Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És megkérek MINDENKIT NYOMATÉKOSAN, HOGY SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE TOVÁBBÍTSA SE VIKTORNAK, SE BÁRMELY BEOSZTOTTJÁNAK, vagy politikusnak ! SOHA !
Komolyan ne! Ha ezt meglátják, és elkezdik bevezetni, akkor az internetadó réme halovány szép emlékként fog kísérteni minket hátralévő rövid, és igen szegény életünk során.
Kizárólag angolul tudók részére:
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

tenyleg ja.. tenyleg..

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Természetesen nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.11.03. 13:51:21
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez a pech ?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#vigyor5>#vigyor5>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
23+8+9+19+11+5+25 = 100%
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep