Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért végig olvasni sem árt a cikket,pont annyira rúgnak az emberekbe hogy még ne dögöljenek bele,de fájjon
Bár lehet hogy ezzel csak a társas kapcsolatokat próbálja elősegíteni a kormányunk. nincs is nagyobb összekovácsoló erő mint egy team building. Megismersz új embereket a barrikádon, meg az előzetesben 😊 ki tudja, talán még a jövendőbeliddel is ott találkozol!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ಥ_ಥ

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Aki ilyet hazudik, az megaLOL kategória. Egy átlagos ember, vezetékes internetet használva TUTI, hogy többet használ, mert pl faszbukozik napi szinten.<#action>#action> Megnyit egy hírportált, tele van képekkel/videókkal, és megnéz egy YT-s filmet. Ha ráadásul SG-re jár, és megnéz egy Spion, vagy ruszki törős videót FHD-ban, akkor máris legalább a 3x-osát szedi le havonta, és még nem is torrentezett. <#vigyor1>#vigyor1>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.10.21. 22:22:55
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha marad a korlátlan hozzáférés havi x pénzért (csak drágábban, mint eddig), akkor nem lesz ilyen problémád.
Még amit el tudok képzelni, hogy havi y adatforgalmat megveszel z pénzért, és ha azt túlléped, akkor jelentősen csökkentik a sávszéled. Ekkor se lesz gondod, csak legfeljebb tetűlassan fog lejönni a játékod.
Az egész attól függ, hogy a szolgáltatók mit lépnek erre - amennyiben tényleg bevezetik, és tényleg ennyiért vezetik be.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

De nem hittem volna hogy ilyen buták :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az online sajtó balliberálisságát pedig jól mutatja, hogy ezen az adón rugózik most mindegyik és nem pl. a házassági adókedvezményen, ami százezreknek csökkenti majd a fizetendő adóját.
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
+Ha nem fizetem az internetadót, akkor letöltendőt kapok?
meg hasonlók 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tudom reklám, de ide illik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2014.10.21. 21:48:10

Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.10.21. 20:12:09
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Bár igazából jó taktika, először valami jó nagy faszságot megszellőztetni, aztán akkor majd a 10huf/gb nem is fog olyan rossznak tűnni :/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!