Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
A méretezés nem az extra csúcsterhelésre, hanem az átlagos terhelésre készül, különben feleslegesen túl drágává és kihasználatlanná teszi a rendszert (nem építesz repülõteret 5 leszállópályával, ha 2 is elég 364 napon, és évente egyszer kell egy gépnek köröznie plusz 10 percet, mert vár a sorára).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bexter
Menj el szavazni!!

http://bexter.hu Szép Fényeket!

HTS s3rg1nh00
nem csak az utasokat,de nálunk Miskolcon néha sokkal kisebb víz is megáll a villamossínen,olyankor 40-nél annyi vizet fröcsköl a mellette lévõ autóútra hogy csak megálló környékén lehet elmenni mellette,kész vicc.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Produkál egy kis menetellenállást a villamosnak, mert azért õ is megérzi, ha térdig érõ vízben gázol... kerék könnyebben elpöröghet/megcsúszhat... lefröcsköli az utasokat a megállóban (lol 😄)... ha szerencsétlen mentõs (vagy akármilyen villogó kéklámpás) úgy dönt, hogy akkor õ most ott akar elõzni, akkor fejreállhat... vagy jön subzero, és megfagyasztja a vizet, akkor szívás van.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

armageddon666
Van egy kapacitása, ami a példából jól láthatóan nem elégséges, vagyis rosszul lett megtervezve.

@

Na mert mesélj, mit fog ebbõl kihozni az élet? Ez komolyan érdekel, hogy ez szerinted milyen gondot okoz.

Az meg pont nem igaz, hogy áll ott a víz, mert nem maradt úgy, lefolyt. Mûködik a vízelvezetés, csak van egy kapacitása.

És pont azt mondom, hogy az egy dolog, hogy te elképzeled a tervezési elveket, én viszont ismerem õket, és nem, nem kell végtelen befogadóképességûnek lennie semmilyen vízelvezetésnek. Ezt csak úgy elképzelted, de nem igaz.
Gyerekkorom egyik példaképe...
sz4bolcs
xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alien69
De ezzel mi a baj? Az "ötletem" (ami mellesleg viccnek szánt) közelébe se ér annak a faszságnak, amit a real élet fog/tud kihozni ebbõl. Már az abszurd, hogy így áll ott a víz, a kamu ál özönvízrõl nem is beszélve, mert TERMÉSZETES, hogy eleve úgy KELL megtervezni, hogy NE okozhasson problémát ekkora esõ sem.<#eplus2>

SzirmosSzisza
_DD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
szakáll nélkül elég tré
Roger6
Mostanában menõ nõnek öltözni? <#violent>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RelakS
Nálunk a takinénik porszívózták a vizet az álpadló alól, ami az épület oldalán lévõ rakodóajtó alatt folyt be <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Lazarus
Törölt felhasználó
"Leírhatatlan" Szóval egy kis folyó ment át az úton?
BenedekFeco

Fura Alak
Volt, az autópályán volt hogy olyan szinten esett az esõ (kb. 1-2 percig), hogy félre kellett állnom a leálló sávba, mert csak akkor kezdtem el valamit is látni, mikor 20 km/h -ra lassítottam (vészjelzõ + vészfék). Anyámnak szó szerint halál félelme volt.
Az M4-rõl az M0 -ra átvezetõ kis úton olyan vízátfolyásokon kellett átmenni, hogy az leírhatatlan.

RatBaG
Day 33: Subjects suspect nothing. Assimilation is complete.

Per Aspera Ad Inferi.

Törölt felhasználó
Nem látod egészen messze Noé bárkáját, ahogy a hömpölygõ vízen érkezik a megálló felé? 😊
Tikal
nem tudtam hogy özönvíz volt a fõvárosban, nem követem az idõjárást😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
És ha megúszik a 20 tonnás villamos kereke a síneken és kipördül? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Átadva valószínûleg még nincs, mert még mókolnak rajta dolgokat, meg nincs az a kezelõ, aki ilyen állapotban átveszi. Az meg igazából jófejség, hogy beengednek alá és használhatod úgy, hogy még átadva sincs. B verzió az lenne, hogy tetõ nélkül várod a pótlóbuszt az ideiglenes megállóban...
Nem szokás a vízelvezetõ csatornákat Özönvízre méretezni. Elfolyik az, csak egy kis idõ.

De külön kedvencem az a javaslat, hogy a villamos elõl, ami pont leszarja a vizet, toljuk ki az autók elé, amik akár fejre is állhatnak egy vízátfolyástól...
Tikal
az a mûszaki hiba ahogy az most kinéz, vagyis hogy nem folyt el a víz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HunnernesKonge
Ha nincs kész, nem kell átadni, ha át van adva ne ázzon be...
Ez a perontetõ viszont szégyen minden lehetséges szempontból. Viszont szerintem még nincs készen, azért ázik.
Mûszaki problémát is fel tudtok ezzel kapcsolatban hozni, vagy csak hõbörögtök, mert szokás ilyen esetekben?
benőmenő
Nem értem, legalább valamennyire fedett a megálló -.-
passatgt

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DarkHorSe
Erre nem szamitottunk, 100 millio es kijavitjak madzsarok kerlek

Swedish people are albino monkeys&#65279;

HunnernesKonge
Én arra gondoltam, hogy végül is, ha így akarták megakadályozni nagy esõben az úton a vízátfolyást, az végül is sikerült...
Dzsini
Igen, az ilyen kontrollálatlan "valamerre elfolyik"-ból lesznek a víznyelõk, és a meglepetésszerûen beszakadó épületek, utak, egyebek, "biztonságosan" 😊

(angolul sinkhole, ha valaki szeretne még nézelõdni)

Jim Morrison
nyugi, lezárják még ma, holnap meg majd 1-2 milliárdot ráköltenek <#alien2>

Valamelyik megállóban zuhanyzókat alakítottak ki:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Alien69
Ahelyett, hogy fúrnának 2-2 jukat lefele, pár 10 méter, és tuti találnak valamit, amerre elfolyhat a víz "biztonságosan". <#vigyor1>
De, ha lenne eszük, egy villamost átalakítanának vízkotróvá. Az elejére csinálnak egy toló lapát szerûséget, és letolná a vizet, félig az utasokra, félig az autókra. <#vigyor2>

Jim Morrison
na király, 1-2 nap múlva ha elpárolog a víz megint lezárják, feltúrják, és alakítanak ki csatornákat 😄 ez már csak így megy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BaliBoy
Viccelsz, ez feature, nem bug. 😊 Ilyenkor közvetlenül a Dunától fel lehet evezni. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End