Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De én is halottam ilyet, hogy pont azért mert tudja mit csinál, súlyosbítja a büntetést egy sima verekedés is. Még ha komolyabb sérülés nem is történt. Bár szerintem a sérülés mértékétől is függ a büntetés.
Természetesen a videót már levették, de itt a sztori: link
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.11. 09:57:24
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Kicsit hosszú, ezért:
Kinnt voltunk erdélyben a nyáron párommal nyaralni. Egyszercsak bejött az udvarra egy roma származású, elég szakadt ruhás "kéregető" kishölgy. Hogy Ő éhes... Kapott egy darab sütit. Erre hogy Ő szomlyas is... Kapott egy bögre vizet. (rokontól, akiknél kinnt voltunk). Megjött a ház ura, úgy kihajtotta az udvarról, hogy csak lestem. 😮 Kis idő elteltével nagy órdítozás a szomszédból. Kisbolt van a szomszédban, az oldalsó kis ablakon bemászott a leányka, és kipakolta a kasszát. Mi csak az óbégatásra lettünk figyelmesek, meg h jön a rendőrautó. Mire kimentünk, a bolt gazdája tettenérte a leánykát, akit kinnt várt az annya. A rendőr megjött, kettőt kérdezett, az idősebb asszony, amivel hadonászott bottal, úgy elverte az asszonyt, hogy én nem tudtam, hogy most röhögjek rajta mert sajnáltam, vagy nevessek, mert ilyet még nem láttam. Az asszony a kisebb veréstől kissé lehiggadt a lányka a pénz az árokba, bózótosba hajította. Elkezdték bepakolni a rendőrautóba a kishölgyet, mire az is nagy jajveszékelésbe, rúgkapálózásba kezdett. Na a még rendőrnél lévő méretes bottal (amit az asszonytól vett el), úgy elverte a lányka combját és seggét, hogy az már nekem fájt. Nagynehezen tudták csak betuszakolni a kocsiba. De hogy az amit kapott!!! <#csodalk>#csodalk><#wow1>#wow1> Hát nekem fájt, komolyan mondom.
Szemrebbenés és szó nélkül, úgy elverte a rendőr a két kisebbségi nőszemélyt a tett helyszínén a lopásért és a betörésért, hogy csak na.
Tovább nem néztük, elég volt... Ha nem hadonászik, meg még nem az asszonynak áll feljebb, aztán a lányka sem sivalkodik, karmolászik, meg rúgkapál, hanem beismeri tettét, és nem áll ellen, nem lett volna semmi. De erre megértem, hogy ezek után ilyen verést kaptak.
És meg is érdemelték. Jól tette a rendőr és helyesen cselekedett. (szerintem)
De még ha be is fizeti azt a plusz adót amit elcsalna az vajon a botrányos helyzetű magyar egészségügybe lenne pumpálva ahova való, vagy stadiont építenének belőle?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.10. 23:57:36
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.09.10. 23:00:35
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ha nem lett szenzációhajhász hír belőle akkor nem lett semmi 😊