Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én speciel örülök neki, hogy fehér heteró férfiként a világ legszerencsésebb néhány százalékába tartozom, de pont ezért azt is gondolom, hogy a szerencsések felelõssége kiállni a többiekért, legyen szó nõkrõl, melegekrõl stb.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engedj egy devianciát és a többi is jogokat fog követelni. Holland pedofil pártról hallottál? Végcéljuk a pedofilia legalizálása. Vagy arról, hogy tavaly a zoofilok tüntettek Németországban a jogaikért? Homosexualitás engedélyezése erkölcsi lavinát indít el. Ez már nyilvánvaló. Csak aki nem néz utána a dolgoknak az errõl nem tud.
Ennyivel én részem lezárnám. Pihentesse mindenki a kiélezett vitás témákat és inkább nyomásátok a cuki kis cicákat és miegymást ami itt normálisan szokott lenni.
MINDENKI SÜSSÖN SÜTIT! <#hamm>#hamm>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
+18!, csak linkek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan aranyosak, ahogyan a jogaikért képesek bármit lenyelni a nyílt utcán.
Mert ez természetesen a jogokról szól és nem az igénytelen és céltalan perverzióról.
Az itteni reakciók pedig megint jól megmutatják azt a mai tipikus liberális toleranciát, amit a legjobb esetben is radikális és szélsõséges jelzõvel illetnének, ha nem õk írnák le.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
</belsõpoén>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Meg a tavalyi kutyarugdosós normális emberrel:
Bárcsak ilyen emberek lennének az utcán, nem a mocskos buzik 😞
a normalis ezek szerint szubjektiv, ezutan a hszasod utan pl szerintem hozzad kepest meg koncsita vurszt is normalisnak titulalhato.
Kumiho #2179
Az aberráltak miatt meg ne a normális emberek legyenek eltiltva az utcáról.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good