Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2014.10.20. 16:46:06

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kata
erre azért én is ideges lennék ha már a kertemben sem pucérkodhatok 😄

[/cserf][/fülünyúl]

PhantomAss
engem pl. a Daft Punk-ra emlékeztet

GOOBY, pls

BenedekFeco
Szerintem olyan Daft Punk-os

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG
inkább azt áruljátok el, hogy honnan nyúlták a riffet, mert nagyon emlékeztet valamire...

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

SötétBarom
Ez egy teljesen vicces, feelgood szám, ráadásul a hangzás is teljesen rendben van. Vannak sokkal jobb számaik is, de szerintem perpill a magyar könnyűzenében kiemelkedő alakulat..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SzirmosSzisza
_D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jani Hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hálistennek eddig még csak 1 szer halottam akkor is csak rádióba, de ez szörnyü, ez nem humoros, nem aranyos, nem érdekes, ez fos. hihetetlen hogy milyen igénytelen zenéért vannak oda a mai fiatalok. nem is értem ezt az összeállitást. egy rendkivül negativ bandanév, és egy ilyen "jajdemenömindencsajtmegkapokkihasználokésmindribancdeénalfahikéntmindetmegkapomésnemérdekel" zene együtt. énse vagyk 30 éves de istenem.
3 másodperc után lemutoltam, és a videó ettöl függetnelül jól le lett másolva, ha van még hasonló az jöhet nyugodtan, csak ird ki elöre hogy némitsam le elötte a hangszórót😄
generácioflameon/

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Jah Live!

stationx
<#nyes>
ebből meg lehetne gazdagodni!

LeWyTy
Trollok :|

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

chilios
Roger6
TrollokON

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mulli1986
Nem kell itt egyből végigsertésedni, mert a humiariban flamelni próbál valaki. Néha nekem is szabad trollkodni, de mivel iphone flame nemrég volt, így nem nagyon fognak ugrani erre a témára. "Kockák" meg az EJ-be járnak, ahol a PC vs. Konzol warnak lehet alapja. 😊 Én személy szerint se a Iphonnak se a konzolnak nem látom sok értelmét, de van, mivel mindkettő megy rendesen. Ennyi véleményem azért had legyen 😊
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.19. 19:31:51

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Sippie
a konzol fikázás bezzeg az? 😄
benőmenő
<#eljen>
Krinyo
Az biztos, hogy ha arra van pénzük, hogy konzolt fejlesszenek meg op rendszert, akkor nem kevés a bevétel 😄

9:30-tól 😄
BenedekFeco

Elméletileg 100 millió aktív Steam felhasználó van, szóval gondolom, hogy elég sokért. Az más dolog, hogy a digitális eladásokról soha sehol nem beszélnek. Konzolokkal ellentétben PC-n már rég nem a dobozos játékok vásárlása az elsődleges.
Tikal
ez már nem menő...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Krinyo
Én elég sok játékot vettem steamen, miközben van/volt konzolom.

Azért nem így. 😄 Nem vagyok milliomos. Van egy PC + egy PS3 és kettő így szépen lefedi az igényeimet. PS4-re is majd beinvesztálok, ha majd lesz rá normális mennyiségű játék. Porfogó nem kell.
SzirmosSzisza

😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Steam vásárok sikere alapján elég sokért.

Sippie
pc-n melyik játékért fizetnek?
<#whatever>
Szó sincs itt semmiféle "vallásról". Egyszerűen csak rendelkezem gamer PC-vel és konzollal is és látom mindkettőnek az előnyeit és hátrányait. Előbbinek jóval több előnye van az utóbbinál, de attól még a konzolnak is megvannak a maga előnyei és rendkívüli gyerekesnek tartom ez a folyamatos PC vs konzol vitát. Látom, hogy te meg itt flamelni próbálsz, főleg a mostani hozzászólásodból látszik. Ebben nem akarok részt venni. Rég átléptem már az 5 éves értelmi szintet.
mulli1986
Ezt gyorsan feladtad 😄 Ez ilyen Iphone/egyéb más telefon (józan eszű ember) kategóriájú vita, csak az iphone fanok sokkal tovább kitartanak a vallásuk mellett 😄
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.19. 18:15:43

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Itt már bőven egyetemista volt... Bridgette Glass

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

Jó, hagyjuk. Nincs kedvem flame warra. Én élvezem a játékokat, ti élvezzétek a fröcsögést. Mindenkinek megvan, hogy mit szeret jobban. További szép napot.
Ja hát valamivel el kell adni mert amúgy meg ki venné, így meg legalább 16-ért /játék lehet élvezni az exkluzivitást
picket
exkluzív játék = ezért pc-n a kutya se fizetne

&#3237;_&#3237;

Vagy arra, hogy az ember élvezze az exkluzív játékokat, ahelyett, hogy sírna a többi master race taggal, hogy ez megint miért nem jött PC-re.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.19. 17:22:10
SzirmosSzisza
Ja most nézem, hogy mozog is 😄

nehéz megállapítani, teste 20-25 arca 14-18. mindenesetre dugnám
SzirmosSzisza
jailb8? 😄

BenedekFeco

BenedekFeco

mulli1986
A konzolok és a PC sose lesz egy kategória. A PC mindenre használható, sokkal jobb és okosabb és persze drágább is. A Konzol arra van, hogy a hülye rákösse a TV-re, benyomja a lemezt vagy a netről a játékot és nyomogassa a kontrollert. BTW, PC-hez lehet kötni bármilyen kontrollert is, azt is ki lehet tenni nagy tv-re, és bármi mást is tudsz rajta csinálni. Konzolon, meg videózni, játszani, netezni. De a többségnek úgy is ez kell.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.19. 11:48:31

Van ott fullHD kéremszépen, 30 fps-el. <#schmoll2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
konzol vs pc flame!
BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Törölközés közben még a körmeit is kifestette gyorsan 😊
BenedekFeco

SzirmosSzisza
Uhum. Nextgen váltás nem igazán hozza még azt amire számítottak az emberek (full HD + 60 fps).