Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Fura Alak
A vinyó meg tud ATA-66 -ot... ROFL....

Fura Alak
B+ ekkora lehúzást! <#csodalk>

Gerorce Ti 4800?? Az utolsó Win98 driver (ForceWare 81.98) támogatta az AGP -s Geforce 6800 XT -t is! (50. oldal)

Intel 848 -as chipset?? 2 memória foglalat? Gagyi! Ha "high-end", akkor 865PE vagy 865G és 4 memória foglalat!
(848P: Single memory channel version of 865PE.)

<#banplz>

BenedekFeco
Kijavítom, oké?

"Tisztességes férfi nem borotválkozik (akármivel), meh."

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2014.09.26. 14:36:35

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hoppá, lehet nagy lett, de nem lehet szerkeszteni.
<#eljen>

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tisztességes férfi nem borotválkozik, meh.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zeu5
Na nálam az nem játszik.... az a nők dolga... meg sok más is.... lenne..... <#eljen> Mi meg csak boxoljunk motorozzunk és borotválkozzunk! <#boxer><#ticking>

Ha valamit csinálsz, csináld jól!

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én meg tudok főzni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

zeu5
Nem azért de én is boxolok már 2 éve... ez nem véletlen a box topik hogy itt "nemazértmindenkiboxol"? 😊Olyat kapsz nyulat raksz...

Ha valamit csinálsz, csináld jól!

Bachstein
És tiszták már a cipőid?
Jim Morrison
*elfut*

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DarkHorSe
Nem azert de en 3 eve boxolok, nem menozni akarok csak gondoltam szolok

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Nekem is olyan van, egyszer leejtettem kőre és a sarkában lett egy 1x45° fokos letörés, de nem hajlott meg 😄
Sőt csak jót tett neki mert semmi baja, csak könnyebb lett : )
De mivel csak 30+ volt így annyira nem érdekel hogy szívrohamot kapjak., ha 300 lett volna mint a tudjukmelyik akkor most biztos nekem is banánfónom lenne :[
plu604
Nekem ilyen van és szar, nincs harapott alma a hátulján 😞

Jim Morrison
Windows phone topikban kérdezd meg. Tegnap volt gyereknap, ma a vicces képek jöjjenek 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DarkHorSe
Nokia lumia 520 milyen telefon? Nem igazan vagyok telefonbuzi, csupan erdekel, ugyis sok szakerto van itt 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Húzz a picsába te is.

<#law>

The Protector
Bálint ez nem a te stílusod!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Húzzatok már a picsába valamelyik mobilos topikba.

Tikal
Ugyanakkor blama mint az antennagate, meg a sárga kijelző meg a többi ... majd egy hét múlva elfelejtik..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.26. 00:30:09

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
bazze, nemrég linkelt valaki másik 4 telefont, Sony HTC meg mittomén még mit, mindegyik meghajlott, tele vannak vele a forumok, csak az a helyzet hogy kutyát nem érdekli ha egy Sony hajlik, szerintem sejted miért... az iPhone 4 is meg a többi is meghajlott, de érdekes akkor még nem kapta fel őket a sajtó, most igen, mert minden évben kell valami iPhone megjelenés idejére... még szerencse, hogy ezeket két nap múlva elfelejti mindenki mert nettó faszság.

LeWyTy
Ez nem vicc!<#idiota>

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.09.25. 23:52:03

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
tudom a mobil flémben pont leszarja mindenki, de azé hátha...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
"Jelenleg egy olyan alumíniumból készült tokot kezdtek gyártani, amely teljesen körbeveszi az iPhone-t, és elvileg megakadályozza annak a meggörbítését. Ez a tok nagyjából hatezer forintnak megfelelő összegbe kerül majd."

rofl!

A cég szerint a hat napja kapható készülék közül eddig kilenc vásárló jelzett panaszt az Apple-nél amiatt, hogy meggörbült az iPhone 6 Plus telefonja - normál használat mellett.

" normál használat mellett. " Ez aztán Note 4 killer Iphone <#idiota><#eljen>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.25. 22:28:45

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bardocz
Max a telefonom.
mulli1986
De nagy Jampi vagy 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

bardocz
Mostani telóm néha kikapcsolom, meg ráraktam a gyári frissítést, ennyi törődést igényel. Ennyi idő alatt 4 gyári resetet csináltam androidon.
desigo
szomferi
a 0 fényerő ugye az OLED technológia velejárója (így ez evidens minden ilyen kijelzőnél), a fényerő az egész sokat javult a SAMOLED generációjánál, és ez még csak jobb lesz az idő teltével... lassan a subpixelekkel kell kezdeniük valamit, mondjuk engem nem zavar, de mégiscsak az RGB a legjobb

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Zárjuk mer le ezt az iPhone témát.
Az Apple nem azért sikeres, mert a vevők racionális érvek mentén azt a terméket választják, hanem mert az Apple egy hit, egy vallás.
mulli1986
Jól tartjátok 😄 Írtam előbb is, hogy a törődést nem csak az élőlények hálálják meg! 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SzirmosSzisza
Nekem fél éves az S4-em (előtte 1 évig apámnál volt) és gyári rommal tökéletesen fut 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mulli1986
Nálunk van/volt eddig 4 SE- semmi bajuk nem volt. Öcsém addig dobálta míg ki nem nyúvadt az X8-annyi. SE-k és Samsungok tapasztalatom szerint a gyár ICS és JB romoktól lassulnak és döglenek be. Ha raksz rá frisset vagy Custom Romot, az megoldja a problémát.
Most ne gyere azzal, hogy de te olyan telefont akarsz, amelyikhez nem kell hozzányúlni, mert olyna nincs. Mindet karban kell tartani és okosan használni, akkor nem lesz bajok. Iphonokba is rengeteg a gyári hibás. Vagy csak nekem vannak olyan ismerősök, akik olyannal rendelkeztek, hogy van valami baja

bardocz
Családban két xperiából kettőben romlott el a kijelző, két samsung van még androidos, mindkettő kurvalassú lett, régebbi androidról meg fölösleges beszélni. Én max valamelyik nexusért adnék pénzt, amúgy felejtős nálam. És kb minden ismerősöm ugyan ezt tapasztalja. WP meg ugyan úgy fut március óta, amióta használtan megvettem, és nagyon ritka, hogy laggolna, de az is kb annyi, mint más környezetemben lévő telefonon alapból a konstans lagg.
lehetséges. én konkrétan s5-re gondoltam. bár az ilyen kijelzőbeli dolgokat, hogy fix 0 lit vagy 0,17 lit, ezeket én már csak f*szméregetésnek gondolom. ha napba tartom és mindkettőt ugyanolyan jól látom, akkor nekem már teljesen mindegy. ugyanez igaz a tesztbeli különbségekre is. hiába mondja nekem a sunspider, hogy 380 vagy 410. gyakorlatban böngészés közben lehetetlen észrevenni a különbséget (nyilván egyéb okok is közrejátszanak ebben a kérdésben, mint hálózatstabilitás, vagy épp a kiszolgáló pillanatnyi loadja...)

nyilván kicsit olyan ez az egész, mint a forma1, hogy mérnökök állnak egymással harcban, de nem gondolom, hogy ez egy átlag usert annyira kellene hogy befolyásoljon, mint amennyire manapság teszi.
Utoljára szerkesztette: Mixe3y, 2014.09.25. 21:08:46
mulli1986
Aza baj hogy 5 éve nem tud SEMELYIK gyártó olyan tökéletes telefont gyártani, mint akkor a NEO volt. Most még ez van hozzá a legközelebb. Ugyebár nálam kiesnek a lapátfonok, így kompaktok jöhetnek csak szóba. Azokból sok sincs, meg aztán tényelg nem jöttek ki túl jók abban a kategóriában. Pedig már vagy 2 éve keresek telefont. Am amit tudtak a kamerán kívül kijavítottak a 3-ban. Azért reménykedek hogy a kompaktban rendbe rakják ezt a kamera dolgot, mert az még nem jött ki. De ha nem, az se baj. Most is custom rommal olyan atom stabil és jó a Neo, hogy nem is biztos hogy lecserélem rögtön, csak ha lement a kompakt ára fél év múlva 😊

Kameraban azert meg mindig a Lumia 1020 a legjobb. Specifikacioban tisztan, de a valos kepekben is. Ne akarjuk azert egybol mindenhol a csucsra ultetni csak azer mert egesz jo. Tisztelem, h mindenben stabilan nagyon jo, de gyakorlatilag minden szempontbol letezik nala jobb (csak minden szempontbol mas jobb nala)

bardocz
"És reménykedek hogy rövid időn belül lesz egy fasza custom rom, hozzá ami a kamera melegedést és egyéb apróságokat javítja, mert akkor a a teló verhetetlen lesz"

Fantasztikus, megveszed, és hobbiromkészítőkre kell várnod, hogy használható legyen<#idiota>
szomferi
na, a Note4-nél már ez sem igaz, a DisplayMate-en igen komoly teszteket csinálnak, nem hiába a Note4 kijelzője a legjobb idén (sőt, 40%-kal energiatakarékosabb, mint a Sony és HTC FHD paneljei, és valami 13%-kal a Note3-nál)

mulli1986
Flémhez: Az iphone 6 szerintem egy kalap kaki lett minden téren, de a 6 plus, már azért valami. Optimalizált, a kis aksival is jól bírja a dolgokat az optimalizáltság miatt. Kamerája ahhoz képest, hogy gagyi, jó szoftveresen. De tegyük ehhez a mézesmázs elsőmondathoz, hogy ezt a telefont 2 évvel ezelőtt kellet volna már akkor kb 100e forinttal olcsóbban piacra dobni. Na mivel, nem ez történt, ezért nézi mindenki jogosan teljesen hülyének a júzereket. Ha most ezért a telefonért mondjuk elkérnének 100-150e forintot, az ég világon nem pampogna senki.
BTW én úgy érzem sikerült megtalálom az ideális utódot a NEO-m után. a Z3 Compact személyében. És reménykedek hogy rövid időn belül lesz egy fasza custom rom, hozzá ami a kamera melegedést és egyéb apróságokat javítja, mert akkor a a teló verhetetlen lesz 😊