Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
gárdista-e vagy? <#idiota>
Pluskast
Ez meg úgy fake ahogy van. A csajszi mondja, hogy őt nem érdekli, de érdekes módon amint a másik srác odamegy az ajánlat tevő gyerekhez ő is ott áll és vár még azelőtt mielőtt a gyerek kihúzza a zsebéből a köteg lóvét. Ha ez nem lenne átverés a csajszi oda se nézett volna és ment volna tovább nem pedig megáll és várja, hogy a srác kivegye a zsebéből a pénzt.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.12.17. 14:06:57

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SzirmosSzisza
Mondjuk a Critical Mass nem világszemlélet miatt zavar, hanem, mert szétbassza az egész belvárosban a közlekedést 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Pluskast
Háááát. Szerintem ha egy csaj csinálta volna ezt alig ruhában kb azzal is ez történt volna. A járókelők egy része ajánlatot tett volna míg a másik része meg lekurvázta volna de kb kivétel nélkül mindegyik beszólt volna (akkor most ők mocskos hím soviniszták?). A társadalmak alapból a női, férfi szerepek alapján működnek. Ha egy férfi úgy öltözködik mint egy nő és úgy megy mint egy nő akkor nem csoda ha a társadalom jelentős hányada megszólja. Egyébként meg a valóban melegek nem így öltözködnek és nem így járkálnak. Szóval igen ez egy kisarkított provokatív videó.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ams
G, köszönöm, hogy néha-néha idejársz és képviseled azt a gondolkodásmódot ami remélhetőleg előbb utóbb a norma lesz.

Ezért ma nincs Koreai lány gif.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Roger6
Én is ezt mondtam a rendőröknek, amikor bevittek tavaly, de ők valahogy nem így gondolták...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jeffjohnson
Ízlésről vitatkozni?! Nem sok értelme van de ezt már előttem is elmondták a nálam sokkal okosabb emberek.

BaliBoy
A klasszik:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SötétBarom
Akit szándékosan lehet egy öltözékkel provokálni (nyilván nem a mocskos niggerek feliratú pólókra gondolok), azt tudom sajnálni. De tényleg.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nincs igazad.
A kutyaba belerugas az eroszakos tett. Az hogy valaki szakallas balerinanak oltozve vonul egy bejelentett esemenyen, az nem okoz senkinek fajdalmat. Nem kell odamenni, nem kotelez senki, hogy nezzed, mig azt nem tudod megakadalyozni, hogy valaki random belerugjon a gyerekedbe vagy kutyadba.
Ennyi erovel minden bejelentett esemeny kellene hogy zavarjon teged, ami olyan dolgot kepvisel, ami nem egyezik meg a vilagszemleleteddel: Critical Mass, Greenpeace, nudista felvonulasok, stb... Azt kell felfognod, hogy van valasztasi lehetoseged. Ha valaki odalancol a felvezeto kamion hatuljara, felvarrjak a szemhejadat es vegig kell nezned a paradet, akkor megertem, hogy nehezmenyezed, de egyebkent olyan dolog ellen foglalsz velemenyt, ami egyreszt elkerulheto, masreszt semmi kozod hozza, hacsak nem akarsz szandekosan a reszeve vallni.

Egyszeru pelda: jon egy zenekar a kisvarosba, hangosak, nem szeretem a muveiket - par oraig tart, nekem nem okoz fajdalmat, max kenyelmetlenseget (el tudom kerulni: elutazom, felteszek egy fejhallgatot), ellenben egy nagyobb tomegnek pozitiv elmenyt nyujt a fellepes.

A kutyaba belerugas nem ugyanez.

http://gaborszantai.co.uk/

Vonatkoztass el attól, hogy mind a két fél akarja, mert nem ez a lényeg. Senki nem kifogásolja, ha két meleg a hálószobában egymásnak esik.

Az viszont, hogy ő az utcán az embereket provokálja az öltözködésével szándékosan és tudatosan, az semmiben nem különbözik attól, mintha kutyasétáltatás közben belerúg a kutyába, vagy a parkban futóknak mutogatja magát.

Az az igazság, amit elhiszel.

Amugy ajanlom, hogy szanj ra 30 masodpercet arra, hogy elgondolkodj azon, milyen allaspontot kepviselnel, ha a gén lottón neked más számok jutnak és miközben az azonos nemű partnered ölében pihentetve a fejed kommentelnél az SG-re. Mert nagy százalékban ez nem nevelés vagy gyermekkori trauma része, hanem mert így vagy kódolva, hogy mást szeress, mint a többség.

a kulonbseg, hogy egy kisgyerek vagy kutya nem egyezik bele (nem is igazan tudja mi tortenik), mikor megfarkalod, mig ket meleg - ha nem nemi eroszakrol van szo - akkor a kolcsonos vonzalom hatasara kezdemenyez kapcsolatot, ergo tudatosan cselekszik mindket fel es teljes tudataban vannak a kovetkezmenynek

Ha olyant csinál, ami társadalmilag nem elfogadott, akkor miért lepődik meg azon, ha az emberek így reagálnak.
Miért kellene elfogadni őket mégis?

Az állatkínzókat sem fogadjuk el, a pedofilokat sem, a gátlástalanul viselkedő romákat sem - a buziság is ilyen - egy társadalmilag nem elfogadott viselkedés.

Inkább az ellen csinálnának kampányvideót, hogy a korrupció se legyen elfogadható.

Az az igazság, amit elhiszel.

Nem ertek hozza, nem erdekel, hogy ki kit farkal vagy okloz meg (leszbikus), miattam vonulhatnak pavatollal a seggukben vagy jatszhatnak toysoldier-t kalauznak oltozve a Hosok teren, csak hagyjanak eletteret egymasnak. Van eleg bajunk anelkul is, hogy azert baszogassunk valakit, mert mast baszogat(na), mint mi.

Palinko
igen azt vágom, de a végén volt az írás, hogy jaj szegény melegeket, mennyire molesztálják, arra reagáltam, hogy nem így van, mert nem verik nagydobra. az andrásin vonulgatók meg ne lepődjenek meg 😄
Direkt igy oltozott, mert ez volt a video/felmeres/tarsadalomkritika/antropologiai tanulmany/whatever celja.

Amugy ferfiak egyre noiesebbek, nok ferfiasabbak - hello XXI. szazad

Palinko
Ez hülyeség, ha rendesen öltözött volna nincs ráírva senkire, hogy meleg... Aki meg direkt ilyen provokálóan öltözik, ne csodálkozzon.
fake, a Hoth-on nem ilyen tipusuak a KRESZ tablak

norbre
jajmár.. a pilótát elvitték a mentők.. ezek a roncsra vigyáznak míg el nem viszik 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BaliBoy
Ők csak helyszínelnek... 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Az a beszólás! 😄 It's Victoria's Secret not Victor! 😄
Kamu! Egy személyes és fekete egyenruhája van a pilótának! 😄
Szóval vigyázz, ha megállsz.

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.17. 09:06:27
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Trailer Park Boyst ajánlom figyelmedbe 😊
BenedekFeco

Időt nem rabolt, RAM-ot annál inkább 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

VRSDM
NAGYON DURVÁN JÓ FÖLD METEOROLÓGIAI ANIMÁCIÓ

ANNYIRA JÓ HOGY KI NE HAGYD.
VIGYŰZZ IDŐRABLÓ.-

u dont have to listen anybody else but me

nearo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én egyetem alatt egyszer mentem csak ki óráról, egy gyakon jött rám a hányás... meg most pár hete volt necces egy zh, előtte bent tanultam egyik épületben, és annyira rámjött a foshatnék, hogy életemben először haználtam ilyen célra egyetemi wc-t... egymás után mindjárt háromszor is 😄 ott komolyan attól féltem, hogy zh közepén is ki kell majd mennem, de végül úgy tűnik még zh előtt kijött belőlem, aminek ki kellett jönnie, úgyhogy megúsztam (btw az a nap egész jóra sikeredett végül, lett albérletem, este söröztem, meg a zh is egész jól sikerült)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Putyin az orosz csőd után <#vigyor1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

RatBaG
színész, és irl egy kortyot sem iszik. mégis kb ez a specialitása 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Seth
Valószínű ,hogy soha nem volt józan 😄

PSN ID.: Beegabor

HTS s3rg1nh00
én az elmúlt 2 évben 2x mentem ki előadásról...amikor az első sorból az mondjuk cinkes volt,nem is mentem vissza szünetig 😄
jobban belegondolva,mondjuk a másodiknál sem... 😄
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2014.12.16. 21:58:55

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RatBaG
sírok a faszin 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Palinko
ez tényleg így működik 😞
Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Én se nagyon értem. Haveromnak ZH alatt kellett, mondta a felügyelőnek mi van és simán kiengedték. (igaz, hogy nem talált egyet se nyitva, szóval gyors beadta és megrohamozta az első kínait 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nearo
ezt amúgy nem vágom, ha annyira sürgős dolgom lenne, kérdés nélkül kimennék óráról... simán rájöhet az emberre váratlanul egy hasmenés, egy hányinger, amit nem tud visszatartani óra végéig
(btw srác 1:33-nál epic 😄)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sajnos nem tudok ezen nevetni. Nekem egy ilyen jött szembe!!! az M3-ason és törte össze a kocsim.

passatgt

passatgt