379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Olcsó Parkolóház:

-
Bazdmeg, te még egy gyufaszálat sem tennél keresztbe
-
gyufa!
-
Milyen faszán égnének
-
de durva. CSinálok énis egy ilyet :)))) -
Ja.
-
wow
-
Gyufa:

-
Gyufa:

-
Gyufa:

-
Gyufa:

-
Gyufa:

-
Gyufa:

-
Mármint az én képem?
-
Így már jobban hangzik, mert amiket elötte leírtál, azok elég félreérthető mondatok voltak.
De az 1-2 emberke alatt nem is rád gondoltam....
Ez a kép pedig kurvajóóóóó!!!! -
Én nem azt mondtam, hogy nem sajnálom Knézit mint embert hanem azt, hogy nem sajnálom jobban mint a több ezer más embert aki naponta meghal rákban Magyarországon. -
Jókedvű társaság:

-
Jókedvű társaság:
-
Figyi, én kurvára nemvagyok sport rajongó, kibaszottúl nemérdekel, hogy ki mit közvetit, vagy közvetitett. Én Knézyt mint embert sajnálom, hogy ilyen váratlanul jött neki a halál és senkinek sem kívánom, hogy így járjon. Bár 1-2 emberke megérdemelné... -
egész egyszerűen nem kell rá reagálni, és akkor előbb-utóbb megúnja...így csak provokáljátok, és röhög maga elé, mikor a nem tudja, hogy ki az a nyáladzó retardált véglény, aki visszanéz rá a tükörből... -
vegyél már vissza egy kicsit az arcodból te nagyon hülye, senki sem kíváncsi rád -
-
-
Az az érzésem hogy ti sokan nem is Knézyt mint embert sajnáljátok, hanem magatokat sajnáljátok hogy nem hallhatjátok többé a kommentárját. -
Eltakarodhatnál végre ezzel a szöveggel! -
nemcsakfél #3015 No mivan már? Megérkeztek a kis pöcs moderátorok is nagy kaszával?Csak nem megsajnálták knézit, azt aki porrá lett.
A levezetésem nem tetszett volna?egy fél geci lett mer por = petesejt + spermium.
_BURZSOÁ NYUGDÍJASOK_ -
Nna, te is egy !%/+%/=/!(%/=+%/'!+%!=)%=)%//W+!%'!!%"!/"+!/= vagy.
remélem ezt nem moderálják ki.. -
Knézyt meg nem kell annyira sajnálni, szebb élete volt mint bárki másnak, ismert volt és viszonylag kevés szenvedés után halt meg. -
Azért a nyugdíjasokat nem kéne szidni -
"Kóspallaki Pálné; alsógöröngyösi kisnyugdíjas."
Naggyonjó -
ne a necrofiliás, sátánista haverjadat kérdezd meg.
Ott a pont :-)))))))))))))))))) -
Ehhehehehe -
sok más kevésbé ismert ember is meghal, meg rákos, meg vicces
Mindenkit annyi ember gyászol, amennyi emlékszik rá. Annyi ember, amennyinek hiányozni fog. Knézy szerintem kicsit több embernek fog hiányozni, mint övzegy Kóspallaki Pálné; alsógöröngyösi kisnyugdíjas. -
Kurvára nemértem, hogy milyen mozaikról beszélsz és hogy én mire nem jöttem rá és főleg, hogy ebben nekem mi nem tetszik.
Csak hogy tudd, nekem nem a mitudoménmilyenmozaik nem tetszik, hanem te mint "ember-tipus" nemtetszel. Olyanról, hogy részvét még nemhallotál? Te odamész a temetésen az elhunyt rokonságához és a képükbe röhögsz? Ha nem kedveled az illetőt, akkor legalább maradj csöndben, mint minden jóérzésü ember. -
de. téged hív gyökér... -
Ez a nemcsakfél nem csak félig, hanem teljesen hülye
-
Na mivan? Hallotál 1 mondatot valamelyik filmben és most azt ismételgeted itt, te agyonművelt.
Szerinted amikor a bibliát írták, arra gondoltak, hogy por = spermium + petesejt? -
most komolyan, te normális vagy?! -
Egy moderátor igazán bekapcsolhatnáá a kaszát... -
TE GYÖKÉR!!!