Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.10. 23:54:26
Per Aspera Ad Inferi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
De szép bauxit, honnan van?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.12.10. 20:22:12
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De szép bauxit, honnan van?
[/cserf][/fülünyúl]
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[/cserf][/fülünyúl]
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nézzünk tésztát inkább!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
DE részemről zárom a témát, mert offtopic........
Az élet egy habostorta xd lol
erre írták, hogy "Ez csak vákuumban igaz." ami szerinted igaz, bár igen, a súlyt és a tömeget én is keverem mindig, de szerintem érthető mire gondoltam 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2014.12.10. 14:30:07
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
TÉNY: szabad levegőn a vasgolyó gyorsabban ér földet mint a madárpihe, vákumban pedig egyszerre.
Ezt próbáld megemészteni... <#alien2>#alien2>
vákumon kvül ez nem igaz, jól írta "mijki"
Ok egymast vagy a rendoroket olik meg, de a kelet-europaiak vagy balkan gengszterek elraboljak a gyermekeket szulofoldjukrol, eladjak a fiatal lanyokat/fiukat szexjateknak, tobb kabszert adnak el, mint az osszes pub fish&chipset es ha szerencsed van, akkor nem ok fogjak hasznalni holnap a bankkartyadat, paypalodat, telefonodat, autodat, hanem te.
Ok nem arra a kozossegre veszelyesek, ahol elnek, mint a feketek, hanem mindenkire. Persze ok nem igazan lovoldoznek, inkabb vagdosnak - nem tudom mi a jobb, lott sebbel korhazban fekudni vagy megvagott torokkal, esetleg szetroncsolt anusszal...
A council estate-eked es szegenyebb munkasnegyedeket, telepuleseket benepesito lecsuszott feher angolokrol ne is beszeljunk, hozzajuk kepest egy detroiti kulvarosban olyan biztonsagos setalni, mint Monacoban.
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak beültetik a rendőrautóba és öngyilkos lesz. Vagy agyonverik a fogdán de nem lövik le.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ilyeneket én is tudok gyártani...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''