378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#2252 törvényszéki orvos szerint, a következő lépés: -
#2251 felőlem lehetsz négykézláb, és akkor majd nem látod a pofinkat:DDDDDDDDD -
#2250 Nesztek macskanyelv:
Az ábrán a harántcsíkolt vázizom Golgi impregnációval készült metszeti képét láthatjuk. A hosszanti metszeten megfigyelhetők a jellegzetesen váltakozó (világos és sötét) harántirányú sávok (1). A harántcsíkolat az izomrostok (2) kontraktilis elemeinek (myofibrillumok) szerkezetéből és szabályos elrendeződéséből adódik. A vázizom mezodermális eredetû. A fejlődés során a hosszú egymagvú izomképző sejtek (myoblast) számos mitotikus osztódáson esnek keresztül, majd a leánysejtek összeolvadnak (syntitium) és soksejtmagvú rostot hoznak létre. A kifejlett rostok hosszúsága elérheti a néhány centimétert, vastagsága 10 és 100 µm között változik. (400x nagyítás)
-
#2249 :DDD -
Madmaxx #2248 Lefekvéshez készülödök csak ittragadtam de nem sokáig. Meg amugy is utálom már a pofátokat :DDDDDD -
#2247 ez tuti előre megfontolt macskaölés volt ha figyelembe veszzük CSOCSO #2225-ös hozzászólását -
#2246 Ez uniformális nyelvezet a macskagyilkosok körében. Nem használhatják azokat, mert az ISP-k szervereire kapcsolt CIA-Carnivore-ok meg az Enigma lehallgatná! -
#2245 jah:)) mért nem gyüssz ircre? ha?:) -
Madmaxx #2244 De figyelitek milyen kis szerényen fogalmazta meg: "pilledt cicáim", és nem úgy hogy kinyiffantott dögeim, megmurdelt szörmókok stb .... -
#2243 igen, teljesen megegyezik a véleményünk dikki-vel...olyanok vagyunk, mint az FBI, mindenre rájövünk egy apró részletből:D -
#2242 Már látom CSOCSOt, egy év múlva. Kabrió Supra, nyakában egy madzagra felkötött macskanyelvek.
Tudjátok, mint a vietnami háborúban a fülek. Csak CSOCSO macskanyelvekkel szaladgál majd.
Exkluzív MACSKANYELV reklám. Bonbonetti Rt. támogatásával :(( -
Madmaxx #2241 Dikki de belegyüttél :)) -
#2240 CSOCSO clusterbe rendezi a macskatetemeket, majd megnyúzza őket és mehet az egész a sarki olasz étterembe. Ügyes fiú, a legkisebb porcikája sem megy kárba a tenyészetnek.
Persze ezt kegyetlenségnek is hívják egyesek, de CSOCSO csak ügyes. -
#2239 Abban állapodtunk meg Instinc-el, hogy mivel külsérelmi nyomokat nem látunk a cicákon (hiszen neked nem is érdeked kilyukasztani őket, mert eladod a bundát), minden valószínűség szerint gázzal vagy méreggel pusztítod őket.
CSOCSO, elég gáz vagy :( Csalódtam benned. Macsekgyilkos. -
#2238 CSOCSO adok neked egy Suprát, de hagyd a szőrös kis dögöket :D -
#2237 Segítség! CSOCSO valószínűleg bundájukért tenyészti szerencsétlen állatokat, hogy aztán elpusztítsa őket!! -
Madmaxx #2236 Kinyirja öket és még ki is teszi, beteg :))) -
#2235 mit szólnál hozzá, ha egy óriás téged is kicsinálna? Mit vétettek ezek a szerencsétlen macsekok?
------
Más: asszem allergiás vagyok a macskaszőrra. :D Erre ma jöttem rá, 21 éves koromban. -
#2234 Jejj! Ugye nem? -
#2233 nade tényleg, kimúltak? -
Madmaxx #2232 kinyirtad öket te szemét? :))
állatgyilkos!!! -
#2231 :))))))))))))))))) -
#2230 döglött macskák :))))))) -
#2229 Pilledt cicáim:
-
#2228 Én is láttam :) -
#2227 Már láttam rá szöveget:
Rendőr:
-Honnan van az a ló?
Ladás:
-Háát, a bátyám lejütötte ja futout, éin meg léptem a lóuval! -
#2226 Hát ez nem akármi!!!! -
#2225 ez zoral.. ma milyen képeket fogok berakni:) hjihihihih -
#2224 DayWalker től :)))
-
#2223 Ez nagyon sirály:) -
#2222 azt akartam inri hogy ari fake képek -
Bush rtg-képe
-
#2220 -
-
-
-
#2216 Kinai walkman
-
#2215 ma lattam meg egy kepet errol a veszett csavorol, nem eleg hogy betuszkolnak egy ponit a ladaba a rendszamtabla is forditva van felteve es ami erdekes volt benne szlovakiai rendszam... -
:) -
#2213 Csak igazi képet lehet berakni, ki van írva valahova??? :))