378943
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#9045 De szemét a csaj! -
#9044 csaj :D -
#9043 -
#9042 -
#9041 -
#9040 [szóhoz sem jut...] -
#9039 gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tud a gyerek :)
beültetném egy normális szerkó mögé.... -
#9038 street drum -
#9037 Pffff... LoL! -
#9036 sry -
#9035 Végzetes hiba...
Ugyanmár, mennyire lehez ez végzetes?
-
#9034 volt már párszor.... -
#9033 -
#9032 Rakjak be a szolidabb fajtából?
Mondjuk nem ide, hanem a gumiban elvileg van valami undorító képek topig, vagy ilyesmi -
#9031 ne légy balfasz kicsipöcs
mond meg neki de úgy isten igazából -
switch #9030 Az év embere :
-
#9029 Az ürgének tök jól láccanak a fogtömései :() -
#9028 Ez igaz.
A TV-ben is volt.
Egyebkent en egyik kepet sem talalom visszataszitonak (se a rangatozost sem ezt)
Ez erdekes, a masik meg vicces volt.
Az, hogy dawn koros volt, az egy dolog, de azert te is megmosolyogsz egy gyogyost a buszon, nem? Az meg nem jelenti azt, hogy valami bajod lenne vele.
Na mindegy.
Nekem azzal van bajom, ha valaki rotten.com -os es hasonlo kepeket rak be ide. -
#9027 ok, végülis a ti dolgotok.
ha a képeket nézzöük akkor téányleg más ez a helyzet. -
cyrus #9026 na most figyi, mint mondtam azon sem láttam hogy dawn kóros, de ő kapásból leugatott és lapáttal fenyegetett meg még ki emléxik hogy miket mondott....
ez a bajom -
#9025 hát figy, egy dawn kórossal viccelődni.....
ez i nkább érdekes, mint humoros vagy aranyos...
szeirntem ő sem poénból rakta be, csak azért mert érdekes. -
cyrus #9024 Ha jól emléxem ő volt az aki kb két hete leugatott 20 embeert hogy miért rakjuk be azt a képet arról a hülyé rángó gyerekről, aki szerinte epilepsziás vagy dawn kóros, és azt mondta fejbebaszna egy lapáttal....
ennek ellenére most berak egy ilyen képet...
hát ez a bajom.... -
#9023 neked mi bajod? -
cyrus #9022 A viccesen rázkódó srácot nem lehet berakni de egy embert akinek 100as szögek állnk ki a fejéből berakasz a humoros és aranyos képekbe te degenerált fasz ?? -
cyrus #9021 ÉS MOST BAZMEG ?? KI A BETEG ÁLLAT ???
HOGY ANYÁD BASZNA FEJBE EGY LAPÁTTAL TE PERVERZ !
-
#9020 nemtom ez volt-e már és ha nem volt, akkor igaz-e, az indexen volt a story. egy munkás leesett egy ház tatarozásakor a tetőről, magával rántotta társát, amikor megpróbált megkapaszkodni. az esés miatt elsült a kezében lévő szögbelövő, 6 db 100as szöget installálva az ürge arcába, nyakába és tarkójába...a pasas él, jelenleg tolókocsiban, de valszeg teljesen fel fog épülni. az őt kezelő orvos bevallotta, hogy nem látott esélyt arra hogy életben maradjon...
-
#9019 hm. -
switch #9018 Ez volt már ?
-
pilfer #9017 Ez volt ott -
#9016 Ha volt: BOCS! :-)
-
#9015 nem jon be az oldal:((((((((((((((((((((((((((( aargh -
#9014 nem rég.. : \ -
#9013 Volt... -
Whir #9012 -
#9011 Ez is fini volt. könnyeztünk is rendesen. Ha már a nagy bánattól nemsikerült legalább ez megrígatta a társaságot :) -
szando #9010 ehhhehe :DD
én tegnap naggyon finom törkölypálinkát ittam -
#9009 ... eleget ;) -
pilboy #9008 remélem még nem volt:
-
#9007 na még1x :P -
TEgnap volt szerencsém ehhez az "italhoz" :D