378943
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#8665 Az nekem is tetszik, de kb ezt hallanád tőlem, hacsak nincs kéznél bézbólütő. Akkor viszont azt látnád, hogy ugrálok mint egy kerge, meg néha lecsapok a homokra, vagy röptében próbálok elcsapni valamit ;) -
#8664 én nem hivnám semminek:-) mondjuk ott futna el előttem, akkor én ledermednék, majd hátrébblépnék egy-két lépést, és aztán futáááááááááááááááááás:-)) -
#8663 ahh ez nem tetszik:) de a msik igen:) kurvanagyot rohogtem rajta:))) -
#8662 Én nem így hívnám!
"huááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!-nak hívnám asszem, közben úgy nyargalnék, hogy egy sprintert állvahagynék :P -
#8661 ROFL gecc:) ezen hangosan rohogtem:)))))))))))))) -
#8660 tetőgarázs :))) -
#8659 -
#8658 -
#8657 :))))) -
#8656 Ez loál:D -
pilboy #8655 na ezt próbáljátok ki :P -
pilboy #8654 de jó faszi :DDDDDD -
#8653 -
#8652 -
#8651 -
#8650 -
#8649 -
erre mondom en hogy helyesek! -
#8647 -
#8646 -
#8645 -
#8644 -
#8643 arachnofóbiás!!! -
#8642 na, mindegy , ez akkor is randa
kígyó + pók száksz, többiek rendben vannak
-
#8641 na vájárcsak -
#8640 Miért? Szerintem aranyosak!
[Kata szeret minden hüllőt, kígyót, rágcsálót, pókot, bogarat. :)] -
#8639 A képen sem félméteresek vannak. Ha jobban megnézed, a katona kabátujja és a pókok egy síkban vannak. Direkt vágták ki a katona kezét, ezzel azt a hatást keltve, mintha a pókok távolabb lennének. Pedig az a belógó kéz tartja a pókicákat. -
#8638 degeciranda! :D
-
#8637 de ez nem fél méteres
-
#8636 Rovarpókok
(Solifugae), az Arachnoideák osztályának első rendje elkülönült fejjel; három szelvényből álló tarral; megnyult, hengeres körteforma, 9-10 ízü, nyeletlen potrohhal; ollóforma állkapcsi csápokkal; lábforma állkapcsi tapogatókkal. Az eddig ismert fajok egyetlen családnak a képviselői és 15 nembe sorolják. A Galeodes nemnek fajai közül a G. araneoides Pall. Dél-Oroszországban is otthonos, s itt éppen ugy félnek csípésétől, mint a skorpióétól. Szine világos sárga; fejpaizsa keskeny, íves; torja rövid: potroha fölül sima, szürkés-barna, egyebütt gyengén szőrös. Hossza 5 cm. Rovarokkal, gyíkokkal és apró emlősökkel táplálkozik s ezeknek nedveit szívja ki.
Néhány kép az említett fajról:
-
-
#8634 tunéziába is rohangálnak ezek? -
#8633 Jah és közelebbi rokonaik a skorpiók mint a pókok, ráadásul Európában (Olaszországban) is élnek kisebb termetű (5 cm) rokonaik. :) -
#8632 [MEKHAJOL A BIOMÉRNÖK TUDÁSBÁZISA ELŐT] -
#8631 Egyépként ezek nem pókok hanem rovarpókok. A pókoknál ősibbek, több lábuk van és a rágóik és a szemeik is más szerkezetűek... -
#8630 Akar 10 akar 20 centi en egyikel se talakoznak szivesen az agyamba.... -
#8629 eh :)) -
#8628 geci szarkák!!!! bevantanítva; visszahozza meg el ami kell!!!! -
#8627 Ne is! :D -
#8626 nem vitatkozunk veled...