Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán azért, mert õket hátrányosan megkülönböztetik. Neked nem kell felhívni a figyelmet ilyen súlyos téged érintõ problémákra, gondolom.

Én speciel örülök neki, hogy fehér heteró férfiként a világ legszerencsésebb néhány százalékába tartozom, de pont ezért azt is gondolom, hogy a szerencsések felelõssége kiállni a többiekért, legyen szó nõkrõl, melegekrõl stb.
Egy pillanatra sem állítottam, hogy szimpatizálok az izraeli szélsõjobbosokkal. Õket és a nagy hungaristákat egymás mellé zárnám a börtönben, aztán beszéljék meg az ügyeiket: )
hungary27
extrém gerincferdülése van
nem kell ám olyan messzire visszamenni, nézz körül a közelmúltban, hírekben: Izraelben, Palesztinában még mindig menõ gyerekeket ölni, Afrikában 100 ezreket nyírnak ki, esetleg megeszik egymást, pár éve itt kicsit délebre egy háborúban népírtás is volt. Ha élhetek egy képzavarral: ha egy hazai szélsõjobbos fele olyan kemény lenne, mint egy Izraeli szélsõjobbos, akkor itt már vér folyna.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jól indítjátok a hetet lol
Én sem értem miért kell utcára vonulniuk, mert szaros a faszuk. Csak provokálják a népet.
DaemoonHunter
Oppá tisztelet a kivételnek!!

DaemoonHunter
Vonuljon, amíg nem olyan gusztustalan módon teszik mindezt mint ezek a férgek pride on.

hundredeyes
nem vagyok, csak élvezem az életet

erieskrisz
Értem én hogy melegek meg lezbik de miért kell ezért felvonulni <#nemtudom><#conf>ezentúl mindenki vonuljon fel akinek 1 gyereke van pl márciusban azután áprilisban akinek 2 gyereke van és így tovább utána szõkék vonuljanak utána a barnák

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem mutogatok minimálbér terén nyugat fele. Viszont azon lovagolsz, hogy a "magyar" nem gondolkodik. Ja meg buzi védés.
Engedj egy devianciát és a többi is jogokat fog követelni. Holland pedofil pártról hallottál? Végcéljuk a pedofilia legalizálása. Vagy arról, hogy tavaly a zoofilok tüntettek Németországban a jogaikért? Homosexualitás engedélyezése erkölcsi lavinát indít el. Ez már nyilvánvaló. Csak aki nem néz utána a dolgoknak az errõl nem tud.

Ennyivel én részem lezárnám. Pihentesse mindenki a kiélezett vitás témákat és inkább nyomásátok a cuki kis cicákat és miegymást ami itt normálisan szokott lenni.

MINDENKI SÜSSÖN SÜTIT! <#hamm>

Törölt felhasználó
Komolyan nem jár itt soha admin? Valaki vállalja már fel, mert ez az állandó buziflém. A többi témát legalább csak kéthavonta dobják fel újra, de hogy a melegek már lassan egy hónapja minden héten téma, azért gáz...
SzirmosSzisza
Fura ez a magyar nép, ha minimálbér akkor egybõl nyugat felé mutogatunk, ha meg melegfelvonulás egybõl fujj nyugat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lenne. Sõt több adóforintból. Nyugaton így megy.

Misuka963
Ha nem lenne buzivonulás akkor a hungaristák sem mennének oda.

SzirmosSzisza
lol, Mo-n ilyen durván nyomják? Amúgy kíváncsi lennék, hogy ha nem lenne minden évben 30+ árpádsávos buzikvagytok skandáló ember, akkor lenne-e egyáltalán felvonulás 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Misuka963
Uhhh bassza meg,dögöljön meg az összes homokos.

0Fritz0
Tessék, élvezd:

+18!, csak linkek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Olyan aranyosak, ahogyan a jogaikért képesek bármit lenyelni a nyílt utcán.
Mert ez természetesen a jogokról szól és nem az igénytelen és céltalan perverzióról.

Az itteni reakciók pedig megint jól megmutatják azt a mai tipikus liberális toleranciát, amit a legjobb esetben is radikális és szélsõséges jelzõvel illetnének, ha nem õk írnák le.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Castor Troy
mert narkós vagy

hundredeyes
Kb. 😄 Misuka, barátnõm szerint is, azt hiszi narkós vagyok. 😞

Szerintem itt pár embernek az a baja max a melegekkel, hogy már vagy seggbek*rták és haragszik rájuk ez miatt vagy még nem, de nagyon szeretné 😊
zeli
Csak a buzik! :C

</belsõpoén>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Inkább nézem a buzikat mint a szimpátia tüntetõ nagyikat :c

Misuka963
Mit sejtet ?
Hogy heterok,pontosan,te viszont gyanús vagy 😄

hundredeyes
nem beszélve arról, hogy végigvonulnak velük.... ez azért sejtet pár dolgot 😄

Normális emberek? Azokra gondolsz, akik "Mocskos buzik"-at ordibálva vonulnak az utcán?
hundredeyes
profilképet nem itt kell beállítani

hundredeyes
Az jobb, hogy a szélsõjobb meg a nagymagyarországra veri a farkát non-stop?

Izmos gondolat: azért, mert valaki másképp gondolkodik, öljük meg. A náci Németországban meg a sztálini Szovjetunióban megálltad volna a helyed: )
Abba a kulturális közegbe vágysz, ahol a nekünk nem szimpatikusakat megdobálják téglával meg miegyébbel?
Misuka963
Itt meg gránátokat kellett volna közéjük dobni.

Beogradban például pár éve úgy meglettek dobálva téglával meg miegyébbel, hogy azóta nemnagyon akarnak felvonulni a melegek. 😄

tessék, ezen a videón láthatók a szerinted normális emberek is páran, élükön a kicsit sem zakkant Zagyva György Gyulával:

Meg a tavalyi kutyarugdosós normális emberrel:

Bárcsak ilyen emberek lennének az utcán, nem a mocskos buzik 😞
böröczk
az ilyen aberralt hozzaallas miatt vannak "eltiltva" az utcarol. megnezel mas orszagokat nincs ez.
a normalis ezek szerint szubjektiv, ezutan a hszasod utan pl szerintem hozzad kepest meg koncsita vurszt is normalisnak titulalhato.

Kumiho #2179

Misuka963
Nagyon helyes,hogyhamár ilyen undorítóak akkor legalább ne hangoztassák,de ha a Gárda vonul akkor már kis túlzással Brüsszelbõl hívják ide a bibsiket,pedig az egyáltalán nem provokáció.

0Fritz0
Ezt az "Aki nem szereti a buzikat, az valójában maga is ratyi" szöveget nem kéne erõltetni úgy az óvoda elhagyása után, mert már ott is a gyépé kategóriát súrolja.
Az aberráltak miatt meg ne a normális emberek legyenek eltiltva az utcáról.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Misuka963
Végignéztem az egészet,Beliczai a legnagyobb,beszarás <#idiota><#idiota><#idiota>

Sippie
upsz... szóval ebbõl a 4:28 😄
Sippie
4:28 <#rolleyes>
http://youtu.be/yKrl9DwVc8M?t=4m28s
passatgt

Misuka963
Az elsõ kép <#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Lullaby

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

hundredeyes
az ellenzõk szimplán látensmelegek... engem hidegen hagy ki hol vonul fel, aki meg azzal a dumával jön, hogy mit lát a gyereke, ne vigye oda, mint ahogy a gettóba se viszi

Sippie
óóó... tényleg nem értem az ellenzõket. Most hogy így jobban megnéztem, valóban szükség van erre a felvonulásra, és az elfogadásra, és megértésre, és a satöbbire.
adam46
Sickness
szép vagy!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!