Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerettem a Palotajátékokat, pár éve voltam utoljára, ma már nagyon más (az egész, meg én is).
#334917: nem dárda, hanem tornalándzsa, és régen is több helyen be volt fûrészelve, mert már akkor sem az volt a cél vele, hogy megöld a másikat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-neked más kép jön be<#nemtudom>#nemtudom>
-valamilyen mentális betegségben szenvedsz<#idiota>#idiota>
-poénkodsz<#szomoru1>#szomoru1>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
http://gaborszantai.co.uk/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
egy olyan rovidfilmet keresek, ami a sajat szemszogembol mutatja be a dolgokat. Egy ilyen interaktiv tura szeruseg, vagy akarmi. Szerintem rengeteg ilyen video lehet, de egyet sem talalok a neten. Nem egy konkret videora gondolok, csak valami ilyesmire, hogy mondjuk egyik pillanatban egy motorcsonakon vagyok, utana egy helikopterbol nezek kifele, stb. Minel akciodusabb, interaktivabb, annal jobb. Ha valaki tud valamit, linkelje mar, legyszi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ui: érdekes módon sosem hallani,hogy a görög,sváb,bolgár kisebbség beszólogatna és kifosztaná a nekik otthont és hazát adó Magyarokat....ezen is el lehet gondolkodni
A fehérek milyen alapon sajátítanak ki területeket ha már itt tartunk?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az egész arra megy ki hogy félre hallják amit mondanak nekik... mert az akarják hallani 😊 Persze, hogy nem tetszik nekik, mondjuk érdekes milyen agresszivan lép fel mindegyik neighbour 😄 Kíváncsi lennék mennyit vettek fel összesen..
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
amikor ezt a kifutóra tartó gépet fotóztam, az út két oldaláról csomókba tépte ki a füvet, volt egy pillanat amikora nézõk felé volt a gép segge.. hát nem fáztunk.. 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
azon csodálkozom hogy mekkora vita kerekedett a "normális" emberek között pár homi miatt....arról meg már nem is beszélve hogy megint elõjött a sok okos a drogosokkal kapcsolatban hogy az milyen jó....agyam eldobom....
pred