378941
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#13609 aú : \ -
#13608 Ennek valami evolúciós dolognak kell lennie. A babája köldöke egy Ethernet csatlakozó. (hálózati csati)
:DDDDDD
-
#13607 nem értem : ||| -
#13606 bazz a következő nagyot üt!!!! -
#13605 Egy nap az összes jó domain név el lesz kelve. Akkor fogok én jó üzlete csinálni a nuhnuh.com, fleenwup.net, prukboogle.org, boopluffle.com, zitzat.net, weeniewaffle.com, hoofienoofie.org és az wupfuzz.net eladásából.
-
#13604 :DDd -
#13603 Nyomjad!!44 -
#13602 Deeeeeeeeeeeee!!! :DDD -
#13601 A gazdaság szét van morzsolódva. Te szakértő vagy a morzsákból. Mesélj.
-
#13600 neeeee :P -
#13599 egyébként nekem volt egy ilyen progim, amivel ilyen képeket lehetett csinálni :P -
#13598 Néhány fontos válasz után kutatok: A farkcsóválás aerobic gyakorlatnak minősűl? Milyen hosszú ideig kell ismerni valakit ahhoz, hogy arcon nyalhasd? Mit mond az etikett a wc kagylóból ivásról?
-
#13597 hülyeség, én is látom... -
#13596 Aranyérmet szereztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#13595 húá :D sikerült fókuszálással, szal nem bandzsítottam :P -
#13594 :)))))))))) -
#13593 később ez egyáltalán nem kell majd
én szemüveges vagyok :)
sima szemüveggel is simán lehet látni, hiszen Egyetlen lényege, hogy élesen lásd a képet DE ANÉLKÜL, hogy ránéznél, ráfókuszálnál.!!
Jól hangzik, mi? :) -
#13592 Bazz a legdurvább (eddig)!!!!!!!
- Ezután a sok online chatelés után, végre nagyszerű találkozni veled személyesen is.
- Ugyanazt gondolom.
-
#13591 vedd le a szemüveget ? :O [nemérthozzá] -
#13590 látsz (Vízszintesen!!) ismétlődő objektumokat, pl ismétlődő vonal vagy folt
Ezeket ugy kell nézni, h egymásra "menjenek"
pl. nagyon közelről nézd (1cm), igy nem tudsz ráfókuszálni a képre
vidd magad távolabb a normál távolságra, de tartsd meg ezt a fókuszálás nélküli állapotot -
#13589 Akkor lehet h szemüvegesek nem látják...ez szemétség [bőg] -
#13588 Nem tudom, én is szemüveges vagyok, és nekem sem megy. -
#13587 oks, fejem már megfájuldt salz nem sz*rozom vele többet :) -
#13586 hmmm, nem tudhatom -
#13585 ugysem megy, lehet azért mert szemüveges vagyok? :) -
#13584 béna vagy :D
egyébként igazából nem bandzsítani kéne, hanem a kép mögé fókuszálni, és akkor elvileg júl láccana, mert bandzsítással pont fordítva van a mélység.. -
#13583 Hát én ezeket a bandzsítós meg 3ds meg mittomén milyen képeket egyiket se látom akárhogy nézek -
#13582 -
#13581 A konkurenciánk beindította a weboldalát, elopta az összes ügyfelünket, és tönkretett minket amíg te a budin voltál.
:DDDDD
-
#13580 mindjárt mégegy durva :DDDD -
#13579 fárasztóak.... -
#13578 - Kedves, úgy gondolom, hogy túl sok időt töltesz az interneten.
- Nem.com is.com igaz.com.
-
#13577 Ez nem Cupido nyila, ez egy kurzor. Az interneten keresztűl lettem szerelmes.
-
#13576 Az egyik kedvencem:
Isten hozta a Lefogyók Fórumában. Hogy fogyjon 1 kilót, dupla kattintson 6 milliószor.
-
#13575 kössz a 3D képeket!
Igen jók -
#13574 mindenesetre szimpatikus ürge :DD -
#13573 A képekből ítélve nem lehet egyszerű eset :D -
#13572 Egy csodálatos valakivel találkoztam egy chat szobában, de aztán kiderült, hogy ő egy macska.
-
#13571 Kapcsolatbeli tanácsot keresek. Szerelmes vagyok egy .... bolhába .... és ő házas.
-
#13570 Randy Glasbergen