378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#1095 Így gondoltam:
-
#1094 Sniff, miez?, sniff...
-
#1093 ideje lenne átnevezni cicatopikká :o) -
#1092 Nem humoros, de sztem jó: Űrmacsek:
-
#1091 Ki min nevelkedik:
-
#1090 Beee
-
#1089 Akvárium...
-
#1088 Ez a legjobb kép az utolsó oldalon ... -
#1087 Ahogy nézem SETI megy rajta.. Szerintem egy egység lemegy rajta 20perc alatt :) Ha nem 10.. -
#1086 lol -
#1085 A segítőkész kis kedvencek. :) -
-
#1083 thanks, nekem is fájt ne aggódj! -
#1082 -
#1081 két torony kilőve -
#1078 Hát akkor sürgősen kérdezze meg orvosát, vagy gyógyszerészét! -
#1077 ez durva. de az a legdurvább, hogy mamám is ilyet szed -
#1076 Hát akkor ezt inkább csak a legszükségesebb esetben használnám ezt a gyógyszert!
:DD -
[Walaki]D`Lair #1075 De a sajtosra rothadt zoknikról és a féknyomos sport-alsókról ne is beszéljünk...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1074 Elég hosszú a balkeze annak a macskának. -
#1073 Ez nem neked való !
-
#1072 ehh gyenge combos gép:
-
#1071 Ajánlom a fradi honlapját is. www.ftc.hu Ott ez az izé meg is szólal :) -
#1070 Ezt a szart a sok hülye meg is veszi. -
-
#1068 Testfestés
-
#1067 A Cápás és a Bush kép nagyon ottt van :)) -
#1066 Csak a passzword keres ugrik fel, es nekd valoszinüleg azert nem, mert te oda be vagy regisztralva. Kep nuku, password ugrik. -
#1065 LOL ugyan ez volt az én bajom a veszett jó csajokban:))))))) -
#1064 A www.worth1000.com-ról én szúrtam be képet, de nekem nem ugrik fel semmi...
Ha másnak gond, akkor please moderátor szedd ki a képeket! Tenkjú! -
#1063 Nekem is:( -
#1062 Ez a www.worth1000.com állandóan felugrik, ha belépek. Nem lehetne vmit tenni? Csak nekem, vagy másnak is? -
#1061 Ezek a MANTA néven regisztrált emberke képei egy másik topicból (rágcsálók, vagy mi volt a címe a topicnak ...). Övé az érdem! -
#1057 Ez tök eredeti original nagypályás fotó!Ne félj amikor majd eljön érted a 9 Nazgulja Bushnak Te is megtudod mi az ,hogy "Egy gyűrű mind felett"! Az Ő szeme mindent lát a fehérház tetjéről. Most nincs nála a gyűrű...de akarja,vágyik rá, ő és a gyűrű egyek. A gyűrű pedig visszaakar kerülni gazdájához:)Na szal ez így nem teljesen igaz lehet kicsit túl spiláztam a dolgot. A lényeg az,hogy ezen a képen azért látszik eléggé,hogy oda van téve a gyűrű viszont azért a könyves dolgánál már nem lennék biztos ,hogy szg-s munka:) -
#1056 hihi -
#1055 RÁGCSÁLÓ RULZ!
:) -
#1054 -
Ezek Manta kepei!!! Az egyik hasonlóan "magasröptü" topicból szedtem ki őket ...
-
#1052 haggyadmá':)
ez egy harckiképzett elitedesszantos álcázott zsebcica -
#1051 Ezt nem mutatja ki a vizsgálat....