378948
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#67 van egy hasonlo hogy az emberke kiegeynesedik és visszagörnyed a számítógép elé -
#66 #57,58,61 nagyon zsír :D -
#65 [img src="a hely ahol van"]
]helyett < -
#64 Vagy kitől kaptad e-mailben az írást??? -
Garrett #63 ejjha! -
Drágám, be kell hogy valljam, van egy másik nõ is az életemben !
-
#60 -
Garrett #59 Róka: komolyan mondom meg fogsz ölni!!!!!!!!
HALÁLOSAK EZEK A KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!! -
#58 -
-
#56 Valaki segítsen... :) Akkor hogyan kell? -
kekkszike itt img src van -
#54 nem igy kell eztet -
#53 LOLOLOL -
#52 -
#51 Nem nézted meg elég jól, ha nem látod -
Garrett #50 és anyám is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ahaaa megszuivatom az egész családot :))) -
Garrett #49 ehhh.. TEsóm is megijedt :)))) akkorát ugrott a székben! -
Garrett #48 az istenit róka! majdnem magamalá hugyoztam...
baszki.. közel hajoltam a monitorhoz, közben bömböl a zene a winampból=>fel volt csavarva a hangerő...basszameg hogy megijedtem... -
#46 Hun a hiba?? -
#45 :))))))))))))))))))
-
#44 -
#43 én simertem:) bár nekem aszonták nézzem a képet mig nem történik semmi:) -
#42 Baaaaaaazeeeeel!
Azért ez bruuuuutáááál! :) -
#41 -
#40 wáááá
nemá
szívbajt hoztad rám:)
-
#38 bazki
ennén nem jövök rá mit kéne néznem
monddd már el pliz
most rikoltott egyyet. na akkor most mivan? -
#37 ez már régi, még én is ismerem :)
-
#36 Fiúk, van itt egy kép, amit tüzetesen meg kellene nézni, hol a hiba rajta :)))
Klikk ide -
Garrett #35 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá róka ezeket honnan szeded?? -
-
#33 -
#32 -
#31 Róka te nagyon vágod ezeket a képeket :-))))) -
-
Figyeljetek, mert csak egyszer mutatom meg! -
Garrett #28 ez súúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlyos!!!!!!!!!!!! -
#27 -
#26 Ma ezt kaptam levélben :)
----------------------------
Szia!
Egy nagy kérésem lenne hozzád!
Néhány barátom Pakisztánból magyarországi körutat tervez. Kérdezték tőlem,hogy lehetővé tudnám-e nekik tenni azt, hogy az utazás során valahol szállást találjanak anélkül, hogy túl magas költségekbe kellene verniük magukat. Már hozzászoktak ahhoz, hogy a magukkal hozott sátorban éjszakázzanak, végeredményben csak egy darabka földterületre lenne szükségük, ahol felverik azt az egy-két sátrat, és esetleg egy-két meleg vacsorára...
Azért gondoltam Rád, mert Neked kertes házad van...
Utólagos engedelmeddel megadtam nekik a telefonszámod és a címed ahol a következő napokban majd Nálad jelentkezniük kell, és én már most nagyon hálás vagyok a segítségedért. Valószínűleg egy zöld és egy fehér Mercédesszel fognak érkezni, tehát csak két család. Hogy azért megismerd őket, küldök egy fényképet is csatoltan.
Mégegyszer köszönöm!
-