378941
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#13247 Miért? A tajga-wc a legegyszerűbb az oroszoknál. Két karó, az egyik leszúrva a földbe, abba kapaszkodsz guggoláskor, a másikkal meg hessegeted a farkasokat. -
#13246 "Gravitációs" :D Ez teccik. Ilyent még én is használtam egy jó ideig. De lassan le lesz nagyanyáméknál bontva, mert esik szétfelé :P -
#13245 Ilyesmi klotyókat használnak a Távol-Keleten is valószínűleg, mert a BME-s kollégiumokban a rizsszeműek rendszerint felguggolnak az angol wc-k tetejére, és jól belevégzik dolgukat az ülőke hajlatába... Sok helyütt emiatt angol-wc használati útmutatót tettek ki több nyelven, amely mind ilyen hieroglifákkal íródott... -
#13244 Gravitációs WC-hez a kukoricacsutka dukál -
#13243 Csak már 2004-et írunk ember -
#13242 Nem :) Sőt! Asszem a WCpapírt is valamikor ezerkilencszázakármennyiben találták ki. Még anyámék is kukoricacsutkát használtak, merthogy falun voltak :P -
#13241 Ja és hozzá kell tennem, ez nem csak férfi WC. Legalább is Olaszban nem csak az volt. -
#13240 Asszed Napóleon is angol wc-be szart? -
#13239 Meg azt sem tudom, melyik az eleje -
#13238 Nem nem ez bizony Balkán :) -
#13237 Én meg azt hittem, hogy kínai, vagy ilyesmi -
#13236 Még mielőtt valaki elkezdené lehurrogni hogy FAKE, bizony van ilyen. Én is tapasztaltam Olaszországban, mielőtt áthajóztunk Velencébe. Egy osztrák nő ment be a WC-re hát látni kellet volna: Kinyitja az ajtót, majd az arcán a teljes meglepődöttség egy csipetnyi fintorral.
Mutterom utoljára Bulgáriában látott ilyet. -
#13235 -
#13234 -
#13233 mármint a programnak.. :P -
cyrus #13232 kurzor :P -
#13231 Igen, valahol találtam a neten. De nemtom mi a neve. :) -
cyrus #13230 NEMMEKMONDTAHOTY NEMÉRTHOZZÁÁ ?????
Csak ugy lett ott és akkor így jó.... -
#13229 Egérkurzor. Te installáltad, nem? -
#13228 [NEM ÉRT HOZZÁ] -
#13227 Nédda, millen egeret használsz? ObjectX? -
#13226 Már javítottam, de mondom, listából lehetett az oprendszert választani. Most, mikor bementem a profilomba, volt egy Fujitsu Siemens oprendszerem is :D -
#13225 -
#13224 Hehe, szar a regelő oldal adatbáziskezelése :D Összebarmolta a két sort :D -
#13223 Ésd azt hogyan? Merthogy az oprendszer nevét listából kellett választani... -
#13222 :P -
cyrus #13221 bocccccccccs.... :D -
#13220 Látom, Relaks már regelte is magát, de az oprendszere és a monitora nevét felcserélte az adatlapján. :) -
#13219 Sőt, nekem is ilyen van. :) -
cyrus #13218 mondom előre....na ezaz :D -
cyrus #13217 ez nemis advanced, mert ez egy alőre programozott fórumengine, lsd pl az uw-nál is ilyen van
-
#13216 Ja, értem. Hát ők még csak advanced (ejtsd mint leírva), nem professönel szinten vannak - gondolom én marha. -
#13215 Az, hogy hogy ki van tapétázva a jobbfelső rész
Mellesleg Tuvok mutatta :D -
cyrus #13214 áz hogy igénytelen....
sok link egymás alá van rendezve, nagyon nagy a margó... -
#13213 [NEM ÉRTI, MI BENNE A POÉN] -
#13212 szép a fórum teteje :D -
#13211 akkor kapusnak
ekvivalens -
#13210 És, ha csúnya dagadt vagyok? -
#13209 :ÐÐÐÐ
jöhetsz hozzánk játszani ;) -
#13208 Én is ilyen mezben jáccom. :D