378941

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Noodlee
    Vótmá!
    [hazudik]

De nattyon jóó! :DD
  • cyrus #14810

Ha azt mondjátok volt akkor ütök !
  • tmate6
    Jaja ezt már énis láttam :)
  • cyrus #14808
    [nemlátta, pedig nagyon nézi a topikt mintég....]
  • Noodlee
    Vótmá, de még mindíg jó :))
  • cyrus #14806
    LOÁL !!!

• Hmuda
    Hoppá. :-)

• Dzsini
    hehh.. naná, hogy a közlekesek... [odajárt 2 évig]
  • Sadist
    Nem tudom, én ezt csak hallottam valahol, hogy a kolesz ablakából repült egy TV. Azt nem is tudtam, hogy van ilyen "hagyomány" is :)
  • Kata
    Csak nem a Műegyetem Baross Gábor kollégiumában? Mert ott minden év végén a végzősök tévéket, monitorokat hajigálnak a belső udvarra. Ott is megcsinálják gyakran ezt a működés közbeni reptetést. Még monitorral is, amin épp a windóz kék halál képernyője virított. Egy ilyen alkalommal kb. 30-40 tévét, monitort is kihajigálnak - természetesen ezek már vagy rosszak, vagy ósdiak, de még épphogy működnek. A képcsövekből felszabaduló gázok miatt bűzlik olyankor az egész udvar, az alsóbb szinteken nem is ajánlatos ablakokat nyitni. Egyébként jót szólnak földetéréskor! :)
    Ja és másnap természetesen a hajigálók takarítják fel a romokat az udvarról.
  • Sadist
    Egy koleszban megcsinálták, hogy szereztek néhány méter hosszabítót, bedugták a TV-t, kidobták a kóter emeletéről és nézték ahogy szétrobban :DDD
  • Voltan
    Ez nagyon ott van!
  • RelakS
    Namost 97 óta van gépem, és valahogy a Duke Nukem 3D jobban érdekelt :D
  • Hmuda
    Á, pedig alap. :-)
  • RelakS
    Nem játszottam végig, sry :)
  • Hmuda
    Inkább szavaznék a régi kecskeszarvas zöldmaszatlövő démonokra. Az első epizód főellenségei voltak.
  • RelakS
    Mik ezek a szarvas alakok? Régi IMP-ek?
  • Dzsini
    javítottam az elsőt, a másodiknál meg tekerd fel a monitort :o)
  • RelakS
    elsőt nem látni, csak egy linket tartalmazó képet, másodikat nem látni, mert kurvára sötét (1,5 gamma utólagos felvitele rulez!)
  • KTC
    Én a tévénket szeretném így megsemmisíteni, de nem merem:))Igaz nem az ablakon keresztül szeretnék megszabadulni tőle hanem az erkélyről.
  • Dzsini
    nagydarab képek:
    egy borító és egy screenshot
    "chamber of the hero"
  • FtranX
  • FtranX
  • Hmuda

Tesco gazdaságos zászló. :P

• Adam5
    oops, az eggyik rosszul került be
  • Adam5

• ollie
    bazz ez nagyon ott van!!!! :DDDD
  • Aquir
    hülyeségben ne keress értelmet :))
  • Aquir
    DE LOL
    ezt még nem láttam :))))
    a hieroglifásnál már kicsit sok volt :D
  • CattiBrie

• Adam5
  • cement
    ez kurvajó :D
  • hen-tes
    :S
  • Eye-scream
  • ollie
    jajj
  • Punkerwork
  • CattiBrie
    Ez tök jóó! :)
  • zakika
    kicsit nehez magyarra forditani azt a szja szavat... valahogy az az ertelme, hogy csinalja magat a penz, de az is, hogy hogy csinalja a penz...
  • PLaci #14773
  • PLaci #14772