Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De ha csak kitalálta valami finnhippi, és ez nem igaz, akkor is jó ötlet.
bardocz
FB-n láttam egy képet, hogy a finneknél addig nem vehet senki kutyát, amíg vannak a menhelyen. Na azt kéne itt is bevezetni.
kifli
Elég sok helyen árulnak pénzért állatokat (kutya, macska hörcsög stb)
Ez ugyanaz csak nem pénzt hanem valami tárgyat kér érte...
vegicsek
Roppantul sajnálom, hogy ez téged ennyire zavar. Lehet menni az árral szemben és kampányolni ezen képek ellen, de szerintem nem érdemes. Persze szíved joga. Ki fog kopni amúgy nemsoká.

ezen meg valahogy indokolatlanul felröhögtem ma:

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

nincs

de unalmas, hogy scroll utan is ez van a kepernyon, es ujabb scroll utan is... es ujabb...

http://gaborszantai.co.uk/

Mert most ezeknek van a korszaka és kövezettek meg, de én jókat göccögök rajtuk. Van görgőd, használd!
Semmi gond nem lenne napi egy-kettovel, mert az ember atgorgeti, de most egy kicsit sok lett belole. Nem teged akarlak ezzel baszogatni, csak sok, hogy mindenhol ezekbe botlik az ember: facebook, tumblr, sg, de mar lattam instagramon es 444-en is...

benőmenő
Néha tényleg fárasztóak, de szvsz van itt hely nekik és pár tényleg jó közülük.
Legfeljebb, ha már rengetegen ragadnak habzó szájjal billentyűzetet kaphatnak egy saját topicot, mint anno a dolan-os képek, vagy a hungaromémek.
RelakS
Mondjuk úgy, hogy tényleg fárasztóak.

Viszont jó kínozni velük a kollégákat kora reggel <#eplus2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

dante3
Döglött hintalovat nem érdekli a véleményed! Nekem sem teszik itt minden videó, kép stb, átsiklom felette, ennyi! Javaslom tedd te is ezt, könnyebb lesz az életed! Amúgy ülj le, egyes! <#levele>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ez a sokadik, nagyon szar kep, ami nem vicces. Jo lenne ezeket is ban-listara tenni a Batman melle.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

FalseHeLL
Ah akkor milyen harmadik jelentésre gondoltál?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Kata
Te gondolsz rosszra, te vagy az.

[/cserf][/fülünyúl]

FalseHeLL
Akkor te bizony perverz-e vagy.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Kata
És ha én nem olyan golyóra gondoltam?...

[/cserf][/fülünyúl]

FalseHeLL
Hé az csak Penn&Teller csinálja.

Kata
És a golyót is elkapod a száddal.

[/cserf][/fülünyúl]

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Így van, egyáltalán nem nagy cucc!
Lent a teremben mi is mindig levideózzuk egymást, ahogy árnyékboxolunk a haverokkal. A végső verzióban nekünk is csak azok a találatok szerepelnek, amikor lendül a kéz és az árnyék már fekszik is. A milliónyi "luftütést" és próbálkozást kivágjuk. Mivel én már több éve boxolok, ezért az ilyen "ugrás közben, hátrafelé, jobbkézzel-balkézzel, motoron-biciklin, az ellenfél kezét 3x visszaütve" - boxolás már rutinból megy. Egy ilyen műmájer íjász egyegésznemtudomhánytizedmásodpercalattkilőttharmincháromnyílvesszőjét simán visszaboxolnám. Ezt nem azért mondom, hogy felvágjak! Ezek tények!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ezeknek a kutyás flémeknek mindig ugyanaz a tanulsága:
- Az emberek többsége szereti a kutyákat, függetlenül attól, hogy lehet belőle húsállat, gyilkos vagy vakvezető, nyomozó vagy terápiás eb.
- Pár ember(?) tudja, hogy a kutyákat érő támadások a többéget bosszantják, így mivel jobb dolguk nincs és számukra kielégülést okoz a másoknak okozott fájdalom, igyekeznek olyan tartalmat megosztani vagy úgy kommunikálni kutyákról, hogy azzal vitát szítsanak. Nem gondolják ők ezt komolyan, nem ölnének meg kutyákat, nem ennék meg, csak mivel empátiakészságük megragadt a földigiliszta szintjén, minden alkalmat megragadnak arra, hogy csak ezért is keménykedjenek verbálisan. Eközben pedig lehet a saját kiskutyájuk ott alszik az asztal alatt.

extra sensory
inkább a szövegértés megy neki kurva nehezen

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

bardocz
Attól még, hogy sporteszköznek számít, ugyan úgy tilthatják az utcán való viselését.
A hozzászólás lényege az volt, (ha nem sikerült volna magadtól rájönni a nyáladzó vérszem közepette) hogy ugyanolyan élőlény az egyik mint a másik.Azért mert te teszel egy megkülönböztetést, hogy az egyiket legyilkolhatjuk és megehetjük de a másikat neeem cserélni sem szabad de még rosszat mondani rá sem, az úgy gondolod rendben van?
Az meg hogy be van kategorizálva... Nem is olyan régen meg még törvény volt arra volt hogy a rabszolgák tárgyak és a gazdája azt csinálhat vele amit akar, és ők jöttek ilyen szövegekkel mint te, hogy de hát az arra van, le van írva, ki van találva, alsóbbrendű és kész így teremtetett, eleve el lett rendelve!
Undorító kétszínű fajrasszista vagy!
Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.02.11. 18:05:36
Hát ez van, ha valaki összekeveri az erkölcsöt a logikával meg a joggal. Hiszti, hogy mekkora egy köcsög vagyok. Pedig morális szempontból egyáltalán nem is foglaltam állást, nem mondtam, hogy helyesnek vagy helytelennek tartom a kutyaevést. Csak rámutattam a tátongó szakadékra az érvelésben, hogy az nem támasztja alá a felvázolt álláspontot, sőt, éppen homlokegyenest ellentmond neki.
Kutyás témához: Nem rétem a problémát, attól még hogy elcseréli simán szeretheti és nem feltétlenül jelenti, hogy tárgynak nézi. Akkor ennyi erővel gazember aki eladja a kiskutyákat, gazemberek vannak a menhelyeken mert x forint „Támogatásért” lehet elvinni a kutyát. Mi van ha pl költözik és ott nem lehet a kutya? Vagy nem is az övé, csak rámaradt. Szerintem ezerszer jobb megoldás mintha kitenné az utcára.

SötétBarom
Pedig ez egy feddhetetlen érvelés ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Most nagyon elmentél abba az irányba hogy hol mi a szokás, csakhogy én nem foglaltam állást egyik nézőpont mellett sem, és Kínát sem azért hoztam fel hogy bizonygassam hogy kutyát enni helyes, csak rámutattam hogy nem mindenütt osztják azt a nézőpontot a kutyákról mint nálunk és simán bevágják a fazékba ha úgy adódik.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Preferenciafüggő, a törvény dizájn és kialakítás tekintetében meg nem tesz különbséget. Íj-íj.
Csak azért van igazad, mert az állatvédelmi törvény _külön_ kitér a kutyákra és macskákra. Mert egyébként törvény szerint is haszonállat:

http://hvg.hu/itthon/20130702_Ehetove_tette_a_kutyakat_egy_torvenymodos
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.02.11. 17:43:59
Azért nem megyek bele, mert sokmindentől függ, hogy melyik számít sporteszköznek és melyik fegyvernek. De a vadászatokon használt íjak és számszeríjak is teljesen más kategóriába tartoznak, mint a sportíjak.

Roger6
Az ilyen érvelésekről mindig az jut eszembe, amikor egy .... ismerősöm elmondta, hogy ő azért lépi át folyamatosan a sebességhatárokat (gyakorlatilag településeken is 100 fölött), mert akkor kevesebb időt tölt az utakon, és kevesebb ideje van összefutni idióta sofőrökkel, akik miatt karambolozni lehet.

Na, a te érvelésed hasonló szinten van, vagy talán kicsit lejjebb.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Oké, akkor nézzük a haszonállat szemszögéből: ha a muszlimok nem esznek disznót vagy indiaiak tehenet, akkor te miért eszed meg? Pedig tiltott is "LEHET" a fogyasztásuk...

Ennek ellenére "közbiztonságra különösen veszélyes eszköz", nyilvánosan látható helyen nem tárolható.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300175.KOR

Nyilván nem lelőnek érte, de megbüntetnek rendesen, ha nincs becsomagolva. Vadászati törvény is hatályos rá, de azt most nem túrom elő.
És? Arra világítottam rá hogy a kutya lehet akár haszonállat is.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Roger6
Attól, hogy Szíriában meg Ukrajnában ezer számra halnak meg ártatlan civilek stb, az nem azt jelenti, hogy az a normális baszki. Tényleg ilyen hülyék az emberek?

Kutya: "Az egyetlen olyan állatfaj, amely tudományos nevében megkapta a familiaris, azaz a családhoz tartozó jelzőt. A kutyákat szokás a társállatok sorában emlegetni."

Ha ezek után sem értik a különbséget a két faj között, akkor sajnos nem tudok többet segíteni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

LeWyTy
Mondjuk a csere tényleg kicsit durva megfogalmazás. Lehet a srácnak el kellene egy nyelvtan óra, de a többi nyomorultnak meg értelmező kéziszótár és egy kis nyelvi engedmény az inteligens olvasással együtt. Ha már ilyen kifinomult a magyar nyelv.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Mellesleg jogosnak érzem hogy én beleszóljak mert engem hasonlóan köveztek egy számomra érthetetlen okból. "a saját barátnő" megfogalmazásból MIkor 10-ből 9 túlinteligens ember azt szűri le hogy én csak tárgyként gondolhattam rá)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kína.

Ez Magyarország. Senkit nem érdekel, hogy ott mit gondolnak (elsősorban Koreában húsállat, nem Kínában), vagy akkor ne használd az Internet 80%-át, mert Kínában is blokkolva van minden. Ha már neked ez annyira fontos.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.11. 17:35:53

Ha én kutyát eszek, akkor az a húsát adta nekem, tehát definíció szerint haszonállat volt. Sikerült az ellenkezőjét bizonyítanod annak, amit szerettél volna.
Az íj tudomásom szerint sporteszköznek minősül, nem fegyvernek, ergó nem fognak érte lelőni.

Na, a kutya nem haszonállat

Jártál-e már Kínában?

Lol, milyen "valós szituba" kerül egy íjász? 😄DD

Megtámadnak az utcán, akkor csak előkapod a tokot, kicsomagolod, felajzod, előcsomagolod a nyílvesszőket, és már tudsz is lőni 40 nyilat per perc. Roppant praktikus.
Ha meg csak úgy felajzva, keresztbe vetve hordod a válladon, akkor a rendőr lő le, plusz megnyúlik az ideg és legyengül az íj.
Roger6
Tudom, ezt nem tanultad, szóval íme, világosodj: "A haszonállatok a háziállatok egy csoportja, melyek megélhetést biztosítanak az ember számára, vagyis húst, tejet, tojást adnak nekünk. Ilyen állat a ló, szarvasmarha, baromfi, sertés, stb. A haszonállatvédelem célja az, hogy minden háztáji állatnak megfelelő életkörülményeket biztosítson függetlenül a tartás módjától (háztáji, illetve intenzív gazdálkodás)."

Na, a kutya nem haszonállat. Remélem tudtam segíteni, hogy feloszoljon a sötétség. Köszi, hogy bírsz. Ha tudok még valamiben segíteni, csak szólj nyugodtan, megoldjuk a problémádat.

Bokafix2
Valós szituban ezzel nem sokra menne, látszik hogy ügyesen van megvágva, csak a találatait mutatja, a hibákat nem, ráadásul milliószor begyakorolt mozdulatsort ad elő amin hosszú ideig dolgozott. Így nem olyan nagy cucc.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Heh, hát haverom meg kvázi lopott egy ilyet, az milyen?

Mászkált Szegeden, amikor látott egy ilyen kis retket gazdátlanul kószálni. Ott maradt kb két órát a környéken, hogy hátha jönnek érte, nem jöttek. Kutya nem indult haza semerre, valószínű azt sem tudta, hol van. Felkapta, felült vele buszra, hazavitte.
Még egy darabig nézte a környéken, hátha van kiplakátolva, hogy eltűnt, vagy egyéb módon látná, hogy keresi valaki, de nem.
Azóta van egy ilyen kutyája.

Most akkor szemét rohadék, mert ellopott egy fajtakutyát, vagy jó arc, mert megmentett egy kóbor állatot?
Fasz tudja, leszarom. Erkölccsel pöcsöljön akinek fizetnek érte...
A disznót meg levágják, az úgy rendben van? Vagy ha nem cserélné hanem megenné az ok?
Bírom ezeket a kutyaüberalles arcokat
Jim Morrison
viszont ha csak fekszik a kutya és úgy tűnik, hogy döglött lenne...<#idiota>
kíváncsi vagyok milyen reakciók lettek volna .D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
nem értem a problémát, ennyi erővel bárki aki pénzért árulja a kutyáját, dögöljön meg?