378945

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Jasmin
    matek doga:
  • Pupcika
    toyota :)))))))))))))
  • FREAK
    milyen Suprád? :)
  • CSOCSO
    sírva fakadnék ha ott lenne a Suprám....:)
  • Róka
    :)), jó ötlet így berakni a képet :)))
  • Róka

• GregSB
    Orosz mélygarázs

Ezen a képen kifeküdtem :D
  • GregSB
    Nah akkor már én is berakok egy állatos képet:

Ez egy állat, nem? :DD
  • Róka
    OK :))))
  • CSOCSO
    nyugodtan linkelgethetsz Róka!
  • I.C.ram
    Nem sokan vannak, akik szívesen látnak ebben a tpoicban állatkás képeket, csak te. Linkelges csak magadnak...
  • Madmaxx
    nah ez poén! :)))
  • Róka
  • Madmaxx
    Nincs mivel még nem voltam diktátor és valószinüleg nem is leszek. (Addig jó nektek :)))
  • Róka
    Punk kacsa
  • Róka
    Van neked fogalmad arról, milyen jó diktátornak lenni?

Valóban jó lett volna egy állatkás topik, de már olyan sok szép cica, kutya és süni van itt, szinte a legjobb képek a Netről, hogy oda már nem jutna semmi.

Más jellegű, nem humoros képek is vannak itt, így ők is elférnek....
  • Ron Ragm
    Neeeeeeee... mé kell keverni a kettőt? inkább nyitni kéne egy külön topicot az állatoknak...
  • Dzsini
    minden fórum diktatúra valamennyire :o)
  • Madmaxx
    Nem szép dolog a diktatúra. Az összes megbukott.
  • Dynamic
    Szerintem jobb lenne a "Humoros és aranyos képek", vagy valami ilyesmi:)
  • Róka
    A topikot én indítottam, és én nevezem annak aminek akarom!
  • Róka

• Madmaxx
    Ez nem szép hogy átnevezted föleg hogy a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Indits új topikot.
  • Róka
    A nagyállatok meg járjanak a szánalmas.hu-ra
  • Bruce Lee
    én sem látogatom a többi "humor" sitet, abban viszont egyetértek hogy nem igazán kéne poénra venni a mások halálával kapcsolatos képeket .. :(
  • Gery1980
    Biztos vannak akik nem ismerik, vagy nem látogatják rendszeresen, én sem szoktam nézegetni, és akkor máris van értelme ennek a topicnak:)
  • Madmaxx
    Én ismerem :)) amugy 1etértek Dynamic
  • Dynamic
    Nyílván nem is nézném meg, ha tudnám milyen "újdonságokat" rejt a topik.De kívülről sajnos nem lehet megállapítani, hogy éppen most mik vannak a topikban.
    Nincs jogom megtiltani,nem is akarom, egyszerűen csak bosszantott.De lehet, hogy csak én élek abban a téveszmében, hogy sokan ismerik a szánalmast, akkor meg bocs...
  • Gery1980
    De a topic látogatottsága elég magas, nem tudom miért szúrja ez a szemed, ha nem vagy rá kiváncsi, akkor egyszerűen nem nézd meg.Én sem szoktam belinkelgetni ide, de azért mindíg átfutom és nem egyszer nevettem már jót a képeken.Szal szerintem senkit nem zavar a dolog, nincs is értelme ezen vitázni!
  • I.C.ram
    Egyetértek! Ráadásul nem is olyan jók a szánalams.hu-s képek.
  • Dynamic
    Ezen az oldalon saccra kapásból 10 szanalmas kép van(a funpic-ot most hagyjuk...).Mi értelme?A szanalmast mindenki ismeri, magam is naponta látogatom.De, hogy menetrendszerűen ugyanazok a képek legyenek annak szerintem semmi értelme.Amúgy meg, mit bánom én linkeljetek a szanalmasról de legalább ne napi pontosággal...De majdnem ugyanez van a Veszett jó csajban is.Szal onnan linkelsz ahonnan akarsz, de mégegyszer megkérdezem, mi érteleme egy szanalmas klónnak?????És nem csak neked szólt a lenti beugatásom.
  • CSOCSO
    u.i. nem neked tettem be a képet...
  • Gery1980
    Ebből talán nem kéne viccet csinálni!
  • Dynamic
    Ezeket már mindenki ismeri!(felkiáltójellel)
  • Dynamic

Bazzeg!MIÉRT?MIÉRT?Miért kell mindig a szánalmasról linkelni(vagy funpic)? Oké, hogy humoros képek meg minden, de minek egy klón szanalmas.hu?Ezeket már mindenki ismeri?

Tisztelet a kevés kivételnek!
  • Blasta
    Ez a kép mekkora geciség baze.....
  • BADE
  • Gery1980
    Osztom a véleményt, aranyosak ezek a cicák, kutyák meg a többi kisállat, de ez a topic szerintem is kicsit másról szól.
  • I.C.ram
    Szerintem nagyon uncsi ez a sok állatkép! Szeretem őket, de szerintem ezek nem vicces képek, hanem inkább kedvesek, aranyosak.
  • Róka