378943

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • pilboy
    a cickó vagy a kép? :P
  • cyrus #8344
    ez kuuurvanagy !
  • Kata
    Eső előtt:

Eső után:
  • Mighty
    Egy a baj. Nincs ebben a topicban hazigazda....
  • cyrus #8341
    flém van !

• pilboy
    ez a topic tuttommal a humorról szól, nem a vitáról
    fejezzétek abba, lécci, lécci, lééécccci
    Az, hogy kinek milye mire áll fel ne taglaljuk, mert majd' minden hozzászólásodban szerepel a f@sz szó. Szereted leírni?

Szemezgetek:

#8308: "faszfej"
    #8320: "faszfej"
    #8334: "faszagyerek"
    #8338: "kis idegesítő fasz"

5-ből 4-ben.

Na részemről befejeztem.
  • fluga
    igaza van dzsininek, hagyjad, biztos erre áll fel neki, vagy tényleg csak egy kis idegesítő f*sz.
  • cyrus #8337
    ne kezdd te is :)
  • Dzsini
    minek foglalkozol vele? de komolyan.. ha neki ez esik jól, hadd tegye. ártani nem fog vele senkinek :)
  • Mighty
    Mit elvezel? Elvezed berakni a csori srac kepet, vagy elvezed hogy idegesitesz vele valakit?

Utalom az internetet. Akkora pofaja van mindenkinek, hogy az eszmeletlen....
  • fluga
    azért látom jól érzitek egymást srácok, igazán tudok gratulálni, minden kedves résztvevőnek! bizonyságot adtatok kedves édesapátok demogfráfiai hullámlovas mivoltáról, kinek sikerült ilyen mélyérzésű, faszagyerekeket összehozni!
    félni igazán nem kell tőlem, mert nálam butábbat, gyengébbet nem bántok...
  • cyrus #8333
    én élvezem :)
  • RelakS
  • 0ppika
    Már kezd unalmas lenni.
    Hö! Te, ez nem egy dán kóros? (Vagy norvég)
  • RelakS
    Lehet, vele "beszéltél":

Egyébként meg ilyen hangnem esetén:
    Jaja, jobb ha nem keveredsz bele, nekem már úgyis mindegy!
  • cyrus #8326
    olyanok mint a GreenPeace :)))
    Elvetemült....
  • Renegade
    10 pont, a ha háziőrizett kell szólj, bár félek, hogy ilyen kemény srácokkal szemben a hírszerzés is tehetetlen. ;-)
  • cyrus #8324
    Hmmm... te valami eszméletlen kemény gyerek lehetsz! Legközelebb kétszer is meggondolom mielőtt válaszolni merek neked. Ezt a mostanit pedig bocsájtsd meg, még nem tudhattam kivel állok szemben.
  • cyrus #8322
    tényleg állj már le ! menj a gumiba okítani vaze !
  • 0ppika
  • fluga
    ha láttál már down kórost, akkor felismerheted a vonásait. nehogy én vágjalak szájon egy lapáttal faszfej.
    Ehh :)
    Miben van igaza? Abban, hogy egy kép beszúrására ilyen hangnemben reagál, előzmények nélkül?

Idézem:

"jó dolog szellemi fogyatékosokon poénkodni faszfej. legyen a gyereked is ilyen.idióta."

Kérdem én: Orvos? Pszichológus? Honnan ez a pontos diagnózis?

Hagyjuk már az álszentséget, voltak itt már sokkal durvább képek, tekintve, hogy ez egyáltalán nem durva.
    A stílusotok meg lehetne kicsit finomabb.

Ja, a kép, csak nektek mégegyszer:

• Lacc
    Hajjaj a sok álszent oda ne rohanjak.
  • Strahd_
  • Strahd_
    Teljesen igaza van!
    Ehh, ne haragudj, de mit képzelsz, hol vagy?
  • fluga
    ne is, mert szájonváglak és megráncibálom a füledet.
    Erre inkább nem reagálok.
  • Nefasturris
    Jólbeszélsz!
  • Punker
    Hellsing fan :))))))
  • Dynamic
    Büszke lehetsz rá.Ezt három havonta egyszer mindig eljátssza valaki.Fogjál kezet Csepivel a legutóbbi szpem bajnokkal.
  • fluga
    jó dolog szellemi fogyatékosokon poénkodni faszfej. legyen a gyereked is ilyen.idióta.
  • cyrus #8307
    én ezt photoshoppal secperc alatt megcsinálom neked... és senki nem fog haraxani érteje....
  • pilboy
    hurrá
  • Davidka
    mindenhol övé az uccsó nick.