378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#3848 Akarok ilyet a kertbe. Ja, nincs kert -
#3847 -
#3846 szerintem undokul néz, de inkább szomorúval kombinálva, mint jókedvűvel.. -
#3845 pont olyan feje van a macsesznak, mint ennek a smiley-nak: -
#3844 ahogy meg néz szegény cica az meg lol :D -
#3843 milyen trauma lehet szegénynek, hogy nem tudja a szőrét nyalogatni, mert a teste érdesebb, mint a nyelve.... -
#3842 Lol, #3806 második kép ugyanez :P -
#3841 szarul :) -
#3840 hát ez meg hogy a f*szba néz ki?! -
#3839 -
#3838 nem városban van, két váors közötti út mellett, de nemtom hol:D
nézz fel discovery hómpédszére, asszem ezen nyomták, biztos/majdnem biztos, hogy fent van vmi infó:) -
#3837 jó, de hol van ez a vidámpark, melyik városban? -
#3836 Az újságban azt olvastam, hogy az alapbelépő vmi 3kHUF, az exlúzív belépő (amivel a felső szintre is belehet menni, meg ingyenes pia vagy mi, az meg 12kHUF körül mozog -
#3835 azt nem tudom... -
#3834 Mér? Legalább csökken a túlnépesedés:D
Amúgy a japánok már évek óta hazudoznak, hogy a cápák ilyen veszélyesek, meg olyan veszélyesek, csak mert meg akarják enni őket(nem a cápák a japókat, hanem fordítva!)
Mivel sok cápafaj már a kihalás szélén áll a halászatuk nem engedélyezett, kivéve ugye ha a fürdőzőket kell megvédeni tőlük... -
#3833 ez hol van? -
#3832 ahogy elképzelem, hogy ott a sok vattacukor árus :P -
#3831 nem olyan dárga szonták, mer a sok pórnép jár oda:D
szóval normális ára van. és inkább ide jönnek az emberek, mint mennek megunt végtagot elhagyni a tengerbe:) -
#3830 Ehhh... Akinek van pénze, hogy elmenjen egy ilyenbe (gondolom nem kéccáz HUF:D) az már menne inkább az igazi tengerhez. Az azért realisztikusabb :P -
#3829 hát erre szokták azt mondani: nem semmi! -
#3828 igen volt diszkóverin vagy nesönelen, mert baró, és sok cápa vna ott a vízben kint ezért iide rakták ezt:D -
#3827 azért nem nyomtam be a képet, mert nagyon nagy a mérete -
#3826 tök jó, mert így felüol megindul a hányás, és a lenti nem hányhat le sekit, csak a vasszerkezetet:D -
#3825 ezt nézzétek! meg ezt! kicsit jobb, mint nálunk a dagály strand :D -
#3824 jó kih hullámvasút :)
-
:P -
#3822 Hehe ezt :D
-
#3821 és kamu. -
#3820 már vagy 800-szor volt és őlég randa és uncsi ... -
#3819 Nem tetszik? Rakj be jobbat! -
#3818 nem humoros nem aranyos BAZZEG :D -
Annyád!
-
#3816 elrettentő példának -
#3815 -
-
#3813 -
#3812 -
#3811 loál -
#3810 elszív 1szerre egy egész karton, milyen karton, egy egész szállítmány spanglit :) -
#3809 nem kispályás a csávó :P