378943
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#7315 Nem látod? Tíz centis hó alatt el se indulj vele, mert nem ér le a lapát -
#7314 a hólánc :)) -
#7313 Mi a vicces ezen? Hókotró járdára. És? -
Cat #7312 -
#7311 tenyleg alati :) -
-
#7309 volt
de azé jó :)) -
#7308 Már biztos volt. Nem baj. :)
Internet vége -
#7307 A bezárása után még vagy 200 ablak jelenik meg elvileg. -
#7306 de komolyan, biztos én vagyok a hülye, de milyen popupok voltak ezen a lapon? :) -
#7305 Te tudod.Én amióta a MyIE-t használom azóta zongorázni tudnám a különbséget.A popupokra sztem meg elég ritkán van szükség, de ahol van ott is egy gombnyomással a kezelőfelületen be tudod kapcsolni.Ha neked jó, hogy hasonló vicces hülyeségekkel szívsz, meg főleg a külföldi site-okon beugró 25 ablak, amik ráadásul a tálcán teljesen átláthatatlanok, ám legyen. -
#7304 ezzel mi is a gond? nekem semmi gond nincs, csak hogy "you are an idiot, ahahahaaaa" -
#7303 :)a papri auto szep :D -
#7302 két klikk és megnyitod a bannert ha kel.. -
#7301 így van ;) -
#7300 Hülyeség.
Csomó webdesigner beletervezi a popup ablakokat a sitejába... Jó az alap böngésző. Kell a javascript. -
#7299 -
#7298 -
#7297 az a kacat nalam se gond en egybol tudtam hogy lehet bezarni es nem resetel :) -
#7296 -
#7295 Vicces mi? Miért nem húzol el innen? Csinálj magadnak egy SoDi fanclub topikot a sajátban, ott nyugodtan kiélheted feltűnési viszketegséged és náci hajlamaidat. Thx! -
#7294 Bazze, nem semmi! -
#7293 Ja nem érttewttem mi a poén ebben
aztán rájöttem ti nem Smart EXplorert használtok P -
#7292 szakállas, és már egy éve is szar volt! -
#7291 -
#7290 K.B. hasonlóan reagáltam le én is a dolgot... -
#7289 Egyébként legalább 30-szor volt már ez a link.Még a játékosok fórumán, meg a gumiszobában is.Csodálozom, hogy ennyien nem ismerik. -
#7288 Mer' az ámátőrök alap böngészőt használnak.Többablakos böngészőt kell használni(pl. MyIE).Az elsődleges szerepe, hogy jóval átláthatóbb, az meg csak egy plusz jó dolog, hogy nem nyit meg 25ezer ablakot, csak egyet.Az ilyeneket meg a popupokat nem szopja be vele az ember. -
#7287 melyik linkkel? EZZEL? -
#7286 vagy jobb egér az első flesre leállítod, hogy ne jácca és kilépsz :P -
#7285 hehe iet beraki mar majdnem meghulyultem de sikerult
bezarnom az oszes szart :P
WinXP-ben szó szerint három másodperc. Elsőben Ctrl+Alt+Del. Másodikban a folyamatok fülre kattintasz, ,ajd név szerint rendezed őket. Harmadikban bezárod a legfelső iexplorert. Ennyi. -
#7284 Ha még egyszer valaki megszívat ezzel a linkkel, akkor ideges leszek...
Már tényleg... -
#7282 Jah :)
Felvirradt a bosszú napja! -
#7281 lol :DDD
pingvinek nem türnek tovább ? :D -
#7280 -
#7279 -
#7278 -
#7277 jól le védték -
#7276 ez mien formátum ? :D -