378945

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Instict
    törvényszéki orvos szerint, a következő lépés:
  • Instict
    felőlem lehetsz négykézláb, és akkor majd nem látod a pofinkat:DDDDDDDDD
  • dikki*yysw
    Nesztek macskanyelv:

Az ábrán a harántcsíkolt vázizom Golgi impregnációval készült metszeti képét láthatjuk. A hosszanti metszeten megfigyelhetők a jellegzetesen váltakozó (világos és sötét) harántirányú sávok (1). A harántcsíkolat az izomrostok (2) kontraktilis elemeinek (myofibrillumok) szerkezetéből és szabályos elrendeződéséből adódik. A vázizom mezodermális eredetû. A fejlődés során a hosszú egymagvú izomképző sejtek (myoblast) számos mitotikus osztódáson esnek keresztül, majd a leánysejtek összeolvadnak (syntitium) és soksejtmagvú rostot hoznak létre. A kifejlett rostok hosszúsága elérheti a néhány centimétert, vastagsága 10 és 100 µm között változik. (400x nagyítás)
  • Instict
    :DDD
  • Madmaxx
    Lefekvéshez készülödök csak ittragadtam de nem sokáig. Meg amugy is utálom már a pofátokat :DDDDDD
  • Instict
    ez tuti előre megfontolt macskaölés volt ha figyelembe veszzük CSOCSO #2225-ös hozzászólását
  • dikki*yysw
    Ez uniformális nyelvezet a macskagyilkosok körében. Nem használhatják azokat, mert az ISP-k szervereire kapcsolt CIA-Carnivore-ok meg az Enigma lehallgatná!
  • Instict
    jah:)) mért nem gyüssz ircre? ha?:)
  • Madmaxx
    De figyelitek milyen kis szerényen fogalmazta meg: "pilledt cicáim", és nem úgy hogy kinyiffantott dögeim, megmurdelt szörmókok stb ....
  • Instict
    igen, teljesen megegyezik a véleményünk dikki-vel...olyanok vagyunk, mint az FBI, mindenre rájövünk egy apró részletből:D
  • dikki*yysw
    Már látom CSOCSOt, egy év múlva. Kabrió Supra, nyakában egy madzagra felkötött macskanyelvek.

Tudjátok, mint a vietnami háborúban a fülek. Csak CSOCSO macskanyelvekkel szaladgál majd.

Exkluzív MACSKANYELV reklám. Bonbonetti Rt. támogatásával :((
  • Madmaxx
    Dikki de belegyüttél :))
  • dikki*yysw
    CSOCSO clusterbe rendezi a macskatetemeket, majd megnyúzza őket és mehet az egész a sarki olasz étterembe. Ügyes fiú, a legkisebb porcikája sem megy kárba a tenyészetnek.
    Persze ezt kegyetlenségnek is hívják egyesek, de CSOCSO csak ügyes.
  • dikki*yysw
    Abban állapodtunk meg Instinc-el, hogy mivel külsérelmi nyomokat nem látunk a cicákon (hiszen neked nem is érdeked kilyukasztani őket, mert eladod a bundát), minden valószínűség szerint gázzal vagy méreggel pusztítod őket.

CSOCSO, elég gáz vagy :( Csalódtam benned. Macsekgyilkos.
  • dikki*yysw
    CSOCSO adok neked egy Suprát, de hagyd a szőrös kis dögöket :D
  • dikki*yysw
    Segítség! CSOCSO valószínűleg bundájukért tenyészti szerencsétlen állatokat, hogy aztán elpusztítsa őket!!
  • Madmaxx
    Kinyirja öket és még ki is teszi, beteg :)))
  • dikki*yysw
    mit szólnál hozzá, ha egy óriás téged is kicsinálna? Mit vétettek ezek a szerencsétlen macsekok?

------

Más: asszem allergiás vagyok a macskaszőrra. :D Erre ma jöttem rá, 21 éves koromban.
  • Pheel
    Jejj! Ugye nem?
  • Róka
    nade tényleg, kimúltak?
  • Madmaxx
    kinyirtad öket te szemét? :))
    állatgyilkos!!!
  • Dj N-Ice
    :)))))))))))))))))
  • Pupcika
    döglött macskák :)))))))
  • CSOCSO
    Pilledt cicáim:

• RelakSfromhome
    Én is láttam :)
  • RelakSfromhome
    Már láttam rá szöveget:

Rendőr:
    -Honnan van az a ló?
    Ladás:
    -Háát, a bátyám lejütötte ja futout, éin meg léptem a lóuval!
  • Astaroth
    Hát ez nem akármi!!!!
  • CSOCSO
    ez zoral.. ma milyen képeket fogok berakni:) hjihihihih
  • Pupcika
    DayWalker től :)))
  • Eye-scream
    Ez nagyon sirály:)
  • CSOCSO
    azt akartam inri hogy ari fake képek
  • Róka

Bush rtg-képe

• Róka
  • Róka

• Róka

• Róka

• Róka
    Kinai walkman

• zakika
    ma lattam meg egy kepet errol a veszett csavorol, nem eleg hogy betuszkolnak egy ponit a ladaba a rendszamtabla is forditva van felteve es ami erdekes volt benne szlovakiai rendszam...
  • VinylToy #2214

:)
  • VinylToy #2213
    Csak igazi képet lehet berakni, ki van írva valahova??? :))