Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
nike ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lacee
és ebben mi a poén? a pipa mi akar lenni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

dunga
elõször ránélzésre fake-nek hittem, de kinn a meccsen is néztük, az oldalára is fel van rakva a 'pipa'

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
natehát én fradista vagyok, focizok is, a posztomon lévõ tõzsér gyerek yátéka nagyon is tetszik, meccsen néztük, milyen cipõye van. aki ért a foci-cipõkhöz, csak az fogja érteni sztem
ehhe😄D

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Lacee
ez kész 😄DD

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sadist
Az elsõ szerintem már volt. Az utolsón mintha kicsit off-road-oztak volna Annak a kis japónak a feje nagyon kész.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hen-tes
😄DDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

gazgoblin
Hmuda:

giga LOL

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Helló!

kösz!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
szia

boldog szülinapot

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini

DVD visszatekerõ
ez a rulz dolog kéremszépen 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

degenerator
romániában láttam ilyet utoljára..

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

CSOCSO
a latex fapalca elegge kemeny!😊
FtranX

Kata
Szerintem egy ÁNTSZ-es, vagy egy orvos is rosszul lenne, vagy akár mindnyájan itt, ugyanis felettébb retkes...

[/cserf][/fülünyúl]

Hmuda
Nem is szaporítom a szót, a kép önmagáért beszél.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadist
Nem ez valójában egy kóros elváltozás, amit a túl szoros cipõ okoz (legalábbis szerintem ez látható a képen). Ha ezt egy ortopéd orvos látná, biztos rosszul lenne. Vagy lehet hogy nem lenne, mert sok ilyet lát?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome
2 nemérdekes...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
1: ilyen is lehet? Azt hittem, csak arra mondják, amikor hosszában összenyomják az ujjakat ilyen boltíves izévé
2: mé nem látom a kép? 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
Azért az nem semmi! Megláttam volna egy mandulaszemût a WC-n kotlani, biztos szétestem volna a röhöhéstõl 😄DD

RelakS: Ezt kalapácsujjúságnak hívják és elég fájdalmas lehet.

RelakSfromhome
Ujjmódi:

0ppika

http://epica.nl

Kata
Miért? A tajga-wc a legegyszerûbb az oroszoknál. Két karó, az egyik leszúrva a földbe, abba kapaszkodsz guggoláskor, a másikkal meg hessegeted a farkasokat.

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome
"Gravitációs" 😄 Ez teccik. Ilyent még én is használtam egy jó ideig. De lassan le lesz nagyanyáméknál bontva, mert esik szétfelé 😛

Kata
Ilyesmi klotyókat használnak a Távol-Keleten is valószínûleg, mert a BME-s kollégiumokban a rizsszemûek rendszerint felguggolnak az angol wc-k tetejére, és jól belevégzik dolgukat az ülõke hajlatába... Sok helyütt emiatt angol-wc használati útmutatót tettek ki több nyelven, amely mind ilyen hieroglifákkal íródott...

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
Gravitációs WC-hez a kukoricacsutka dukál

Sadist
Csak már 2004-et írunk ember

RelakSfromhome
Nem 😊 Sõt! Asszem a WCpapírt is valamikor ezerkilencszázakármennyiben találták ki. Még anyámék is kukoricacsutkát használtak, merthogy falun voltak 😛

Sadist
Ja és hozzá kell tennem, ez nem csak férfi WC. Legalább is Olaszban nem csak az volt.

Bandew
Asszed Napóleon is angol wc-be szart?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RelakSfromhome
Meg azt sem tudom, melyik az eleje

Sadist
Nem nem ez bizony Balkán 😊

RelakSfromhome
Én meg azt hittem, hogy kínai, vagy ilyesmi

Sadist
Még mielõtt valaki elkezdené lehurrogni hogy FAKE, bizony van ilyen. Én is tapasztaltam Olaszországban, mielõtt áthajóztunk Velencébe. Egy osztrák nõ ment be a WC-re hát látni kellet volna: Kinyitja az ajtót, majd az arcán a teljes meglepõdöttség egy csipetnyi fintorral.
Mutterom utoljára Bulgáriában látott ilyet.

RelakSfromhome

RelakSfromhome

Kata
mármint a programnak.. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

kurzor 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kata
Igen, valahol találtam a neten. De nemtom mi a neve. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

NEMMEKMONDTAHOTY NEMÉRTHOZZÁÁ ?????

Csak ugy lett ott és akkor így jó....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

RelakSfromhome
Egérkurzor. Te installáltad, nem?

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome
Nédda, millen egeret használsz? ObjectX?

RelakSfromhome
Már javítottam, de mondom, listából lehetett az oprendszert választani. Most, mikor bementem a profilomba, volt egy Fujitsu Siemens oprendszerem is 😄

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome
Hehe, szar a regelõ oldal adatbáziskezelése 😄 Összebarmolta a két sort 😄

RelakSfromhome
Ésd azt hogyan? Merthogy az oprendszer nevét listából kellett választani...

Kata
😛

[/cserf][/fülünyúl]