378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#1385 matek doga:
-
#1384 toyota :))))))))))))) -
#1383 milyen Suprád? :) -
#1382 sírva fakadnék ha ott lenne a Suprám....:) -
#1381 :)), jó ötlet így berakni a képet :))) -
-
#1379 Orosz mélygarázs
Ezen a képen kifeküdtem :D -
#1378 Nah akkor már én is berakok egy állatos képet:
Ez egy állat, nem? :DD -
#1377 OK :)))) -
#1376 nyugodtan linkelgethetsz Róka! -
#1375 Nem sokan vannak, akik szívesen látnak ebben a tpoicban állatkás képeket, csak te. Linkelges csak magadnak... -
Madmaxx #1374 nah ez poén! :))) -
#1373 -
Madmaxx #1372 Nincs mivel még nem voltam diktátor és valószinüleg nem is leszek. (Addig jó nektek :))) -
#1371 Punk kacsa -
#1370 Van neked fogalmad arról, milyen jó diktátornak lenni?
Valóban jó lett volna egy állatkás topik, de már olyan sok szép cica, kutya és süni van itt, szinte a legjobb képek a Netről, hogy oda már nem jutna semmi.
Más jellegű, nem humoros képek is vannak itt, így ők is elférnek.... -
#1369 Neeeeeeee... mé kell keverni a kettőt? inkább nyitni kéne egy külön topicot az állatoknak... -
#1368 minden fórum diktatúra valamennyire :o) -
Madmaxx #1367 Nem szép dolog a diktatúra. Az összes megbukott. -
#1366 Szerintem jobb lenne a "Humoros és aranyos képek", vagy valami ilyesmi:) -
#1365 A topikot én indítottam, és én nevezem annak aminek akarom! -
-
Madmaxx #1363 Ez nem szép hogy átnevezted föleg hogy a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Indits új topikot. -
#1362 A nagyállatok meg járjanak a szánalmas.hu-ra -
#1361 én sem látogatom a többi "humor" sitet, abban viszont egyetértek hogy nem igazán kéne poénra venni a mások halálával kapcsolatos képeket .. :( -
#1360 Biztos vannak akik nem ismerik, vagy nem látogatják rendszeresen, én sem szoktam nézegetni, és akkor máris van értelme ennek a topicnak:) -
Madmaxx #1359 Én ismerem :)) amugy 1etértek Dynamic -
#1358 Nyílván nem is nézném meg, ha tudnám milyen "újdonságokat" rejt a topik.De kívülről sajnos nem lehet megállapítani, hogy éppen most mik vannak a topikban.
Nincs jogom megtiltani,nem is akarom, egyszerűen csak bosszantott.De lehet, hogy csak én élek abban a téveszmében, hogy sokan ismerik a szánalmast, akkor meg bocs... -
#1357 De a topic látogatottsága elég magas, nem tudom miért szúrja ez a szemed, ha nem vagy rá kiváncsi, akkor egyszerűen nem nézd meg.Én sem szoktam belinkelgetni ide, de azért mindíg átfutom és nem egyszer nevettem már jót a képeken.Szal szerintem senkit nem zavar a dolog, nincs is értelme ezen vitázni! -
#1356 Egyetértek! Ráadásul nem is olyan jók a szánalams.hu-s képek. -
#1355 Ezen az oldalon saccra kapásból 10 szanalmas kép van(a funpic-ot most hagyjuk...).Mi értelme?A szanalmast mindenki ismeri, magam is naponta látogatom.De, hogy menetrendszerűen ugyanazok a képek legyenek annak szerintem semmi értelme.Amúgy meg, mit bánom én linkeljetek a szanalmasról de legalább ne napi pontosággal...De majdnem ugyanez van a Veszett jó csajban is.Szal onnan linkelsz ahonnan akarsz, de mégegyszer megkérdezem, mi érteleme egy szanalmas klónnak?????És nem csak neked szólt a lenti beugatásom. -
#1354 u.i. nem neked tettem be a képet... -
#1352 Ebből talán nem kéne viccet csinálni! -
#1351 Ezeket már mindenki ismeri!(felkiáltójellel) -
Bazzeg!MIÉRT?MIÉRT?Miért kell mindig a szánalmasról linkelni(vagy funpic)? Oké, hogy humoros képek meg minden, de minek egy klón szanalmas.hu?Ezeket már mindenki ismeri?
Tisztelet a kevés kivételnek!
-
#1348 Ez a kép mekkora geciség baze..... -
#1347 -
#1346 Osztom a véleményt, aranyosak ezek a cicák, kutyák meg a többi kisállat, de ez a topic szerintem is kicsit másról szól. -
#1345 Szerintem nagyon uncsi ez a sok állatkép! Szeretem őket, de szerintem ezek nem vicces képek, hanem inkább kedvesek, aranyosak. -