Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
nyilván elég gyorsan beláttam mekkora faszság de addigra már vagy 2 posztot beküldtem pelleri topikba a dologról...azóta nincs megállás<#miaz>#miaz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A medve nem játék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: nearo, 2014.10.14. 23:44:35
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: toto2700, 2014.10.14. 21:05:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
köszönöm a felfokozott érdeklődést,az órám él és virul az asztalon előttem 😊
remélem órád megvan még <#nezze>#nezze>
ma felszállt a buszra egy cigány nő a gyerekével babakocsiban amit pont mellém rakott le,a gyerek első megmozdulása volt hogy lecsekkolta a zsebem.gyorsan tanulnak...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
the world is mine
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!