378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#4052 Lehetek én a nő???
-
#4050 ha már aranyos képeknél tartunk... sünökről keresek képeket, tudtok vmi helyet ajánlani? :) -
#4049 -
#4048 Boldog szülinapot a topik házigazdájának! -
#4047 Hát nem is tudom de én még mindig azt gondolom a szellős öltözetű fekete olvasókönyv olvasó a befutó mivel a fekete pólós csak sminkes vagy orvos és éppen a pulzust nézi, a hajszáritósnak köze nincs a dologhoz, a sapkás meg max a mikrofont ellenőrzi hogy jó e, szóval szerintem ő a befutó -
#4046 hát én jelenkeznék mindre:D
de az biztos hogy nem lenne panasz, ha én lennék a baseball sapkás arc:DD -
#4045 NEMAKAROOOOOM!!!
-
#4044 mióta nem fürdött ez a betyár? Most már ugyis mindegy -
#4043 Hindu aszkéta, vagy tálib rakéta?
-
#4042 Ez jóóóó!! -
#4041 Fánkföld:
-
#4040 :DDD -
Madmaxx #4039 megérzem az ilyet :) -
#4038 Nem baj az! Legalább lehet rá számítani. :D -
#4037 Nahát Maxx, te ilyenkor valahogy mindig előkerülsz... :))) -
#4036 Tudom. -
Madmaxx #4035 Fotózást vállalom! :)) De ha Guest keze kicsi, akkor beugorhatok helyette is mert nekem jó nagy kezem van. Tudod mit mondanak a nagy kezű emberekről? -
#4034 Guestnek lehet segiteni? :D -
#4033 Még valaki hajfvónak és fotósnak? :D -
#4032 Az nem baj, jövök!
-
#4031 Jelentkezhetsz, de előrebocsájtom, nem fog beleférni egy kezedbe... -
#4030 Jaaa, ilyen könnyen van felvétel? Akkor jelentkeznék a fekete pólós fickó munkakörére, az még szabad! -
#4029 Kösz, ebben minden benne volt... :)) -
#4028 -
#4027 De aztán ügyeskedni, hogy élethű legyen az a kép! -
#4026 -
#4025 RelakS, ayden: majd legközelebb nektek szólok, ha fotózás lesz! -
#4024 ÁÁÁÁ ez fájt...:) -
#4023 HUÁÁÁÁ!!!:DDDDDDDDD -
#4022 -
#4021 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ vazzeg ez nagyon fájt!! kurva rég volt olyan kép ebbena topikban úgy hangosan felröhögtem volna mint ezen!!!!!!!!!!!!!!! hááát ez hatalmaaas gecc ezt lementem -
#4020 kretén rulez:) -
#4019 -
#4018 Sztárok a konyhában rovat
Mai receptünk:
Nagy "Diótörő" János: Nutella készítése házilag
-
#4017 -
#4016 Hát én meg a bal oldalti uriember szerepét aki éppen a forgatókönyvet nézi:D eltudom képzelni milehet benne:D -
#4015 Bézbólsapkás arc melóját vállalom, ha ilyen képet akarnak rólad -
#4014 nyehehehe -
#4013 Ezt ma kaptam e-mailben, enyhén célzó jelleggel...
-
#4012 Egy éve is ugyanolyan jót vigyorogtam rajta, mint most