Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most kicsit busy, úh. egy:
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
(pontosabban egy kis köcsög meg egy szemét szuka)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Sõt, ha jobban megnézed, van egy erõs lumbális lordózisa is.
Most mondanám, hogy ez Zsófika a paradicsomi edzõterembõl, akit szivesen tologatnék, de nem Õ. Mondjuk Õt is szivesen tologatnám.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
1. Azt a közösségi dolgot nem is én fikáztam, nem az ázsiai flémhez szóltam hozzá.
2. Én is szoktam betenni vicces képet/gifet.
3. Ha ez nem véleménynyilvánító topik akkor kizárólag képeket és videókat tartalmazna, de mint látod közel a fele szöveges hozzászólás azaz vélemény/reagálás a kommentekre.
4. Vita vége.
De szép bauxit, honnan van?

A heavy cost. I pay it gladly.

De szép bauxit, honnan van?
<#wilting>#wilting>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Protector, felõlem a sportkocsik is maradhatnak 😊
Csak ne sírja már tele mindenki a topikot faszsággal, hanem ha nem dob bele semmit akkor állítsa le a fasz érvelését!
Legyél mar férfi: Triumph Bonneville vagy kocka Defender, ne ilyen plázacica matchbox 😛
http://gaborszantai.co.uk/

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Látjátok,nekem ez a fétisem,nagyon szeretem a ford mustangokat.Aranyos is,szép is egyéb is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[/off]

Ezen dolgozunk srácok. ㅋㅋㅋㅋ

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ilyen "problémákon" vergõdni a neten...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A heavy cost. I pay it gladly.
<#fejvakaras>#fejvakaras>