Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Jaja, meg olyan fából is volt, ami látványosan és könnyen törik. A lényeg az volt, ki marad ülve a lovon és kit löknek ki. Ha valódi éles, tömör, nehéz és vasalt keményfa lándzsa lett volna (és fémheggyel), akkor ilyen vastagságban elképesztõen nehéz lett volna és ha mégis meg bírják valahogy tartani (mintahogy nem), akkor simán átbök egy páncélt ennél a sebességnél és ezzel a tömeggel. De akkor súlyos sérülést okozott volna (értsd. hirtelen halál).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Visegrádon nagyszüleimnél töltöttem gyermekkorom összes nyarát, akkor még nem volt akkora hihetetlen embertömeg mint most, plusz mint "a Pista bácsi unokái" mindenhova bemehettünk, még a felvonuláson is részt vettünk néha 😊

Szerettem a Palotajátékokat, pár éve voltam utoljára, ma már nagyon más (az egész, meg én is).

#334917: nem dárda, hanem tornalándzsa, és régen is több helyen be volt fûrészelve, mert már akkor sem az volt a cél vele, hogy megöld a másikat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Miért üreges a dárda? Ez nem hiteles, történelemhamisítás, hazugságazegész!
Sir Quno Jedi
Héjja gyárekök! Hétvégén Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok! Aki MAGYAR, oda megyen! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arthas

COD Black Ops
de az is lehet hogy képtelen voltál különválasztani a neked szánt szöveget és a második képet vagy nyílt köztünk egy párhuzamos univerzum<#hawaii>

COD Black Ops
3 lehetõség van:
-neked más kép jön be<#nemtudom>
-valamilyen mentális betegségben szenvedsz<#idiota>
-poénkodsz<#szomoru1>

plu604
Kik a leszbik? 😄 Ez egy nõ meg egy pali. Most én vagyok hülye vagy más sem érti hogy mit kell nézni? 😄

COD Black Ops
<#wilting> lesbik de szerencsére nem magyarok így nem szaprodnak.

plu604
nem értem 😞

COD Black Ops

CSOCSO

En itt lakom Floridaban. Rengeteg feka van. 90%ukkal nem szivesen baratkozom.
Törölt felhasználó
Engedd el!
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fresh Duke
Csak a buziknak nem tetszik.

A heavy cost. I pay it gladly.

Daffit

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Misuka963

Misuka963

regen se volt jo, de most mar unalmas is lett

http://gaborszantai.co.uk/

Misuka963

Gladiator
Na, igen, vmi ilyesmi porgos videora gondoltam, peldaul.

kifli
passatgt
classic

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gladiator
Hello

egy olyan rovidfilmet keresek, ami a sajat szemszogembol mutatja be a dolgokat. Egy ilyen interaktiv tura szeruseg, vagy akarmi. Szerintem rengeteg ilyen video lehet, de egyet sem talalok a neten. Nem egy konkret videora gondolok, csak valami ilyesmire, hogy mondjuk egyik pillanatban egy motorcsonakon vagyok, utana egy helikopterbol nezek kifele, stb. Minel akciodusabb, interaktivabb, annal jobb. Ha valaki tud valamit, linkelje mar, legyszi.

benőmenő

Misuka963

Bachstein
Anno Calver kezdte el, hogy Ams minden egyes ázsiai csajos képére benyomott egy széket.
Tikal
Miskolcon a cigányokat odatelepítették ahova....nem értelek... meg most jössz a cigányokkal mikor a feketékrõl volt szó. A videón látszik hogy nem éppen Manhattenben forgatták és nem öltönyös feketékkel, hanem szegény környéken...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Misuka963
Az utolsó sor nagyon igaz 😊

a Dohány utcával semmi baj....legalább a Zsék ilyen szempontból /legalábbis MO-n ,mert ugye Izraelben a fal meg Palesztina az megint más kérdés/ de itt MO-n jól elvannak közös lakóhelyeken is!

ui: érdekes módon sosem hallani,hogy a görög,sváb,bolgár kisebbség beszólogatna és kifosztaná a nekik otthont és hazát adó Magyarokat....ezen is el lehet gondolkodni

nos a sorrend nem éppen helyes,mert itt sem azért laknak a cigányok telepeken,mert kiszorították õket hanem azért,mert a közös lakhelyeiket leamortizálták,eladták,kifosztották ! lásd Miskolcon a fészekrakós lakások és hasonlók...ne keverjük a szezont a fazonnal! azt csak halkan jegyzem meg,hogy kb 6-700 éveük volt már BEILLESZKEDNI és nem élõsködni!!!

desigo
ez miez a székezés?
nemvágom...
Misuka963
Budapest,Dohány utca ? 😄

Tikal
Kisajátítanak lakóterületeket? Õket oda szorítják a fehérek, ember 😄D Te is jobban érzed magad ha nem cigányok között lakhatsz, szóval mi ezzel a probléma? 😊
A fehérek milyen alapon sajátítanak ki területeket ha már itt tartunk?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
??

az egész arra megy ki hogy félre hallják amit mondanak nekik... mert az akarják hallani 😊 Persze, hogy nem tetszik nekik, mondjuk érdekes milyen agresszivan lép fel mindegyik neighbour 😄 Kíváncsi lennék mennyit vettek fel összesen..

egybõl "white boyosnak" meg támadnak,verekedni akarnak, és a jolly joker kártyát is elõveszik.....milyen jogon sajátítanak ki amúgy lakóterületeket? persze lakna ott a halál ha a szomszédaidnak ilyen a mentalitása.....

mekkora szarok......ki is a rasszista valójában?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Misuka963
Értettem én 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
Turbulencia vagy turbo lancia ezért kérdezte RatBag
Szabi
turbós lancsa 😄

amikor ezt a kifutóra tartó gépet fotóztam, az út két oldaláról csomókba tépte ki a füvet, volt egy pillanat amikora nézõk felé volt a gép segge.. hát nem fáztunk.. 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Misuka963
Nem Lancia Delta 😄

predator1982
hogy én mennyire egyet tudok veled érteni:-)

azon csodálkozom hogy mekkora vita kerekedett a "normális" emberek között pár homi miatt....arról meg már nem is beszélve hogy megint elõjött a sok okos a drogosokkal kapcsolatban hogy az milyen jó....agyam eldobom....

pred

passatgt
egyébként meg nem is volt annyira közel, csak úgy néz ki