379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Igen.
Igen. -
Viszont a bálna rovar, és banánnal táplálkozik! -
porcos hal -
a cápa hal?
nem a porcosok rendjébe tartozik? -
Nehogy má' a befőtt tegye el a nagymamát! :) -
Na ja, meghát milyen dolog már, hogy megesz egy hal. Hö! -
Azaz. -
Vazze, nem az a baj, hogy néhányan keresik a veszélyt, hanem az, hogy milyen módon teszik azt! Belegondolni is szar, hogy milyen lenne, ha egy cápa marcangolna! Jó esetben megúszni kéz/láb nélkül.
Sokkal jobb halál szétkenődni a földön bungee-jumping vagy ejtőernyőzés közben. :)
-
Aha én is láttam. A faszi tükröt tart eléjük meg ilyenek...:) Azt mondja, hogy így a legtermészetesebb tanulmányozni őket :) -
Basszus, nézzétek a NG-on a műsort, olyan lazán mennek le ketrec nálkül a Fehérekhez, mint a huzat. Eszméletlen. -
Ez jó:) -
úristen! az utolsó képen lévő csávó noooooooomááális??? -
Ez tök igaz. És a sok undormány ember szabályosan lesmárolja a galandférges kutyáját... -
szvsz eszméletlen komoly... a ripley hihetetlen de igaz vagy milyem műsorában volt.. és még videokat is mutattak...ugy ugrálnak azok a cápák mint a delfinek:))))))) -
Waaaah durva képek :)
garrett>>nemfélekacápától -
a Szar ügy c. kép lehetne még:
Vak kisfiú: avagy Willye whats wrong with you???
-
kiefner.. no mindegy -
hogy ezt most humoros vagy ari.. azt nemtom mindenesetre nekem eszméletlen bejönnek!!!
Ralf Kiefet fotográfus májszter képei:

lol ez hatalmas.. "Szar ügy" című képünk:

ez meg a "Pull my finger"

hehehe:) LOL
eszméletlen komoly az ember:) tök elmennék egyszer egy olyan túrára ahol fehér cápákat mutogatnak ugy hogy kibukkan a hajo mellett a feje.. megilyenek.. gecc... elhatároztam.. ki KELL mennem egy ilyen helyre!
-
LOL!!! :)
cicaaaa -
:DDDDDDDDD
ez jó -
A név kötelez
-
-
-
Van, akit így várnak otthon
-
gecc mekkora kép:) ezaz amitől betegre röhögném magam:)) mármint ha a buli után ezt a képet meglessük a többiekkel:) -
akkor mégse talált rendesen:
Csokoládé jegyű perzsa (colourpoint): A kék szemszín és a rövid orr csak ritkán jelenik meg együttesen, holott éppen ez a két tulajdonság különösen jellemző és megkívánt. A csokoládészínű colourpoint alapszíne elefántcsontszín, ezen láthatók a csokoládészínű jegyek. Az orrtükör tejcsokoládé-, a talppárnák pedig fahéj- vagy csokoládészínűek. A lila jegyű perzsa szőrének alapszíne magnóliafehér, orrtükre és talppárnái levendula-rózsaszínűek. -
A mosogatógép titka
-
inkább Milka macska. :) -
ezt már láttam. NAGYON LOL!!!
-
-
hasonló cicusunk volt fehér és kék.. azhem color point a fajtája.. -
Valami extra orosz macsek, ilyen színű -
Állatorvosi vizit
-
mi van, ezek le vannak festve? :) -
-
jurgenn... LOL :DDD jugen :D -
te figyi jurgenn itt nincsis kép -
-
De még "HÁZ van eladó":DDD
Mondjuk ha nagyon g*ci lennék, száz számra tudnám berakni a céghez érkező, hasonló IQ 30-as leveleket:) -
Hogy ez nekem kölyök koromban miért nem jutott eszembe??:)