Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Repatarurgyán

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

?(???)?

?(???)?
http://gaborszantai.co.uk/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Kamionos szív,kamionos lélek,kamionos leszek amíg csak élek !" "Minden baj forrása a zsidó !"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Erre mondtam, hogy remélem, hamar kivonja magát a forgalomból, és lehetőleg az élők közül is. Nekem is teljesen belefér, ha ő belehal valami saját hülyeségéből okozott balesetbe, ha más nem sérül meg közben. Ezért javasoltam a fát.
Mert asszem nekem meg nem fér bele, hogy faszkalapokkal kelljen közös utat használnom.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Okos!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
minőségi autó a belső sávba való, aki meg nem fél a bírságtól nyomja neki ami a csövön kifér!
1000 esetből 1-szer lesz baleset, de 999 esetben hamar odaér az uticéljához, 1 baleset belefér szerintem
?(???)?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Ha nem, jön a seggbetolás, reflektor stb ....😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A valóság az, hogy 130 km/h-nál a féktávolság bő 100 méter, ebbe legjobb esetben is csak egy balf*sz fér be, amit te viszont már jóelőre láthatsz.
De még mindig ott tartunk, hogy azért mászol a másik nyakába és hozod elsősorban magad, másodsorban az előtted haladót életveszélyes helyzetbe, hogy még csak a lehetősége se álljon fent annak, hogy a tempód lassítására kényszerítsenek. Ez lenne az a bizonyos defenzív vezetési stílus?
"A mögötted levők rageléséről nem is beszélve"
A mögötted levők pontosan azt csinálják, amit te. Mi a gond velük? Ugye mennyire másképp néz ki a dolog, amikor te mászol valakinek a s*ggébe, és amikor mások a tiedbe?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''