378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#4334 OFF
A gumiban egy topic: mukika MEGALOL :)) Betegre röhögtem magam rajta, pedig a nagyját én írtam. :)))) -
#4333 szerintem meg hasonlít Zámbó Dzsimi fiára. Legyen Jimmy Junior :)) -
#4332 -
#4331 Legyen Ede. :) -
#4330 Szerintem meg Béle...
Tudjátok? A ritka négybetűs női név....... -
#4329 Legyen inkább Zsombor. Olyan Zsomboros feje van. :) -
#4328 Ezaz!! Legyen a neve Műmájer Pistike! :DDD -
#4327 LOL nekem se tetszene a "tini-frizura", ha ilyen szar minőségű hajam lenne és már fiatalon kopaszodnék, mint ez a műmájer pistike. -
#4326 Nehéz a dolga a cicának
-
#4325 :) mggazdagodnál az ilyenekből.. ecsém.. ppfff -
#4324 új kultusz beindult ezerrel :)
Photoshop felpörög :)
KIRÁLY! :) -
#4323 többek között az ilyenek miatt akartam én pszichológusnak menni. :) -
#4322 ez az embe lool:) ez ugat a frizrákrol:) közben meg az ő feje egy NAGY VICCCCCCCC -
#4321 Ez kéne neki: :)) -
#4320 Ő lesz a magamutogatás és a beképzeltség csúcsa. :) -
#4319 Úgy érzem, ennek a srácnak is kultusza lesz, mint a Szalacsi Sanyi bácsinak. :) -
#4318 -1 -et. 1-10 listán. :) -
#4317 De most tényleg: női szemmel ez a gyerek 1 től 10-ig hány pontot ér?
Amúgy ez is nagyon LOL -
#4316 A többi videóján is mókásan grimaszol. :) -
"Vegyél vissza a monitor fényerején...." :))))))
Amúgy ez kész!!! :DD -
Sir IvanHoe #4314 Szep ember.. -
#4313 Mindig is vannak olyanok, akiknek az önbizalmuk és önértékelésük nagyságrendekkel magasabb az általuk nyújtott esztétikai ill. szellemi nívónál. :)
Erre számos példa akad pl. az én szakmámban is: nem éppen modellarcú/alakú lányok is jelentkeznek, és hatalmas pofával dicsekednek a baráti körüknek, hogy ők micsoda és mekkora nagy modellek. Csak épp egy rohadt referenciamunkát nem tudnak felmutatni, de persze ők tartják magukat a legszebb modellnek. :) Persze, ebben a szakmában kell egy kis "naénmegmutatommilyenjólnézekki" hozzáállás, de az az egészséges, ha ezt burkoltan teszi, és megvárja míg más mondja ki. Most akiről nincs aki mondja ezt, az magáról reklámozza. :)
Ezen nem kell meglepődni, ilyen emberek mindig is voltak és lesznek. -
#4312 eeeez mennyire fel tudja baszni az ember agyát...
áááááááááááá -
#4311 Hol egy kalapács, had basszam be a monitort :) ááá -
#4310 Ja már látom.
Bazzeg exhibicionizmus beindult.
gáááááz :) -
#4309 ez ki? -
#4308 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#4307 Ebben most mi a poén??? -
#4306 LOLLLLLhttp://celebration.uw.hu/video4a.html -
-
#4304 miértnem a 4258-ast? P -
-
#4302 AZTAKURVA:DDDDDDDDDDDDDDD -
#4301 megtéesztő a kép, enm mutatja a kezed amiben ott lapul a láncfűrész, meg a ping pong ütő:)) -
pici #4300 Sziasztok, hogyan lehet megjeleníteni azokat a képeket ahol csak egy x található? Köszi. -
#4299 -
#4298 Humoros és aranyos -
#4297 LOL
-
#4296 Te vagy kisficsek? -
#4295 :D