Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Fel a fejjel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
December elején pillanatok alatt rosszul lett a cicám, Zümi. Fájt a hasa. Még aznap elvittük dokihoz, aki azt mondta nem érez vagy lát semmit, röntgenezzük meg. Ekkor a röntgen képen látott valami daganatra utaló jelet. Még aznap megmûtettük a cicám(életem leghosszabb 1.5 órája volt), kiderült nincs daganata, de nagyon nagy volt a gyomra és valami folyadék volt benne. Mintha növény darabkák lettek volna. Ezek után naponta hol anyám, hol én vittük orvoshoz vizitre és infúzióra mert attól jobban érezte magát. De néha rájött valamilyen roham, megfeszült mindene és sírt. Én vele sírtam, próbáltam nyugtatgatni nem sikerült. Néha már evett is, nem szilárdat. De nem javult az állapota, s karácsony másnapján elkellet altatnunk...napokig ki nem jöttem a szobámból és csak sírtam és sírtam s most is sírok ha rágondolok...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mi is voltunk a hétvégén kirándulni... hát elcsesztük egy 15 percre teljesen a hangulatunkat. 😞 Tatán voltunk az Öreg tónál, és az egyik lépcsõ mellett megláttunk egy haldokló macskát 😞 Elõször természetesen nem tudtuk, azt hittük alszik. De aztán ahogy láttuk, hogy be van teljesen kuporodva a lépcsõ mellé a sarokba, meg nem reagált semmire, a fejét se bírta már felemelni szegény. Csak próbálkozott de látszott, hogy mindig visszaesik 😞 Meg lehetett látni rajta. Akinek van/volt macskája az azonnal észreveszi hogy õ nem alszik 😞 Vagyis gondolom azóta már igen... 😞 Nagyon rossz dolog volt... nagyon régen nem éreztem ennyire kimondottan rosszul magamat. A tehetetlenség és a sajnálat meg tudott volna ölni abban a pillanatban. Negyed óráig csak szótlanul mentünk tovább... elõtte meg be sem állt a szánk.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Így fájdalmasan gyorsan döntöttünk (a doki, apám és én) az eutanázia mellett. Már nem tudott volna macskához méltó életet folytatni és azt sem sokáig.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Tény, hogy minden szart a szájukba vesznek, és amibe a fejük belefér abba bele akarnak bújni.
Szegény macska is nagyon szenvedhet mert a gonosz emberek leszoktatják a dohányzásról<#zavart2>#zavart2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dafuq
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

legjobb a fickó szövege 😄
Ez a másik kicsit elhadarja:
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.