabb eljarast alkalmazza a Hyper Threadingek kozul.

Stewe.Az AMD processorat a bejelentes (hivatalos) alapjan minden nt2k alapu rendszer tamogatja.Gyakorlatilag majdnem ugyanaz mintha egy dual procis rendszered lenne.A linuxok is tamogatjak.

Az iNTEL szimultan tobbfonalas Hyper Threadinget hasznal.Ehhez minenkeppen szukseges egy frissites, de tobb mint valoszinu, hogy az XPkel, sot az osszes 2k alapu rendszerrel mukodni fog.Ha komolyabban erdekel tudok rola folyamatabrat es anyagot adni.

Software tamogatottsag teren mindenkeppen elorebb jar majd az AMD.
  • Rive
    Stewe, Sztavrov egy másik topicban kifejtette véleményét a videóról: keresd meg, tanulságos.

• Rive
    Más helyeken ez a hír egészen másképpen néz ki...

Szerintem kamu.
  • Dömper Ármánd
    Nem, nem azt jelenti.
  • sztavrosz
    Hi mir! Te itt régimotorosnak számítas, úgyhogy ha még nem láttad, akkor te is nézd meg: http://bmw.vezer.elte.hu/pub/movies/hardware/intelking.rar
  • Yfel
    Én eddig úgy tudtam, hogy a Hyper Threading a 20 lépcsős pipe-ot jelenti a processzoron belül... elég érdekes lenne, ha az ki lenne alapból kapcsolva...
  • mir
    és ezt a pletykát a külföldi sajtóü igen igen erős kétkedéssel kezelendőnek minősítette. ha választani kellene, inkább ellene fogadnék...
  • mir
    bazmeg franczy ekkora segg hogy a faszba tucc lenni???
    a prescotthoz si olyan oprendszer kell, ami támogatja a 2processzoros működést, különben a hyper-threading ki van kapcsolva!!!