378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
#2505 Ja, de a fedel az nem modell, hanem textura. Az lehet kerek, mert nem poligonokbol epül fel, hanem csak oda van ragasztva :-) -
#2504 BIMMBAMM!
-Ne! Ne nyisd ki az ajtót!
BIMMBAMM! BIMMBAMM!
-Miért mindig vacsoraidőben jönnek az emberek látogatóba? Várjanak, amíg befejezzük az evést!
Eltelik egy óra...
-NNA! Akárki volt, elment! Legyen ez egy lecke, hogy megtanulja, bunkóság megzavarni másokat vacsora közben!
-Nagyon éhes vagyok! Mikor jön a kaja?
-Hé -- lehet hogy ez a pizzaszállítónk volt?
-**hopszi.**
-
#2503 -WOW! Birkózás!
-Adide a távirányítót! A varieti sót akarom nézni!
-?!
-ÉN meg a dokumentumfilmet akarom nézni!
-A varieti só!
-Dokumentumfilm!
-Varieti só!
-Dokumentumfilm!
-WOW! Birkózás -- ÉLŐ!!
-
#2502 A hardwired-en volt egy interjú, és abban mondta a fejlesztő faszi, hogy sok országból gyűjtöttek anyagot a különböző európai helyszínek miatt. Azt konkrétan ő sem tudja, hogy ezt ki hozta a céghez, illteve mért pont ezt. Szal nem fék az tuti...
uff -
#2501 KELL!!! -
#2500 Nem fék mer egy újságban ís írnak róla mint íster egg (címet em mondok mer az reklám lenne) -
#2499 Mindenesetre egy dolog fura: Minden CSUPA SZÖGLETESSÉG, kivéve a csatornafedelet (valsz fék :) -
#2498 Épp ez a poén! Mikor az MPortal-on láttam, akkor egyébként ez fel sem tűnt... -
#2497 Mindenki erti, de azert ideirom a tablan allo feliratot: KIJÁRAT
-
#2496 -
#2495 -
#2494 Ez a Splinter Cell, nem? Az nem magyar jatek, akkor hogy kerül bele a csatornazasi müvek csatornafedele????
Nem jatszottam a jatekot, de nem hiszem, hogy pesten jatszodna.... -
#2493 hehehehe -
#2492 MIVAN?:)))))))))))))))))))))) -
-
-
#2489 Erőteljes ütésed van, bár egy kicsit pontatlan!
-
#2488 Szent szar!
-
-
-
#2485 Gyerünk már!!
Megöl a bizonytalanság!
Melyik a miénk?
-
#2484 Hogy örüjjé':
Mondd, hogy "Kéremszépen"! :) -
#2483 Ha már kötöszködsz...
Azért javítottam át mert a kérem két értelmű lehet! Míg a légyszíves egyértelmű.
én kötöszködöm bazz.... agyam eldurran, milyen emberek vannak. -
#2482 Uhfhfh!!!
Ezt honnan ollóztad?!? Csak mert az Országh László féle kéziszótárban fele ennyit sem írnak -
#2481 Ha már kötöszködsz...
. 1. tsi megörvendeztet, örömet okoz/szerez, kedvére tesz, kedvében jár, kedveskedik (vknek), kedvére való/van, tetszik (vknek); biz I dress to ~ myself saját kedvemért/kedvemre öltözöm; ~ yourself! tégy ahogy tetszik!, tégy ahogy jónak látod!, tégy a kedved szerint!; biz anything to ~! ám legyen!, ahogy akarod!, legyen a kedved szerint!, nem bánom!; you can't ~ everybody nem lehet mindenkinek a kedvére tenni ( v. kedvében járni, v. tetszeni); there is no pleasing him nem lehet a kedvére tenni, nem lehet neki eleget tenni; hard to ~ nehéz kedvére tenni; kényes, nagyigényű; if it so ~ you ha neked is úgy tetszik; ha erre van kedved; ~ God ha (az) Isten is úgy akarja; biz ~ the pigs ha (az) Isten is úgy akarja 2. be ~d with sg meg van elégedve vmvel, kedvére van vm, tetszik neki vm, örül vmnek; be ~d to do sg örömmel/készséggel/szívesen tesz vmt; örül, hogy vmt tehet; be ~d to pay at once! szíveskedjék/kegyeskedjék haladéktalanul fizetni ( v. rendezni tartozásait)!; I am ~d to say örömmel jelentem/közlöm ( v. állapítom meg); pleased to meet you örvendek a szerencsének; I shall be ~d to come örömmel (el)jövök; I shall be very ~d to ... nagyon fogok örülni ... (nagy) örömmel ... B. tni 1. örömet okoz, kedvére van/való, tetszik (vknek); biz just as you ~ ahogy gondolod/akarod; do as one ~s úgy tesz, ahogy kedve tartja; lay oneself out to ~ nagyon igyekszik megnyerni mások tetszését 2. a) May I? ~ do! Szabad lesz? Hogyne, csak tessék!; ~ be seated, do ~ sit down!, ~ take a seat (kérem) foglaljon/foglaljanak helyet!; ~ don't forget the key légy szíves, ne feledkezz meg a kulcsról; ~ not to interrupt kérem, ne szakítsanak félbe, kérem, ne szóljanak közbe, kérem, ne zavarjanak, tartózkodjanak a zavarástól; ~ turn over fordíts [nyomtatványon stb.]; may I come in, ~? szabad bejönnöm?, megengedik, hogy bejöjjek?; will you have some more pudding? Yes, ~ adhatok/kér még egy kis pudingot? Igen, kérek szépen; open the window, ~! legyen olyan szíves/kedves, nyissa ki ( v. kinyitni) az ablakot!; coffee for two, ~! két kávét legyen szíves!, két kávét kérek! b) if you ~ legyen szíves; kérem; szíves engedelmével; iron and now, if you ~, he expects me to pay for it és most, szólj hozzá, azt akarja, hogy fizessek érte; iron and in his pocket, if you ~, was the letter! és ha tudni akarod, a zsebében volt a levél; iron and then, if you ~, he blamed me for it aztán, kérem alássan, engem okolt érte
-
#2480 Mondd, hogy "légyszíves". -
#2479 Mondd, hogy "Kérem"!
-
-
-
#2475 alahonnan nismerős volt, de azé beraktam -
-
#2473 ez se mai ;) -
#2472 vótmán :) -
-
Kínai csúzda :) -
Cat & Dog -
A harc mestere -
-
#2466 Baze! Akinek van kedve, fordítsa le!