378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#3520 Ha már nagyon remeg a kezed:
-
#3519 Rusnya gyerekét ide dobja!
-
#3518 A sorompó arra való, hogy kikerüljék
-
#3517 Jól menő rendőrőrs:
-
#3516 Hé! Ez lehet igazi?
-
#3515 ez a 2 majomság nagyon jó! :D -
#3514 Nocsak, eddig 2 szavazat mellette :DD
Lehet, hogy letisztázom, és ez marad?
Mondjuk a Home-ossal fogok még szopikálni egyet :DD -
#3513 Jó az új nicklogod :) -
#3512 Új szemcsó kéne!!!
-
#3511 jé....cicás papucs :))) -
#3510 ITT ez is új sztem. Én legalábbis még nem láttam, pedig gyakran bambulok ezen a topikon -
#3509 Ezt hol álmodtad?!? -
#3508 Inkább mosd le a kocsidat, fuj
-
#3507 Ne nézd meg akkor! -
#3506 ez is volt már -
#3505 -
#3504 LOL kb. 15 hozzászólással elöbb volt. -
#3503 -
#3502 éS Tisztelt moderátorunk figyel a közhangra? -
#3501 köszike.. igaz azóta mr iccukán is megkaptam linkbe:) ezt erőszakoljátok rá ST re hogy tegyék be a szmájlikközé mert hataémas!! széjjel röhögtem a fejemet anno rajta -
#3500 jo de azért az más... tudod.. arany meg bizsu...hm.. közel se az az érzés..oké megbámulnak messziről..és???....mindegy.. persze jobb a replika mint egy suzuki vagy kis audi.. főleg ha olyan autot csinálsz ami még inkább nem létezik itthon:) pl egy italdesign es autot:)))))))))))) -
#3499 CSOCSO, a keresett szmájlit beraktam a szmájlik topikba még tegnap iccaka -
#3498 igazából én oda se álltam volna :)
bár szebb vagyok, mint egy Lambo
-
#3497 Ja, és van lamborgini 5-6 milláér, és nem 400e U$D-ért :D -
#3496 a replikásokat én mutogattam a topikban, ez igaz.. de ahhoz is rá kell költeni egy supra árát kb ... pontiac fiero 1 milla kb.. még 3-4 ért összerakják az autot kívűlről belűlről..és nem fél perc alattt hanem 1-2 év alatt.. ez mondjuk mint lényegtelen.. nemsok lambo van itthon.. ugyanilyen szürkét láttam már többször is a mester utcában.. és az nem replika... -
#3495 akkor meg mögé állnék, mert így is eltakarja... -
#3494 lehet, hogy akkor kevésbé látszódna a verda, nem?
:D
-
#3493 Gondolod hogy az övé? -
#3492 Autós topikban volt egyszer egy olyan csapatról cucc, hogy viszel ilyenmegilyen kaszni, és lesz neked lamborgini:D Nah, lehet, rá kéne venni őket (persze milliókért :( ) hogy csináljanak négyülésest belőle :D -
#3491 inkább az a fun hogy a fiu nem mert közelebb állni a gépezethez vagy mivan?:))))))))))) -
#3490 mester utcában már láttam párszor.. elég meleg a dög.. mondjuk ugy hogy számomra sokkal látványosabbmint egy porsche vagy ferrári.. azé a lamborghini nagyon ott van a szeren design ileg -
-
#3488 "Itt egy olvasónk látható sulibajáró verdájával"
www.vicclap.hu
-
#3487 Hogyan vidítsuk fel a gyereket?
-
#3486 gehehe -
#3485 bááááááázzzzz, sokáig kellett néznem míg leesett. De leesett!! Állat -
#3484 azt a rohadt :DDDDD -
#3483 Jupíszí
-
#3482 WOUÁÁÁÁÁ!!!!!!! -