Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 min 12 sec

Érdekes verseny😊
Közben forrását is megnéztem(a HL2 képek óta kezd a mániámmá válni😛).

"vessetek a mókusok közé" :)

hen-tes
mi az ? :[ ]

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

FtranX
én azt hiszem, hogy megtaláltam, de nem vagyok biztos benne, hogy az.

Arthas
KI ,hány percet nézte a furcsa képet mire rájött?
Én 5 min 22 sec 😄

AAAAAAArghhhhhhhh jovan.. ma leesett 😛P
ez a "Furcsa kép" nekem nem esik le mivan 😊..
Lacee
most néztem át a bookmark-gyûjteményem, és találtam néhány jobb linket, íme
(mielõtt flém lenne, tudom hogy valszeg a legtöbb VÓTMÁ-kategória, de azért viccesek)

Egy viszonylag ritka hiba
Gyûjtés
Star Wars Ganxsta-rap 😊
Furcsa kép, egy idõ után észreveszed a trükköt... NEM ijesztõs!

és a végére, az egyik személyes kedvencem... egy nagyon hatásos hipnotizáló site, ehhez kéretik benyomni a hangfalat is...

Enjoy!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hen-tes
lol 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CSOCSO
mer vicces es kesz...
CSOCSO
nincs itt rend csak nem latszik a a tobbi😊 amugy elpakoltma mar egy ket dolgot...
a center hangfal hatul a foldon van mert nemtom a tv tol iderakni....(nem akarom belemenni... faradalmas most atfuzogetni a zsinorokat)
kozelrol.. haaat.. kb 1 meterrol nezem a cuccost.. nem olyan gaz.. amugy nem marad igy..szamos idon belul szetszedem.
ranGer2
#14359 és ez miért is vicces\aranyos? ...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

viszont szép rendet tart....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hat nemtom, de a ilyen kozelrol TV? 😊
En megvakulnek.

Az ilyennek nem asztali szunyogriasztója van 😊)

Sadist
HC gémer Viszont a hangszórók mintha hiányoznának 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSOCSO

EHhehehe😊

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Mauro

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

z99999
én áruló lennék?
nem is tuttam,de naon sajnálom!

Pszt.

ranGer2
ki néz itt TV-t? ti néztek? ÁRULÓÓK! 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dzsini
...ideje lenne átmenni a tv-gyalázó topicba a témával 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
hát, gondolom a forma1 után azt várta, hogy itt is visszakapcsol 1-esbe és 50-el veszi a kanyart 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

rtlklub egyszerûen nem tud mûsort csinálni...
emlékezz az aug 20-ai red bull air race-re...

Odakapcsolok, erer azt hallom hogy az a fasz Palik üvöltözik mint a fába szorult féreg, hgy micsoda pokoli tempóban haladt át az ellenörzõponton...

Mondom jó akkor én erre most nem vagyok kíváncsi....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cement
ez nagyon tanulsagos, telleg igy volt minden, nagyon benak voltak az rtlklubosok... meg a rendezveny szervezese sem volt atomkiraly

respect to the man in the ice cream van

Dzsini
ahogy fent is írja a jelenlegi évek üteme alapján számol, ami (természetesen) pár év múlva már sokkal pontatlanabb lesz, mint most. de a tempó akkor is érezhetõ.

Sadist
Jelenlegi statisztikákon alapuló! Senki nem mondta, hogy halál pontos.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cement
kamuuuuu 😄

cement
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sadist
Néhol vicces, néhol elgondolkodtató...

Aquir
(ha nem látta valaki)

😊

Bénázás a betonban

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
dehogy megy.. opera alatt még mindig nem 😊

Dzsini

Aquir
ez van
az egész egy nagy ......... volt 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
megy az 😄DD

miva ?

Dzsini
nem Cyrust, Aquirt 😊 St! csináld már meg a válaszgombot...

Dzsini
ezt most nem biztos, hogy értem 😊

istenem....ha egy érett felnõtt férfi véleményt alkot 😄DDDDD

Aquir
"nemtetszik, ott a piros gomb"
a nagy hülyeséget nehéz figyelmen kívül hagyni, nem igaz?? 😊

Dzsini
http://www.clientcopia.com/
akik designcégeknél meg ilyesmiknél dolgoznak azok találkoztak már velük... az ügyfél. - angol site, de jól érthetõ, és zseniálisak vannak köztük 😊

Dzsini
nem is az állandó nemnézésrõl van szó - de a lenti mûsorokat pl. nem igazán értem... ha nem tetszik (mert ez 1-2 perc alatt kiderül) - akkor ott a piros gomb 😊

az utókoros dolog érthetõ, bár ilyenre kazettát pazarolni 😄

hykao
sztem tv-t nem nézni ugyanolyan szélsõséges dolog, mint állandóan (és minden szart) nézni...
Kata
Tán nem véletlenül nem jut eszedbe...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én kint voltam aug.20-án a Dunánál. Ezt egy ismerõsöm mutatta meg videjóról, mert felvette az egész tv mûsort. A légiparádét akarta megörökíteni, beállította a videjóját, mert ugyi õ is kint volt. Csak aztán akkor már felvette az egész mûsort. És akkor vette észre, amikor visszanézte, hogy mi törölhetõ belõle, akkor találta ezt a részt. Természetesen ezt meghagyta az utókornak. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
"....Ha nem teccik, ne gyere be, ennyi" 😊)))))))))))
hykao
Hááát, khm...szal nyilván nem az ész dominál a mûsorvezetõválogatáson...aki meg jól néz ki, és esze is van, nem biztos, hogy elmegy médiabohócnak...
Biztos van ellenpélda is, de most hirtelen nem jut eszembe egy sem... 😊
Dzsini
így jár aki tvt néz...

tomsolo
hmmm... szép verbális megnyilatkozás...😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hen-tes
áz D:
de marsi anikó se kutya
meg az a másik, nem tom kivolt, aki a hídon ugrált, az még talán sötétebb volt mint az anikó :C

Kata
Augusztus 20-án is valamelyik tévés pitsa a TV2-rõl - tán Páncél Andrea - végigpofázta a himnuszt, holott a férfi mûsorvezetõ társa mondta elõtte, hogy akkor most végighallgatjuk a himnuszt, utána folytatjuk, és õ el is kussolt. A pitsa meg mintha örülne a hirtelen csöndnek, elkezdett pofázni, hogy ez lesz, meg az lesz, közben már megy persze a himnusz. Erre megint rászól a faszi kicsit erélyesebben, hogy de most végighallgatjuk a himnuszt. A nõ mint aki meg sem hallja, folytatja az ugatást, és tette ezt végig a himnusz alatt.
Csak azt nem értem, hogy volt fülese, miért nem vakogott bele a szerkesztõ, hogy "fogd be a pofád, te hülye kurva, nem veszed észre, hogy a himnusz megy?"
Azért az ilyen manõverhez már kell pofa, nem?

[/cserf][/fülünyúl]