378943

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • RelakSfromhome
    Az nekem is tetszik, de kb ezt hallanád tőlem, hacsak nincs kéznél bézbólütő. Akkor viszont azt látnád, hogy ugrálok mint egy kerge, meg néha lecsapok a homokra, vagy röptében próbálok elcsapni valamit ;)
  • wizy
    én nem hivnám semminek:-) mondjuk ott futna el előttem, akkor én ledermednék, majd hátrébblépnék egy-két lépést, és aztán futáááááááááááááááááás:-))
  • CSOCSO
    ahh ez nem tetszik:) de a msik igen:) kurvanagyot rohogtem rajta:)))
  • RelakSfromhome
    Én nem így hívnám!

"huááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!-nak hívnám asszem, közben úgy nyargalnék, hogy egy sprintert állvahagynék :P
  • CSOCSO
    ROFL gecc:) ezen hangosan rohogtem:))))))))))))))
  • Punker
    tetőgarázs :)))
  • Punker
  • Punker
  • kutyuli11
    :)))))
  • Eye-scream
    Ez loál:D
  • pilboy
    na ezt próbáljátok ki :P
  • pilboy
    de jó faszi :DDDDDD
  • kutyuli11
  • kutyuli11
  • kutyuli11
  • kutyuli11
  • kutyuli11
  • kutyuli11

erre mondom en hogy helyesek!
  • kutyuli11
  • kutyuli11
  • kutyuli11
  • kutyuli11
  • hykao #8643
    arachnofóbiás!!!
  • Galy
    na, mindegy , ez akkor is randa

kígyó + pók száksz, többiek rendben vannak
  • Galy
    na vájárcsak
  • Kata
    Miért? Szerintem aranyosak!

[Kata szeret minden hüllőt, kígyót, rágcsálót, pókot, bogarat. :)]
  • Kata
    A képen sem félméteresek vannak. Ha jobban megnézed, a katona kabátujja és a pókok egy síkban vannak. Direkt vágták ki a katona kezét, ezzel azt a hatást keltve, mintha a pókok távolabb lennének. Pedig az a belógó kéz tartja a pókicákat.
  • Galy
    degeciranda! :D
  • Galy
    de ez nem fél méteres
  • Kata
    Rovarpókok

(Solifugae), az Arachnoideák osztályának első rendje elkülönült fejjel; három szelvényből álló tarral; megnyult, hengeres körteforma, 9-10 ízü, nyeletlen potrohhal; ollóforma állkapcsi csápokkal; lábforma állkapcsi tapogatókkal. Az eddig ismert fajok egyetlen családnak a képviselői és 15 nembe sorolják. A Galeodes nemnek fajai közül a G. araneoides Pall. Dél-Oroszországban is otthonos, s itt éppen ugy félnek csípésétől, mint a skorpióétól. Szine világos sárga; fejpaizsa keskeny, íves; torja rövid: potroha fölül sima, szürkés-barna, egyebütt gyengén szőrös. Hossza 5 cm. Rovarokkal, gyíkokkal és apró emlősökkel táplálkozik s ezeknek nedveit szívja ki.

Néhány kép az említett fajról:

• PREMIERE1

• tomsolo
    tunéziába is rohangálnak ezek?
  • Eye-scream
    Jah és közelebbi rokonaik a skorpiók mint a pókok, ráadásul Európában (Olaszországban) is élnek kisebb termetű (5 cm) rokonaik. :)
  • tomsolo
    [MEKHAJOL A BIOMÉRNÖK TUDÁSBÁZISA ELŐT]
  • Eye-scream
    Egyépként ezek nem pókok hanem rovarpókok. A pókoknál ősibbek, több lábuk van és a rágóik és a szemeik is más szerkezetűek...
  • kutyuli11
    Akar 10 akar 20 centi en egyikel se talakoznak szivesen az agyamba....
  • NaNoKuTyA
    eh :))
  • tomsolo
    geci szarkák!!!! bevantanítva; visszahozza meg el ami kell!!!!
  • I.C.ram
    Ne is! :D
  • tomsolo
    nem vitatkozunk veled...